stir

Július Matula
(1989): Volná noha

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1943 (?)
Země:
Věk:
78 let
Povolání:
režisér, scénárista, herec
Július Matula - Film: Volná noha
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1989, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1989 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Július Matula - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Július Matula - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Július Matula - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Volná noha":
(*1949) Jiří Schmitzer

(*1954) Vlastimil Zavřel

(*1953) Hana Čížková

(*1952) Zuzana Geislerová

(*1934) Eva Krížiková

(*1947) Jana Švandová

(*1951) Marián Zednikovič

(*1943) Karel Bělohradský

(*1927) Lubomír Kostelka

(*1946) Zdeněk Mucha

(*1954) F. A. Brabec (kameraman)

(*1942) Vlastimil Venclík

(*1966) Miroslava Pleštilová

(*1919) Jaroslav Štercl

(*1926) Marián Kleis st.

(*1921) Štefan Mišovic

(*1966) Lucie Bílá

(*1923) Libuše Pospíšilová

(*1923) Eva Trunečková

(*1931) Andrej Rimko

(*1908) Antonín Zacpal

(*1950) Marián Kleis ml.

(*1946) Pavel Havránek

(*1949) Václav Knop

(*1930) Dáša Neblechová

(*1911) Viktor Nejedlý ml.

(*1939) Jiří Zobač

(*1954) Dalibor Lipský (střihač)

(*1924) Šárka Štembergová

(*1968) Michaela Jílková

(*1966) Pavel Anděl

(*1958) Jana Matulová-Šteindlerová

(*1930) Jiří Šebánek (scénárista)



Tranzitní horoskop (1989)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
4°11’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
27°09’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
25°50’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
19°07’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
22°13’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
23°48’
Býk
26°41’
SaturnSaturn:
Blíženci
26°18’
Kozoroh
5°39’
UranUran:
Blíženci
8°05’
Kozoroh
1°47’
NeptunNeptun:
Váhy
2°58’
Kozoroh
9°56’
PlutoPluto:
Lev
8°42’
Štír
14°34’
S.UzelS.Uzel:
Lev
11°35’
Ryby
7°45’
Černá LunaLilith:
Lev
17°26’
Panna
25°46’
CheirónCheirón:
Panna
12°09’
Rak
3°49’

Dnes se narodili
Velká Británie Laurence Olivier
(*1907) herec

Belgie Hergé
(*1907) kreslíř, autor Tintinova dobrodružství

Francie Charles Aznavour
(*1924) šansoniér, zpěvák, písničkář, textař, herec

Slovensko Katarína Brychtová
(*1967) herečka, moderátorka

Česká republika Věra Bílá
(*1954) zpěvačka a hudebnice romské národnosti


Zítra slaví narozeniny
Německo Tom Tykwer
(*1965) režisér, scénárista, skladatel, herec

Německo Hans Frank
(*1900) právník, nacista

Česká republika Eliška Kaplicky Fuchsová
(*1978) herečka, scénáristka, režisérka, manželka Jana Kaplického

Spojené státy Robert Moog
(*1934) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Velká Británie Joan Collins
(*1933) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Adolf Born
(*1930 - 2016) malíř, kreslíř, ilustrátor, animátor, karikaturista a kostýmní výtvarník

Francie Victor Hugo
(*1802 - 1885) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882 - 1939) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník

Spojené státy Philip Roth
(*1933 - 2018) spisovatel

Itálie Alessandro Manzoni
(*1785 - 1873) básník, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »