ryby

Fanča Foltová
(1941): Advokát chudých

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1918 (?)
Země:
Povolání:
herečka
Fanča Foltová - Film: Advokát chudých
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1941, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1941 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Fanča Foltová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Advokát chudých":
(*1913) Zita Kabátová

(*1901) Marie Brožová

(*1888) Milka Balek-Brodská

(*1898) Zdeněk Podlipný

(*1905) Jiří Dohnal

(*1899) Jindřich Plachta

(*1894) Vladimír Majer

(*1890) Vladimír Slavínský (režisér)

(*1906) Miloš Nedbal

(*1899) Otomar Korbelář

(*1909) Miroslav Homola

(*1891) Antonín Holzinger

(*1901) Jindřich Láznička

(*1899) Ladislav Struna

(*1898) František Paul

(*1920) Jana Romanová

(*1900) Vladimír Řepa

(*1871) Filip Balek-Brodský

(*1894) Gabriel Hart

(*1885) Ada Karlovský

(*1876) Vladimír Smíchovský

(*1886) Emanuel Hříbal

(*1879) František V. Kučera

(*1901) Alois Mecera (scénograf)

(*1888) Václav Mlčkovský

(*1884) Josef Rozsíval

(*1883) Josef Waltner

(*1888) Václav Menger

(*1892) Jiří Julius Fiala

(*1886) Vojta Novák

(*1883) Fráňa Vajner

(*1921) Lenka Podhajská

(*1913) Jarmila Holmová

(*1871) Karel Veverka

(*1921) Věra Skálová

(*1886) Miloš Šubrt

(*1888) Antonín Jirsa

(*1906) František Šolc

(*1919) Lída Borovcová-Marečková

(*1907) Josef Střecha (kameraman)

(*1890) Jiřina Vávrová

(*1882) Josef Matěj Gottlieb

(*1898) František Škvor (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1941)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
13°06’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
25°28’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
5°36’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
12°48’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
27°54’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
3°40’
Býk
5°40’
SaturnSaturn:
Lev
8°44’
Býk
7°57’
UranUran:
Vodnář
24°48’
Býk
22°30’
NeptunNeptun:
Lev
4°46’
Panna
27°41’
PlutoPluto:
Rak
3°28’
Lev
3°40’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
27°43’
Váhy
6°08’
Černá LunaLilith:
Panna
23°42’
Beran
22°39’
CheirónCheirón:
Ryby
28°24’
Rak
29°39’

Dnes se narodili
Spojené státy Danny Trejo
(*1944) herec

Irsko Pierce Brosnan
(*1953) herec

Spojené státy Debra Winger
(*1955) herečka

Spojené státy Henry Fonda
(*1905) herec

Česká republika Oldřich Kaiser
(*1955) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Paxton
(*1955) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Dennis Hopper
(*1936) herec

Slovensko Zuzana Fialová
(*1974) herečka, režisérka

Česká republika Jiří Korn
(*1949) herec, zpěvák, tanečník, kytarista, moderátor, baskytarista

Irsko Enya
(*1961) zpěvačka, skladatelka, hudebnice, klávesistka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sammy Davis Jr.
(*1925 - 1990) herec, režisér

Spojené státy Ronnie James Dio
(*1942 - 2010) zpěvák, baskytarista

Spojené státy Dean Potter
(*1972 - 2015) horolezec

Spojené státy Howard Sasportas
(*1948 - 1992) astrolog

Spojené státy Andy Kaufman
(*1949 - 1984) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Úplněk ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »