stir

Jared Kusnitz
(2008): Otis

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Jackson, Iowa
Země:
Věk:
32 let
Povolání:
herec
Jared Kusnitz - Film: Otis
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2008, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2008 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jared Kusnitz - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Otis":
(*1957) Daniel Stern

(*1953) Tracy Scoggins

(*1957) Kevin Pollak

(*1954) Jere Burns

(*1965) Illeana Douglas

(*1983) Ashley Johnson

(*1982) Tarah Paige

(*1987) Ashley Greene

(*1969) Jamie McBride

(*1953) Lawrence Hilton-Jacobs

(*1961) David Hill

(*1985) Ellie Gerber



Tranzitní horoskop (2008)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
16°18’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
3°42’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
2°57’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
11°32’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
0°41’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
2°59’
Kozoroh
3°07’
SaturnSaturn:
Střelec
29°37’
Panna
8°24’
UranUran:
Střelec
28°42’
Ryby
15°22’
NeptunNeptun:
Kozoroh
8°06’
Vodnář
20°16’
PlutoPluto:
Štír
12°39’
Střelec
29°09’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
10°37’
Ryby
0°18’
Černá LunaLilith:
Panna
19°47’
Štír
18°49’
CheirónCheirón:
Rak
6°47’
Vodnář
13°15’

Dnes se narodili
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Belushi
(*1949) herec

Česká republika Boris Rösner
(*1951) herec, režisér

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938) herec, skladatel, písničkář, básník

Spojené státy Alicia Keys
(*1981) herečka, zpěvačka, skladatelka, klavíristka, spisovatelka, filantropka

Velká Británie Virginia Woolf
(*1882) spisovatelka, prozaička, literární kritička


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Chris Penn
(*1965 - 2006) herec

Spojené státy Ted Bundy
(*1946 - 1989) sériový vrah, vystudovaný psycholog

Velká Británie Winston Churchill
(*1874 - 1965) politik, premiér, voják

Švýcarsko Edwin Fisher
(*1886 - 1960) pianista, dirigent

Spojené státy L. Ron Hubbard
(*1911 - 1986) spisovatel sci-fi, zakladatel dianetiky a scientologie



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »