ryby

Fanča Foltová
(1936): Tři muži ve sněhu

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1918 (?)
Země:
Povolání:
herečka
Fanča Foltová - Film: Tři muži ve sněhu
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1936, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1936 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Fanča Foltová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Tři muži ve sněhu":
(*1901) Hugo Haas

(*1885) Zdeňka Baldová

(*1913) Věra Ferbasová

(*1904) František Černý

(*1878) Jan Černý

(*1895) Theodor Pištěk

(*1901) Jaroslav Marvan

(*1899) Jindřich Plachta

(*1904) Vladimír Borský

(*1901) Jiří Slavíček (střihač)

(*1890) Vladimír Slavínský (režisér)

(*1911) Otakar Vávra (scénárista)

(*1909) Antonín Zelenka (střihač)

(*1898) František Paul

(*1895) Jan W. Speerger

(*1889) Ella Nollová

(*1898) Karel Postranecký

(*1904) Jiří Hron

(*1912) Míla Reymonová

(*1894) Josef Zora (zvukař)

(*1887) Robert Ford

(*1865) Alfred Baštýř

(*1899) Jan Roth (kameraman)

(*1868) Antonín Vaverka

(*1918) Vlasta Hrubá

(*1899) František Haller

(*1891) Antonín Soukup

(*1902) Vladimír Štros

(*1899) R. A. Dvorský

(*1889) Julius Baťha

(*1885) Josef Dobeš (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1936)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
13°06’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
25°28’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
5°36’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
12°48’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
27°54’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
3°40’
Střelec
11°45’
SaturnSaturn:
Lev
8°44’
Ryby
5°58’
UranUran:
Vodnář
24°48’
Býk
1°35’
NeptunNeptun:
Lev
4°46’
Panna
16°43’
PlutoPluto:
Rak
3°28’
Rak
26°38’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
27°43’
Kozoroh
12°53’
Černá LunaLilith:
Panna
23°42’
Panna
29°07’
CheirónCheirón:
Ryby
28°24’
Blíženci
12°07’

Dnes se narodili
Velká Británie Laurence Olivier
(*1907) herec

Belgie Hergé
(*1907) kreslíř, autor Tintinova dobrodružství

Francie Charles Aznavour
(*1924) šansoniér, zpěvák, písničkář, textař, herec

Slovensko Katarína Brychtová
(*1967) herečka, moderátorka

Česká republika Věra Bílá
(*1954) zpěvačka a hudebnice romské národnosti


Zítra slaví narozeniny
Německo Tom Tykwer
(*1965) režisér, scénárista, skladatel, herec

Německo Hans Frank
(*1900) právník, nacista

Česká republika Eliška Kaplicky Fuchsová
(*1978) herečka, scénáristka, režisérka, manželka Jana Kaplického

Spojené státy Robert Moog
(*1934) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Velká Británie Joan Collins
(*1933) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Adolf Born
(*1930 - 2016) malíř, kreslíř, ilustrátor, animátor, karikaturista a kostýmní výtvarník

Francie Victor Hugo
(*1802 - 1885) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882 - 1939) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník

Spojené státy Philip Roth
(*1933 - 2018) spisovatel

Itálie Alessandro Manzoni
(*1785 - 1873) básník, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »