strelec

Lucy Liu
(2004): Kill Bill 2

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
herečka
Lucy Liu - Film: Kill Bill 2
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2004, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2004 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Lucy Liu - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Kung Fu Panda 3
(2016) - Kung Fu Panda: Secrets of the Scroll
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - East of Main Street: Taking the Lead
(2014) - 66. Emmy Awards
(2014) - The 68th Annual Tony Awards
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Zvonilka a tvor Netvor
(2014) - Zvonilka a piráti
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2012) - 64. Emmy Awards
(2012) - The 2012 Film Independent Spirit Awards
(2012) - Zvonilka: Tajemství křídel
(2012) - Pěsti ze železa
(2012) - Jak prosté (TV seriál)
(2011) - Zvonilka a Velké hry
(2011) - Someday This Pain Will Be Useful to You
(2011) - Oddělen
(2011) - Kung Fu Panda 2
(2011) - Blissovy trampoty
(2010) - The 64th Annual Tony Awards
(2010) - Zvonilka a velká záchranná výprava
(2010) - Vezmi si mě
(2010) - Nómadas
(2010) - Kung Fu Panda slaví svátky
(2009) - Kids' Inaugural: We Are the Future (koncert)
(2009) - Zvonilka a ztracený poklad
(2009) - Policajti z L. A. (TV seriál)
(2009) - Afro Samurai: Resurrection
(2008) - Zvonilka
(2008) - Vánoce v New Yorku
(2008) - Rocket
(2008) - Kung Fu Panda
(2008) - Cashmere Mafia (TV seriál)
(2007) - Špioni a biják
(2007) - Oběť: Lovec krve
(2007) - Krycí jméno: Čistič
(2007) - Dirty Sexy Money (TV seriál)
(2006) - Payback: Straight Up
(2006) - Ošklivka Betty (TV seriál)
(2006) - Nabít a zabít
(2005) - Tsunami Aid: A Concert of Hope (koncert)
(2005) - 3 jehly
(2005) - Domino
(2004) - Schůzka s Drew
(2004) - The Making of 'Kill Bill: Volume 2'
(2004) - Maya a Miguel (TV seriál)
(2004) - Legenda o Mulan 2
(2004) - Kill Bill 2
(2004) - Joey (TV seriál)
(2003) - The Making of 'Kill Bill'
(2003) - I Love the '70s (TV seriál)
(2003) - Party Monster
(2003) - Kill Bill
(2003) - Charlieho andílci: Na plný pecky
(2002) - Tělo na tělo
(2002) - Chicago
(2002) - Cypher
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - E! Rank (TV seriál)
(2001) - Hotel
(2000) - 2000 MTV Movie Awards
(2000) - The Making of 'Charlie's Angels'
(2000) - Tenkrát na východě
(2000) - Charlieho andílci
(1999) - Sexuální praktiky pozemšťanů
(1999) - Pravda zabíjí
(1999) - Odplata
(1999) - Molly
(1999) - Láska zabíjí
(1999) - Futurama (TV seriál)
(1999) - Boxeři
(1999) - Ally (TV seriál)
(1998) - Sex ve městě (TV seriál)
(1997) - Za branami pekla
(1997) - V záběru
(1997) - Riot
(1997) - Pilní zloději
(1997) - Mucholapka
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1996) - Pearl (TV seriál)
(1996) - Každý den v akci (TV seriál)
(1996) - Jerry Maguire
(1996) - Guy
(1996) - Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
(1995) - Herkules (TV seriál)
(1995) - Bang
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Hotel Malibu (TV seriál)
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Protozoa
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Ban wo zong heng
(1991) - Kutil Tim (TV seriál)
(1990) - Beverly Hills 90210 (TV seriál)
(1989) - Coach (TV seriál)
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight

Lucy Liu - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Kill Bill 2":
(*1957) Michael Madsen

(*1970) Uma Thurman

(*1960) Daryl Hannah

(*1936) David Carradine

(*1948) Samuel L. Jackson

(*1963) Quentin Tarantino (scénárista)

(*1963) Quentin Tarantino (režisér)

(*1963) Quentin Tarantino

(*1968) Robert Rodriguez (hudební skladatel)

(*1964) Vivica A. Fox

(*1948) Larry Bishop

(*1941) Bo Svenson

(*1967) Michael Jai White

(*1953) Michael Bowen

(*1940) Michael Parks

(*1955) Chia Hui Liu

(*1966) Julie Dreyfus

(*1939) Sid Haig

(*1978) Zoë Bell

(*1964) Laura Cayouette

(*1957) Lawrence Bender

(*1968) James Parks

(*1997) Perla Haney-Jardine

(*1955) Robert Richardson (kameraman)

(*1995) Ambrosia Kelley

(*1972) Caitlin Keats

(*1963) Jódži Tanaka

(*1955) Džun Kunimura



Tranzitní horoskop (2004)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
10°23’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
13°32’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
7°49’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
21°08’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
13°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
2°30’
Panna
18°53’
SaturnSaturn:
Beran
19°01’
Rak
9°42’
UranUran:
Váhy
3°22’
Ryby
0°05’
NeptunNeptun:
Štír
26°46’
Vodnář
11°42’
PlutoPluto:
Panna
24°55’
Střelec
20°30’
S.UzelS.Uzel:
Beran
6°10’
Býk
17°40’
Černá LunaLilith:
Blíženci
18°37’
Blíženci
6°02’
CheirónCheirón:
Ryby
28°52’
Kozoroh
18°31’

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »