ryby

Fanča Foltová
(1935): Studentská máma

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1918 (?)
Země:
Povolání:
herečka
Fanča Foltová - Film: Studentská máma
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1935, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1935 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Fanča Foltová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Studentská máma":
(*1913) Slávka Doležalová-Kulhavá

(*1913) Věra Ferbasová

(*1902) Marie Grossová

(*1873) Marie Ptáková

(*1893) Božena Svobodová

(*1885) Antonie Nedošinská

(*1910) Blanka Waleská

(*1878) Jan Černý

(*1907) F. X. Mlejnek

(*1905) Jiří Dohnal

(*1895) Theodor Pištěk

(*1904) Vladimír Borský

(*1901) Jiří Slavíček (střihač)

(*1890) Vladimír Slavínský (režisér)

(*1899) Čeněk Šlégl

(*1918) Svatopluk Beneš

(*1916) Ludmila Stambolieva

(*1907) Karel Jelínek

(*1898) František Paul

(*1888) František Roland

(*1895) Jan W. Speerger

(*1910) Miroslav Svoboda

(*1880) Jaroslav Bráška

(*1884) Karel Dostal

(*1904) Jiří Hron

(*1865) Karel Schleichert

(*1904) Elsa Vetešníková

(*1886) Emanuel Hříbal

(*1894) Josef Zora (zvukař)

(*1887) Robert Ford

(*1883) Emilie Nitschová

(*1865) Alfred Baštýř

(*1894) Karel Němec

(*1898) Václav Vích (kameraman)

(*1902) Vladimír Štros

(*1909) Karel Hradilák

(*1916) Hana Bělská

(*1885) Josef Dobeš (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1935)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
13°06’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
25°28’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
5°36’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
12°48’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
27°54’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
3°40’
Štír
16°55’
SaturnSaturn:
Lev
8°44’
Vodnář
25°02’
UranUran:
Vodnář
24°48’
Beran
27°30’
NeptunNeptun:
Lev
4°46’
Panna
14°31’
PlutoPluto:
Rak
3°28’
Rak
25°16’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
27°43’
Vodnář
2°13’
Černá LunaLilith:
Panna
23°42’
Lev
18°27’
CheirónCheirón:
Ryby
28°24’
Blíženci
5°32’

Dnes se narodili
Spojené státy Danny Trejo
(*1944) herec

Irsko Pierce Brosnan
(*1953) herec

Spojené státy Debra Winger
(*1955) herečka

Spojené státy Henry Fonda
(*1905) herec

Česká republika Oldřich Kaiser
(*1955) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Paxton
(*1955) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Dennis Hopper
(*1936) herec

Slovensko Zuzana Fialová
(*1974) herečka, režisérka

Česká republika Jiří Korn
(*1949) herec, zpěvák, tanečník, kytarista, moderátor, baskytarista

Irsko Enya
(*1961) zpěvačka, skladatelka, hudebnice, klávesistka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sammy Davis Jr.
(*1925 - 1990) herec, režisér

Spojené státy Ronnie James Dio
(*1942 - 2010) zpěvák, baskytarista

Spojené státy Dean Potter
(*1972 - 2015) horolezec

Spojené státy Howard Sasportas
(*1948 - 1992) astrolog

Spojené státy Andy Kaufman
(*1949 - 1984) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Úplněk ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »