stir

Jared Kusnitz
(2011): Maturiťák

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Jackson, Iowa
Země:
Věk:
32 let
Povolání:
herec
Jared Kusnitz - Film: Maturiťák
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2011, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2011 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jared Kusnitz - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Maturiťák":
(*1965) Christine Elise

(*1964) Faith Ford

(*1954) Jere Burns

(*1973) Joe Nussbaum (režisér)

(*1969) Amy Pietz

(*1988) Jonathan Keltz

(*1990) Madison Riley

(*1993) Cameron Monaghan

(*1995) Danielle Campbell

(*1989) Aimee Teegarden

(*1988) Nicholas Braun

(*1986) Thomas McDonell

(*1993) Raini Rodriguez

(*1963) Dean Norris



Tranzitní horoskop (2011)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
16°18’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
3°42’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
2°57’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
11°32’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
0°41’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
2°59’
Ryby
26°37’
SaturnSaturn:
Střelec
29°37’
Váhy
16°40’
UranUran:
Střelec
28°42’
Ryby
26°58’
NeptunNeptun:
Kozoroh
8°06’
Vodnář
26°44’
PlutoPluto:
Štír
12°39’
Kozoroh
5°20’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
10°37’
Kozoroh
2°16’
Černá LunaLilith:
Panna
19°47’
Ryby
20°55’
CheirónCheirón:
Rak
6°47’
Vodnář
27°38’

Dnes se narodili
Česká republika Jana Brejchová
(*1940) herečka

Spojené státy Telly Savalas
(*1924) herec, režisér

Itálie Federico Fellini
(*1920) režisér, scénárista, herec

Spojené státy David Lynch
(*1946) scénárista, režisér

Česká republika Egon Bondy
(*1930) básník, filosof, inspirátor českého undergroundu


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Belgie Audrey Hepburn
(*1929 - 1993) herečka, velvyslankyně UNICEF

Spojené státy Barbara Stanwyck
(*1907 - 1990) herečka

Velká Británie král Jiří V.
(*1865 - 1936) král Spojeného království VB a indický císař

Velká Británie John Ruskin
(*1819 - 1900) kreslič, malíř a sběratel

Česká republika Jiří Raška
(*1941 - 2012) skokan na lyžích



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »