vodnar

Laura Dern
(1994): The 66th Annual Academy Awards

Pohlaví:
Žena
Narození:
10.2. 1967 - 07:48h
Místo:
Santa Monica, Kalifornie
Země:
Věk:
50 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Ryby
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, scénáristka
Laura Dern - Film: The 66th Annual Academy Awards
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1994, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1994 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Laura Dern - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Wilson
(2016) - The Founder
(2016) - Mothers and Daughters
(2016) - Certain Women
(2016) - Big Little Lies (TV seriál)
(2015) - 87. Annual Academy Awards
(2015) - Oscar's Red Carpet 2015
(2015) - Město statečných
(2015) - F is for Family (TV seriál)
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Hollywood Film Awards
(2014) - Bystander Revolution (TV seriál)
(2014) - 99 Homes
(2014) - Na vítězné vlně
(2014) - Hvězdy nám nepřály
(2014) - Divočina
(2013) - Trespassing Bergman
(2013) - Kroll Show (TV seriál)
(2013) - Back Beyond
(2012) - The 2012 Film Independent Spirit Awards
(2012) - Mistr
(2011) - Mé nové Já (TV seriál)
(2011) - Fight For Your Right Revisited
(2010) - Fotři jsou lotři
(2010) - Everything Must Go
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - Byl jednou jeden film: Zběsilost v srdci
(2009) - Něha
(2008) - Nové sčítání hlasů
(2008) - The Monday Before Thanksgiving
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Život je pes
(2007) - More Things That Happened
(2006) - Zabijáci osamělých srdcí
(2006) - Inland Empire
(2005) - All We Are Saying
(2005) - Štastné konce
(2005) - The Prize Winner of Defiance, Ohio
(2004) - Už tady nežijeme
(2003) - Intimate Portrait: Rosanna Arquette
(2003) - Il était une fois... (TV seriál)
(2002) - Searching for Debra Winger
(2002) - Mysteries of Love
(2002) - Becoming Sam
(2002) - Damaged Care
(2001) - Shelley Winters: Full Disclosure
(2001) - Beyond Jurassic Park
(2001) - Táta a ti druzí
(2001) - Poslední šance
(2001) - Ohnisko nenávisti
(2001) - Novocaine
(2001) - Jurský park 3
(2001) - Jmenuji se Sam
(2000) - Režiséři: Clint Eastwood
(2000) - Dr. T a jeho ženy
(1999) - 71. Annual Academy Awards
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Intimate Portrait: Laura Dern
(1999) - Intimate Portrait: Kelly Preston
(1999) - Film-Fest DVD: Issue 2 - Cannes
(1999) - Film-Fest DVD: Issue 1 - Sundance
(1999) - Říjnové nebe
(1999) - Čas zázraků
(1998) - Na plovárně
(1998) - Dítě na prodej
(1996) - The American Film Institute Salute to Steven Spielberg
(1996) - The Siege at Ruby Ridge
(1996) - Občanka Ruth
(1996) - Bastard Out of Carolina
(1995) - Hajzl
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1994) - A Century of Women (TV seriál)
(1993) - The Last Party
(1993) - Padlí andělé (TV seriál)
(1993) - Jurský park
(1993) - Dokonalý svět
(1992) - F-16 zabíjí
(1991) - Popínavá růže
(1990) - Jonathan Ross Presents for One Week Only: David Lynch
(1990) - Zběsilost v srdci
(1990) - Industrial Symphony No. 1: The Dream of the Broken Hearted
(1989) - Tlusťoch a Chlapeček
(1989) - The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde
(1989) - Nightmare Classics (TV seriál)
(1988) - Strašidelné léto
(1987) - Grizzly II: The Predator
(1986) - Modrý samet
(1985) - Smooth Talk
(1985) - Maska
(1984) - Učitelé
(1984) - The Three Wishes of Billy Grier
(1983) - Šťastný konec
(1982) - Ladies and Gentlemen, the Fabulous Stains
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - Liščata
(1974) - Alice už tu nebydlí
(1973) - Na straně zákona

Laura Dern - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Laura Dern - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "The 66th Annual Academy Awards":
(*1958) Sharon Stone

(*1952) Liam Neeson

(*1948) Jeremy Irons

(*1967) Nicole Kidman

(*1946) Tommy Lee Jones

(*1930) Clint Eastwood

(*1961) Laurence Fishburne

(*1942) Harrison Ford

(*1947) Richard Dreyfuss

(*1945) Goldie Hawn

(*1962) Tom Cruise

(*1950) John Candy

(*1955) Whoopi Goldberg

(*1925) Paul Newman

(*1940) Al Pacino

(*1959) Val Kilmer

(*1964) Nicolas Cage

(*1953) John Malkovich

(*1958) Madeleine Stowe

(*1969) Christian Slater

(*1971) Winona Ryder

(*1981) Elijah Wood

(*1953) Kim Basinger

(*1905) Joseph Cotten

(*1962) Ralph Fiennes

(*1937) Anthony Hopkins

(*1946) Pete Postlethwaite

(*1949) Keith Carradine

(*1953) Kate Capshaw

(*1956) Geena Davis

(*1949) Jeff Bridges

(*1956) Tom Hanks

(*1963) Johnny Depp

(*1908) Don Ameche

(*1958) Alec Baldwin

(*1960) Antonio Banderas

(*1957) Daniel Day-Lewis

(*1930) Gene Hackman

(*1970) River Phoenix

(*1935) Donald Sutherland

(*1947) Glenn Close

(*1963) Whitney Houston

(*1958) Holly Hunter

(*1934) Shirley MacLaine

(*1964) Rosie Perez

(*1959) Emma Thompson

(*1955) Debra Winger

(*1974) Leonardo DiCaprio

(*1916) Kirk Douglas

(*1896) Lillian Gish

(*1900) Helen Hayes

(*1929) Audrey Hepburn

(*1904) Ruby Keeler

(*1921) Deborah Kerr

(*1905) Myrna Loy

(*1982) Anna Paquin

(*1911) Vincent Price

(*1940) Raquel Welch

(*1964) Marisa Tomei

(*1956) Rita Wilson

(*1958) Angela Bassett

(*1944) Stockard Channing

(*1924) Telly Savalas

(*1963) Natasha Richardson

(*1961) Joan Chen

(*1920) Federico Fellini

(*1959) Renny Harlin

(*1909) Joseph L. Mankiewicz

(*1949) Jim Sheridan

(*1946) Stan Winston

(*1958) Nick Park

(*1953) Steven Zaillian

(*1954) Jane Campion

(*1955) Fernando Trueba

(*1923) Arthur Hiller

(*1913) Stewart Granger

(*1948) Bernadette Peters

(*1966) Janet Jackson

(*1956) Sela Ward

(*1917) Raymond Burr

(*1969) Ariadna Gil

(*1926) Fred Gwynne

(*1970) Claudia Schiffer

(*1959) Janusz Kaminski

(*1948) Sinéad Cusack

(*1952) Ray Sharkey

(*1949) Bruce Springsteen

(*1969) Nancy Kerrigan

(*1920) Vincent Gardenia

(*1946) Dolly Parton

(*1920) Melina Mercouri

(*1951) Phil Tippett

(*1955) Pepe Danquart

(*1962) Rosie O'Donnell

(*1945) Neil Young

(*1907) Cesar Romero

(*1916) Dinah Shore

(*1932) John Williams

(*1921) Alexis Smith



Tranzitní horoskop (1994)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
21°13’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
4°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
7°34’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
13°32’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
29°31’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
26°44’
Štír
9°50’
SaturnSaturn:
Ryby
27°32’
Vodnář
27°02’
UranUran:
Panna
23°38’
Kozoroh
21°36’
NeptunNeptun:
Štír
24°17’
Kozoroh
20°28’
PlutoPluto:
Panna
20°02’
Štír
27°05’
S.UzelS.Uzel:
Býk
11°10’
Střelec
1°04’
Černá LunaLilith:
Beran
5°11’
Beran
19°23’
CheirónCheirón:
Ryby
23°42’
Panna
9°12’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Ryby
12°31’
4. IC:
Blíženci
19°28’
7. DSC:
Panna
12°31’
10. MC:
Střelec
19°28’

Dnes se narodili
Spojené státy Brad Pitt
(*1963) herec

Spojené státy Ray Liotta
(*1954) herec

Spojené státy Betty Grable
(*1916) herečka

Spojené státy Katie Holmes
(*1978) herečka

Spojené státy DMX
(*1970) herec, zpěvák, rapper


Zítra slaví narozeniny
Německo Til Schweiger
(*1963) herec, režisér

Spojené státy Jake Gyllenhaal
(*1980) herec

Česká republika Martin Stropnický
(*1956) herec, politik, diplomat, 16. ministr obrany ČR

Francie Édith Piaf
(*1915) herečka, zpěvačka, skladatelka

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884) československý komunistický politik, odborový předák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Martin Růžek
(*1918 - 1995) herec

Maďarsko Zsa Zsa Gabor
(*1915 - 2016) herečka

Francie Gilbert Bécaud
(*1927 - 2001) herec, zpěvák

Česká republika Václav Havel
(*1936 - 2011) bývalý prezident, dramatik, spisovatel

Polsko Johann Gottfried Herder
(*1744 - 1803) spisovatel, filosof



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Novoluní v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »