stir

Jared Kusnitz
(2009): Zpátky do školy (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Jackson, Iowa
Země:
Věk:
32 let
Povolání:
herec
Jared Kusnitz - Film: Zpátky do školy (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2009, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2009 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jared Kusnitz - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Zpátky do školy (TV seriál)":
(*1943) Malcolm McDowell

(*1966) Billy Zane

(*1958) Robert Patrick

(*1951) Stephen Tobolowsky

(*1958) Steve Guttenberg

(*1943) Chevy Chase

(*1952) John Goodman

(*1950) Michael Ironside

(*1969) Jack Black

(*1940) James Brolin

(*1969) Paget Brewster

(*1977) Eric Christian Olsen

(*1956) Luis Guzmán

(*1987) Hilary Duff

(*1962) Bobcat Goldthwait (režisér)

(*1972) Jennie Garth

(*1968) Jay Chandrasekhar (režisér)

(*1978) Michael McCafferty

(*1947) Jonathan Banks

(*1966) Michael Kenneth Williams

(*1963) Lisa Rinna

(*1964) Adam Davidson (režisér)

(*1971) Nathan Fillion

(*1969) Josh Holloway

(*1974) Seth Gordon (režisér)

(*1971) Walton Goggins

(*1976) Lauren Stamile

(*1971) Rob Corddry

(*1982) Gillian Jacobs

(*1970) Malcolm-Jamal Warner

(*1974) Matt Berry

(*1971) Yvette Nicole Brown

(*1986) Holland Roden

(*1984) Katharine McPhee

(*1982) Natalina Maggio

(*1969) Kirk Fox

(*1987) Julianna Guill

(*1974) Matt Lucas

(*1922) Betty White

(*1969) Ken Jeong

(*1962) Jeff Garlin

(*1989) Brie Larson

(*1947) Twink Caplan

(*1984) Dan Eckman

(*1980) Sandeep Parikh

(*1963) Mitchell Hurwitz

(*1946) Blake Clark

(*1971) Joel McHale

(*1979) Danny Pudi

(*1982) Alison Brie

(*1983) Donald Glover

(*1980) Amber Lancaster

(*1986) Katie Leclerc

(*1982) Brit Marling

(*1969) Patton Oswalt

(*1992) Jillian Rose Reed

(*1970) Jim Rash

(*1982) Taran Killam

(*1971) Holly Beavon

(*1996) Ryan Lee

(*1962) James Hawkinson (kameraman)

(*1963) Iqbal Theba

(*1964) Matt Walsh

(*1978) Nick Kroll

(*1970) Tony Hale

(*1976) Jason Rogel

(*1960) David Born

(*1973) Mel Rodriguez

(*1986) Luke Youngblood

(*1977) John Oliver

(*1981) Matt L. Jones

(*1961) Fred Goss (režisér)



Tranzitní horoskop (2009)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
16°18’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
3°42’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
2°57’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
11°32’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
0°41’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
2°59’
Kozoroh
29°02’
SaturnSaturn:
Střelec
29°37’
Panna
21°45’
UranUran:
Střelec
28°42’
Ryby
19°15’
NeptunNeptun:
Kozoroh
8°06’
Vodnář
22°26’
PlutoPluto:
Štír
12°39’
Kozoroh
1°16’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
10°37’
Vodnář
10°56’
Černá LunaLilith:
Panna
19°47’
Střelec
29°45’
CheirónCheirón:
Rak
6°47’
Vodnář
18°23’

Dnes se narodili
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Dana Medřická
(*1920 - 1983) herečka

Spojené státy Peggy Lee
(*1920 - 2002) herečka, zpěvačka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870 - 1924) politik, spisovatel

Indie George Orwell
(*1903 - 1950) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Rakousko Božena Němcová
(*1820 - 1862) spisovatelka, zakladatelka novodobé české prózy



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »