stir

Július Matula
(1988): Stupne poražených

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1943 (?)
Země:
Věk:
78 let
Povolání:
režisér, scénárista, herec
Július Matula - Film: Stupne poražených
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1988, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1988 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Július Matula - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Július Matula - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Július Matula - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Stupne poražených":
(*1922) Josef Větrovec

(*1952) Jan Hartl

(*1959) Jitka Asterová

(*1957) Dana Bartůňková

(*1963) Yvetta Blanarovičová

(*1953) Hana Čížková

(*1941) Helga Čočková

(*1933) Marcela Martínková

(*1962) Ondřej Vetchý

(*1947) Jiří Štěpnička

(*1940) Václav Mareš

(*1963) Karel Greif

(*1930) Jaroslav Tomsa

(*1960) Marek Vašut

(*1954) Boris Farkaš

(*1933) Oldřich Slavík

(*1947) Dežo Ursiny (hudební skladatel)

(*1949) Václav Knop

(*1965) Eva Čížkovská

(*1954) Dalibor Lipský (střihač)

(*1939) Jindřich Goetz (scénograf)

(*1949) Pavel Taussig

(*1966) Jan Vondráček

(*1938) Alžbeta Barthová-Pietorová

(*1939) Jaromír Šofr (kameraman)

(*1945) Alena Hesová



Tranzitní horoskop (1988)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
4°11’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
27°09’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
25°50’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
19°07’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
22°13’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
23°48’
Beran
20°15’
SaturnSaturn:
Blíženci
26°18’
Střelec
25°31’
UranUran:
Blíženci
8°05’
Střelec
27°41’
NeptunNeptun:
Váhy
2°58’
Kozoroh
7°48’
PlutoPluto:
Lev
8°42’
Štír
12°00’
S.UzelS.Uzel:
Lev
11°35’
Ryby
27°08’
Černá LunaLilith:
Lev
17°26’
Lev
15°11’
CheirónCheirón:
Panna
12°09’
Blíženci
25°07’

Dnes se narodili
Spojené státy Chris O'Donnell
(*1970) herec

Slovensko Peter Lorre
(*1904) herec

Česká republika Ondřej Neff
(*1945) prozaik, novinář, vydavatel, spisovatel sci-fi

Česká republika Zdeněk Smetana
(*1925) animátor, scénárista, výtvarník, tvůrce Křemílka a Vochomůrky

Spojené státy Chris Isaak
(*1956) herec, zpěvák, kytarista


Zítra slaví narozeniny
Francie Isabelle Adjani
(*1955) herečka

Spojené státy Tobey Maguire
(*1975) herec

Česká republika Jan Hřebejk
(*1967) režisér, scénárista, herec

Bulharsko Monika Načeva
(*1966) herečka, zpěvačka, šansoniérka, členka Divadla Sklep

Česká republika Jarmila Šuláková
(*1929) moravská folklórní zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Kája Saudek
(*1935 - 2015) malíř, kreslíř, dvojče-bratr Jana Saudka

Nizozemsko Gerrit Rietveld
(*1888 - 1964) architekt De Stijl

Ukrajina Vlasta Fabianová
(*1912 - 1991) herečka

Spojené státy John Jacob VI Astor
(*1912 - 1992) obchodník

Spojené státy Howard Baker
(*1925 - 2014) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »