kozoroh

Sissy Spacek
(2002): 74. Annual Academy Awards

Pohlaví:
Žena
Narození:
25.12. 1949 - 00:03h
Místo:
Quitman, Texas
Země:
Věk:
68 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Sissy Spacek - Film: 74. Annual Academy Awards
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2002, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2002 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Sissy Spacek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Bloodline (TV seriál)
(2012) - Chladnokrevný
(2011) - Černobílý svět
(2009) - Snížit se
(2008) - Lake City
(2008) - Čtvery vánoce
(2007) - Pirát silnic
(2007) - Obrázky Hollis Woodsové
(2006) - Velká láska (TV seriál)
(2006) - Ta záležitost s Gray
(2005) - Nine Lives
(2005) - Kruh 2
(2005) - Její případ
(2005) - Americká kletba
(2004) - Scream Queens: The E! True Hollywood Story
(2004) - Tři do páru
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - Absence of Malick
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - Rosy-Fingered Dawn: a Film on Terrence Malick
(2002) - Tajemství nesmrtelných
(2002) - Poslední volání
(2001) - Acting 'Carrie'
(2001) - V ložnici
(2001) - Obžalovaná
(2000) - Píseň všedního života
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - Příběh Alvina Straighta
(1999) - Dožeň, co se dá!
(1999) - Carrie 2
(1997) - Utrpení
(1996) - Kdyby zdi mohly mluvit
(1996) - Beyond the Call
(1995) - Thomas Jefferson: A View from the Mountain
(1995) - Ulice Lareda (TV seriál)
(1995) - Sympaťáci
(1995) - Luční harfa
(1994) - Místo pro Annii
(1994) - Koupím matku. Zn.: Za babku
(1992) - Soukromá záležitost
(1991) - Těžko splnitelné sliby
(1991) - JFK
(1990) - Dlouhá cesta domů
(1986) - Zločiny srdce
(1986) - Modré fialky
(1986) - Dobrou noc, mami
(1985) - Marie
(1984) - Řeka
(1983) - Muž se dvěma mozky
(1982) - Nezvěstný
(1981) - Nebezpečný muž
(1980) - Tlukot srdce
(1980) - První dáma country music
(1978) - Verna: USO Girl
(1977) - Tři ženy
(1976) - The Alan Hamel Show
(1976) - Vítejte v L.A.
(1976) - Carrie
(1975) - Katherine
(1974) - The Migrants
(1974) - Ginger in the Morning
(1973) - Zapadákov
(1973) - The Girls of Huntington House
(1972) - Konec rozkvětu
(1970) - Trash
Spoluherci ve filmu "74. Annual Academy Awards":
(*1956) Mel Gibson

(*1958) Sharon Stone

(*1967) Julia Roberts

(*1954) Denzel Washington

(*1970) Ethan Hawke

(*1934) Maggie Smith

(*1967) Nicole Kidman

(*1934) Judi Dench

(*1968) Will Smith

(*1969) Renée Zellweger

(*1968) Hugh Jackman

(*1962) Tom Cruise

(*1939) Ian McKellen

(*1955) Whoopi Goldberg

(*1964) Russell Crowe

(*1954) John Travolta

(*1972) Cameron Diaz

(*1925) Jack Lemmon

(*1965) Ben Stiller

(*1968) Owen Wilson

(*1938) Jon Voight

(*1975) Kate Winslet

(*1970) Uma Thurman

(*1943) Ben Kingsley

(*1968) Naomi Watts

(*1972) Gwyneth Paltrow

(*1959) Kevin Spacey

(*1960) Sean Penn

(*1962) Jodie Foster

(*1974) Ryan Phillippe

(*1978) Josh Hartnett

(*1970) Jennifer Connelly

(*1956) Tom Hanks

(*1960) Hugh Grant

(*1975) Charlize Theron

(*1935) Woody Allen

(*1960) Antonio Banderas

(*1967) Benicio Del Toro

(*1952) John Goodman

(*1948) Samuel L. Jackson

(*1927) Sidney Poitier

(*1936) Robert Redford

(*1935) Donald Sutherland

(*1966) Halle Berry

(*1964) Sandra Bullock

(*1947) Glenn Close

(*1943) Catherine Deneuve

(*1959) Marcia Gay Harden

(*1963) Helen Hunt

(*1969) Jennifer Lopez

(*1945) Helen Mirren

(*1958) Michelle Pfeiffer

(*1976) Reese Witherspoon

(*1952) Roberto Benigni

(*1942) Barbra Streisand

(*1975) Tobey Maguire

(*1982) Kirsten Dunst

(*1948) Tom Wilkinson

(*1964) Marisa Tomei

(*1949) Jim Broadbent

(*1979) Aaliyah

(*1951) Sting

(*1929) Nigel Hawthorne

(*1954) Ron Howard

(*1962) Baz Luhrmann

(*1946) David Lynch

(*1937) Ridley Scott

(*1963) Ted Demme

(*1964) Todd Field

(*1938) Michael Ritchie

(*1910) William Hanna

(*1939) Ali MacGraw

(*1941) Ryan O'Neal

(*1923) Arthur Hiller

(*1916) Budd Boetticher

(*1943) George Harrison

(*1942) Paul McCartney

(*1921) John Agar

(*1956) Nathan Lane

(*1914) Beatrice Straight

(*1919) Eileen Heckart

(*1914) Harold Russell

(*1982) Schuyler Fisk

(*1948) Errol Morris (režisér)

(*1912) Chuck Jones

(*1924) Carroll O'Connor

(*1909) Ann Sothern

(*1925) Kim Stanley

(*1949) Julian Fellowes

(*1961) Enya

(*1939) Jason Miller

(*1932) John Williams

(*1946) Howard Shore

(*1943) Randy Newman

(*1964) Chris Henchy (scénárista)

(*1948) Bruce Vilanch (scénárista)

(*1908) Lyndon B. Johnson

(*1929) Martin Luther King



Tranzitní horoskop (2002)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
3°07’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
10°46’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
20°48’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
13°54’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
29°36’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
5°00’
Rak
10°35’
SaturnSaturn:
Panna
19°25’
Blíženci
9°17’
UranUran:
Rak
2°58’
Vodnář
22°28’
NeptunNeptun:
Váhy
17°11’
Vodnář
7°27’
PlutoPluto:
Lev
17°54’
Střelec
16°03’
S.UzelS.Uzel:
Beran
12°28’
Blíženci
26°19’
Černá LunaLilith:
Beran
28°01’
Ryby
14°44’
CheirónCheirón:
Střelec
14°59’
Kozoroh
2°13’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Panna
29°02’
4. IC:
Střelec
28°58’
7. DSC:
Ryby
29°02’
10. MC:
Blíženci
28°58’

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »