stir

Jared Kusnitz
(2012): The Monogamy Experiment

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Jackson, Iowa
Země:
Věk:
32 let
Povolání:
herec
Jared Kusnitz - Film: The Monogamy Experiment
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2012, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2012 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jared Kusnitz - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "The Monogamy Experiment":
(*1969) Brian Krause

(*1951) Andrew McFarlane

(*1975) James Kyson

(*1991) Shailene Woodley

(*1989) Renee Olstead

(*1991) Amy Rider

(*1991) Amy Rider (režisérka)

(*1991) Amy Rider (scénáristka)

(*1980) Gina Hiraizumi



Tranzitní horoskop (2012)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
16°18’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
3°42’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
2°57’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
11°32’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
0°41’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
2°59’
Býk
0°26’
SaturnSaturn:
Střelec
29°37’
Váhy
28°19’
UranUran:
Střelec
28°42’
Beran
0°51’
NeptunNeptun:
Kozoroh
8°06’
Vodnář
28°54’
PlutoPluto:
Štír
12°39’
Kozoroh
7°20’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
10°37’
Střelec
12°57’
Černá LunaLilith:
Panna
19°47’
Býk
1°45’
CheirónCheirón:
Rak
6°47’
Ryby
1°55’

Dnes se narodili
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Belushi
(*1949) herec

Česká republika Boris Rösner
(*1951) herec, režisér

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938) herec, skladatel, písničkář, básník

Spojené státy Alicia Keys
(*1981) herečka, zpěvačka, skladatelka, klavíristka, spisovatelka, filantropka

Velká Británie Virginia Woolf
(*1882) spisovatelka, prozaička, literární kritička


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Chris Penn
(*1965 - 2006) herec

Spojené státy Ted Bundy
(*1946 - 1989) sériový vrah, vystudovaný psycholog

Velká Británie Winston Churchill
(*1874 - 1965) politik, premiér, voják

Švýcarsko Edwin Fisher
(*1886 - 1960) pianista, dirigent

Spojené státy L. Ron Hubbard
(*1911 - 1986) spisovatel sci-fi, zakladatel dianetiky a scientologie



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »