rak

Tom Hanks
(1999): Saturday Night Live 25

Pohlaví:
Muž
Narození:
9.7. 1956 - 11:17h
Místo:
Concord, Kalifornie
Země:
Věk:
63 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér
Tom Hanks - Film: Saturday Night Live 25
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1999, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1999 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tom Hanks - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2018) - Toy Story 4
(2017) - In the Garden of Beasts
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - The Circle
(2016) - Sully
(2016) - Inferno
(2016) - A Hologram for the King
(2015) - Carly Rae Jepsen - I Really Like You (hudební videoklip)
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - The Late Late Show with James Corden
(2015) - Everything Is Copy
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2015) - Most špiónů
(2015) - Ithaca
(2014) - The 20th Annual Screen Actors Guild Awards
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - The Night That Changed America: A Grammy Salute to The Beatles (koncert)
(2014) - Misery Loves Comedy
(2014) - And the Oscar Goes To...
(2014) - Toy Story That Time Forgot
(2013) - The 67th Annual Tony Awards
(2013) - Vražda prezidenta Lincolna
(2013) - Americká 60. léta (TV seriál)
(2013) - Zachraňte pana Bankse
(2013) - Toy Story of Terror
(2013) - Kapitán Phillips
(2012) - 84. Annual Academy Awards
(2012) - 64. Emmy Awards
(2012) - Stand Up to Cancer
(2012) - Radioman
(2012) - David Geffen: Král Hollywoodu
(2012) - Partysaurus Rex
(2012) - Movie: The Movie
(2012) - The Greatest Event in Television History (TV seriál)
(2012) - Electric City (TV seriál)
(2012) - Atlas mraků
(2011) - 83. Annual Academy Awards
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - Prohibition (TV seriál)
(2011) - Podivuhodná cesta
(2011) - Neuvěřitelně hlasitě & nesmírně blízko
(2011) - Moje krásná učitelka
(2011) - Krátké příběhy hraček
(2011) - Havajské prázdniny
(2010) - 82. Annual Academy Awards
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2010) - The 8th Annual TV Land Awards
(2010) - Conan
(2010) - AFI Life Achievement Award: A Tribute to Mike Nichols
(2010) - The Making of 'The Pacific'
(2010) - Hope For Haiti Now (koncert)
(2010) - Toy Story 3: Příběh hraček
(2010) - The Pacific (TV seriál)
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2009) - 25 let Rokenrolové síně slávy (koncert)
(2009) - Streisand: Live in Concert (koncert)
(2009) - National Parks, The: America's Best Idea (TV seriál)
(2009) - Getting Past Impossible: Forrest Gump and the Visual Effects Revolution
(2009) - Barack Obama: Koncert 2009 (koncert)
(2009) - Beyond All Boundaries
(2009) - Andělé a démoni
(2008) - 80. Annual Academy Awards
(2008) - Grammy Awards 2008
(2008) - A Timeless Call
(2008) - Sexo en serie
(2008) - ABBA: Mamma Mia! Story
(2008) - Velký Buck Howard
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2007) - The Graham Norton Show
(2007) - The War (TV seriál)
(2007) - Saturday Night Live in the '90s: Pop Culture Nation
(2007) - Příběh Pixaru
(2007) - The Art of Screenplay Adaptation
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Yo Gabba Gabba! (TV seriál)
(2007) - Soukromá válka pana Wilsona
(2007) - Simpsonovi ve filmu
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - Miracles and Mystery: Creating 'The Green Mile'
(2006) - Kdo zabil elektromobil?
(2006) - Šifra mistra Leonarda
(2006) - Auta
(2005) - Mise na Měsíc 3D
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - Saturday Night Live: The Best of Christopher Walken
(2004) - Terminál
(2004) - Polární expres
(2004) - Ministry of Mayhem (TV seriál)
(2004) - Lupiči paní domácí
(2004) - Elvis už odešel
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - 4Pop
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - People Like Us: Making 'Philadelphia'
(2003) - Freedom: A History of Us (TV seriál)
(2003) - Frank Abagnale: Between Reality and Fiction
(2003) - 'Catch Me If You Can': The Casting of the Film
(2003) - 'Catch Me If You Can': In Closing
(2003) - 'Catch Me If You Can': Behind the Camera
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - The 54th Annual Primetime Emmy Awards
(2002) - The Rutles 2: Can't Buy Me Lunch
(2002) - AFI Life Achievement Award: A Tribute to Tom Hanks
(2002) - Film o filmu: Road to Perdition
(2002) - Road to Perdition
(2002) - Chyť mě, když to dokážeš
(2002) - The Honeymooners 50th Anniversary Celebration
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - Wilson: The Life and Death of a Hollywood Extra
(2001) - Rescued from the Closet
(2001) - The Making of 'Band of Brothers'
(2001) - Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
(2000) - GPTV
(2000) - What Lies Beneath: Constructing the Perfect Thriller
(2000) - Walking the Mile
(2000) - Twentieth Century Fox: The Blockbuster Years
(2000) - The Story Behind 'Toy Story'
(2000) - The Making of 'Cast Away'
(2000) - Lord Stanley's Cup: Hockey's Ultimate Prize
(2000) - Dokumentace války
(2000) - Behind the Scenes: Cast Away
(2000) - Trosečník
(1999) - 71. Annual Academy Awards
(1999) - Taff
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Stephen King: Shining in the Dark
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - The Miracle of the Green Mile
(1999) - Celebrity Profile (TV seriál)
(1999) - Zelená míle
(1999) - Toy Story 2: Příběh hraček
(1998) - The 50th Annual Primetime Emmy Awards
(1998) - Return with Honor
(1998) - Return to Normandy
(1998) - Into the Breach: 'Saving Private Ryan'
(1998) - Christopher Reeve: A Celebration of Hope
(1998) - The Harryhausen Chronicles
(1998) - Ze Země na Měsíc (TV seriál)
(1998) - Zachraňte vojína Ryana
(1998) - Láska přes internet
(1997) - Leute heute
(1997) - I Am Your Child
(1996) - Scene by Scene
(1996) - The American Film Institute Salute to Steven Spielberg
(1996) - Ztracený Měsíc: Triumf Apolla 13
(1996) - To je náš hit!
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1995) - 4% filmová tajemství
(1995) - Barbra: The Concert (koncert)
(1995) - Toy Story: Příběh hraček
(1995) - Apollo 13
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1994) - Inside the Actors Studio
(1994) - Extra
(1994) - The Wonderful World of Disney: 40 Years of Television Magic
(1994) - Očima Forresta Gumpa
(1994) - Vault of Horror I
(1994) - Forrest Gump
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Samotář v Seattlu
(1993) - Philadelphia
(1993) - Padlí andělé (TV seriál)
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Velké vítězství
(1992) - Radio Flyer
(1990) - Ohňostroj marnosti
(1990) - Joe kontra sopka
(1989) - Turner a Hooch
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1989) - Lidé z předměstí
(1988) - Velký
(1988) - Pointa
(1987) - Zátah
(1986) - Oprah show
(1986) - Vůbec nic společného
(1986) - Pokaždé se loučíme
(1986) - Dům za všechny peníze
(1985) - Muž s červenou botou
(1985) - Blázni a dobrovolníci
(1984) - Žbluňk!
(1984) - Pánská jízda
(1982) - Late Night with David Letterman
(1982) - Příšery
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - On ví, že jsi sama
(1980) - Bosom Buddies (TV seriál)
(1975) - Saturday Night Live
(1971) - Film '72
(1952) - Today

Tom Hanks - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Tom Hanks - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Saturday Night Live 25":
(*1961) Eddie Murphy

(*1956) Linda Hamilton

(*1952) Dan Aykroyd

(*1949) John Belushi

(*1975) Drew Barrymore

(*1972) Ben Affleck

(*1957) Steve Buscemi

(*1944) Gary Busey

(*1959) Tom Arnold

(*1958) Jamie Lee Curtis

(*1946) Susan Sarandon

(*1952) Patrick Swayze

(*1943) Christopher Walken

(*1947) David Bowie

(*1949) Sigourney Weaver

(*1951) Michael Keaton

(*1949) Sissy Spacek

(*1927) Janet Leigh

(*1959) Kyle MacLachlan

(*1940) Richard Pryor

(*1959) Kevin Spacey

(*1944) Michael Douglas

(*1960) Sean Penn

(*1962) Jodie Foster

(*1933) Tom Skerritt

(*1970) Jennifer Connelly

(*1958) Kevin Bacon

(*1970) Matt Damon

(*1958) Alec Baldwin

(*1950) Gabriel Byrne

(*1955) Dana Carvey

(*1943) Chevy Chase

(*1948) Billy Crystal

(*1944) Danny DeVito

(*1952) John Goodman

(*1945) John Lithgow

(*1957) Jon Lovitz

(*1945) Steve Martin

(*1950) Bill Murray

(*1963) Mike Myers

(*1931) William Shatner

(*1950) Martin Short

(*1947) Peter Weller

(*1947) Glenn Close

(*1969) Catherine Zeta-Jones

(*1964) Teri Hatcher

(*1966) Adam Sandler

(*1942) Barbra Streisand

(*1968) Brendan Fraser

(*1963) Rob Schneider

(*1979) Jennifer Love Hewitt

(*1977) Sarah Michelle Gellar

(*1939) Lily Tomlin

(*1970) Lara Flynn Boyle

(*1979) Claire Danes

(*1940) Patrick Stewart

(*1956) Rita Wilson

(*1958) Madonna

(*1938) Elliott Gould

(*1951) Sting

(*1958) Michael Paré

(*1952) Roseanne Barr

(*1949) Andy Kaufman

(*1948) Rhea Perlman

(*1943) Penny Marshall

(*1945) Barry Bostwick

(*1977) James Van Der Beek

(*1948) Christopher Guest

(*1966) Chris Rock

(*1943) George Harrison

(*1942) Paul McCartney

(*1956) Nathan Lane

(*1952) Christine Baranski

(*1952) Laraine Newman

(*1964) David Spade

(*1964) Chris Farley

(*1948) Phil Hartman

(*1947) Jane Curtin

(*1962) Kelly Preston

(*1937) Peter Cook

(*1946) Candice Bergen

(*1942) Madeline Kahn

(*1970) Jay Mohr

(*1970) Jay Mohr (scénárista)

(*1957) Ray Romano

(*1948) Margot Kidder

(*1953) Kevin Nealon

(*1964) Molly Shannon

(*1954) Trudie Styler

(*1959) Julia Sweeney

(*1955) Kelsey Grammer

(*1967) Will Ferrell

(*1943) Harry Shearer

(*1970) Chris Kattan

(*1970) Tina Fey

(*1970) Tina Fey (scénáristka)

(*1969) Horatio Sanz

(*1959) John McEnroe

(*1974) Jimmy Fallon



Tranzitní horoskop (1999)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
17°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
9°51’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
5°47’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
22°50’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
17°20’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
0°21’
Ryby
22°00’
SaturnSaturn:
Štír
26°30’
Beran
26°46’
UranUran:
Lev
1°39’
Vodnář
10°58’
NeptunNeptun:
Váhy
27°38’
Vodnář
1°04’
PlutoPluto:
Lev
26°59’
Střelec
9°07’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
5°59’
Lev
24°22’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
24°04’
Štír
12°38’
CheirónCheirón:
Vodnář
10°14’
Štír
29°21’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Panna
21°45’
4. IC:
Střelec
20°41’
7. DSC:
Ryby
21°45’
10. MC:
Blíženci
20°41’

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »