stir

Július Matula
(1977): Řeknem si to příští léto

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1943 (?)
Země:
Věk:
78 let
Povolání:
režisér, scénárista, herec
Július Matula - Film: Řeknem si to příští léto
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1977, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1977 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Július Matula - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Július Matula - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Július Matula - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Řeknem si to příští léto":
(*1907) František Filipovský

(*1920) Ferdinand Krůta

(*1933) Míla Myslíková

(*1949) Pavel Zedníček

(*1960) Markéta Fišerová

(*1949) Laďka Kozderková

(*1934) Karolina Slunéčková

(*1930) Petr Haničinec

(*1951) Svatopluk Skopal

(*1935) Karel Augusta

(*1930) Josef Hajdučík

(*1931) Jan Teplý st.

(*1954) Ondřej Havelka

(*1936) František Husák

(*1930) Jan Pohan

(*1930) Karel Vochoč

(*1947) Dežo Ursiny (hudební skladatel)

(*1920) Josef Haukvic st.

(*1929) Pavel Robin

(*1949) Tomáš Sedláček

(*1939) Jindřich Goetz (scénograf)

(*1939) Jaromír Šofr (kameraman)



Tranzitní horoskop (1977)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
4°11’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
27°09’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
25°50’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
19°07’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
22°13’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
23°48’
Býk
21°30’
SaturnSaturn:
Blíženci
26°18’
Lev
15°48’
UranUran:
Blíženci
8°05’
Štír
10°54’
NeptunNeptun:
Váhy
2°58’
Střelec
14°40’
PlutoPluto:
Lev
8°42’
Váhy
14°07’
S.UzelS.Uzel:
Lev
11°35’
Váhy
29°51’
Černá LunaLilith:
Lev
17°26’
Býk
17°29’
CheirónCheirón:
Panna
12°09’
Beran
27°18’

Dnes se narodili
Velká Británie Laurence Olivier
(*1907) herec

Belgie Hergé
(*1907) kreslíř, autor Tintinova dobrodružství

Francie Charles Aznavour
(*1924) šansoniér, zpěvák, písničkář, textař, herec

Slovensko Katarína Brychtová
(*1967) herečka, moderátorka

Česká republika Věra Bílá
(*1954) zpěvačka a hudebnice romské národnosti


Zítra slaví narozeniny
Německo Tom Tykwer
(*1965) režisér, scénárista, skladatel, herec

Německo Hans Frank
(*1900) právník, nacista

Česká republika Eliška Kaplicky Fuchsová
(*1978) herečka, scénáristka, režisérka, manželka Jana Kaplického

Spojené státy Robert Moog
(*1934) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Velká Británie Joan Collins
(*1933) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Adolf Born
(*1930 - 2016) malíř, kreslíř, ilustrátor, animátor, karikaturista a kostýmní výtvarník

Francie Victor Hugo
(*1802 - 1885) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882 - 1939) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník

Spojené státy Philip Roth
(*1933 - 2018) spisovatel

Itálie Alessandro Manzoni
(*1785 - 1873) básník, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »