stir

Jared Kusnitz
(2008): Dance of the Dead

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Jackson, Iowa
Země:
Věk:
32 let
Povolání:
herec
Jared Kusnitz - Film: Dance of the Dead
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2008, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2008 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jared Kusnitz - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Dance of the Dead":
(*1980) Jeff Adelman

(*1990) Lucas Till

(*1977) Randy McDowell

(*1969) Angel Jager

(*1983) Blair Redford

(*1988) Laura Wiggins

(*1987) Zoe Myers

(*1988) Carissa Capobianco



Tranzitní horoskop (2008)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
16°18’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
3°42’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
2°57’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
11°32’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
0°41’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
2°59’
Kozoroh
3°07’
SaturnSaturn:
Střelec
29°37’
Panna
8°24’
UranUran:
Střelec
28°42’
Ryby
15°22’
NeptunNeptun:
Kozoroh
8°06’
Vodnář
20°16’
PlutoPluto:
Štír
12°39’
Střelec
29°09’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
10°37’
Ryby
0°18’
Černá LunaLilith:
Panna
19°47’
Štír
18°49’
CheirónCheirón:
Rak
6°47’
Vodnář
13°15’

Dnes se narodili
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Dana Medřická
(*1920 - 1983) herečka

Spojené státy Peggy Lee
(*1920 - 2002) herečka, zpěvačka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870 - 1924) politik, spisovatel

Indie George Orwell
(*1903 - 1950) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Rakousko Božena Němcová
(*1820 - 1862) spisovatelka, zakladatelka novodobé české prózy



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »