stir

Július Matula
(1984): Kariéra

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1943 (?)
Země:
Věk:
78 let
Povolání:
režisér, scénárista, herec
Július Matula - Film: Kariéra
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1984, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1984 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Július Matula - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Július Matula - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Július Matula - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Kariéra":
(*1925) Lena Birková

(*1941) Helga Čočková

(*1961) Kateřina Lojdová

(*1960) Renata Mašková

(*1934) Jana Štěpánková

(*1962) Ondřej Vetchý

(*1959) Zdeněk Podhůrský

(*1939) Alois Švehlík

(*1924) Miloš Vavruška

(*1921) Oldřich Velen

(*1963) Karel Greif

(*1960) Marek Vašut

(*1949) Tomáš Tintěra (režisér)

(*1939) Ladislav Mrkvička

(*1956) Martin Stropnický

(*1923) Josef Langmiler

(*1931) Adolf Filip

(*1942) Hana Packertová

(*1923) Miloslav Homola

(*1947) Dežo Ursiny (hudební skladatel)

(*1931) Jiří Tomek

(*1931) Vlastimil Čaněk

(*1930) Karel Urbánek

(*1930) Věra Budilová

(*1952) Jindřich Hinke

(*1948) Břetislav Slováček

(*1929) Jaroslava Tichá

(*1928) Bohumil Pokorný (scénograf)

(*1950) Radka Dulíková

(*1936) František Uldrich (kameraman)

(*1954) Dalibor Lipský (střihač)

(*1961) Martina Gasparovičová-Bezoušková

(*1949) Jiří Švejda (scénárista)

(*1949) Jiří Švejda (spisovatelská předloha)



Tranzitní horoskop (1984)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
4°11’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
27°09’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
25°50’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
19°07’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
22°13’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
23°48’
Střelec
26°01’
SaturnSaturn:
Blíženci
26°18’
Štír
13°58’
UranUran:
Blíženci
8°05’
Střelec
11°09’
NeptunNeptun:
Váhy
2°58’
Střelec
29°21’
PlutoPluto:
Lev
8°42’
Štír
1°47’
S.UzelS.Uzel:
Lev
11°35’
Blíženci
14°30’
Černá LunaLilith:
Lev
17°26’
Ryby
2°15’
CheirónCheirón:
Panna
12°09’
Býk
28°26’

Dnes se narodili
Spojené státy Chris O'Donnell
(*1970) herec

Slovensko Peter Lorre
(*1904) herec

Česká republika Ondřej Neff
(*1945) prozaik, novinář, vydavatel, spisovatel sci-fi

Česká republika Zdeněk Smetana
(*1925) animátor, scénárista, výtvarník, tvůrce Křemílka a Vochomůrky

Spojené státy Chris Isaak
(*1956) herec, zpěvák, kytarista


Zítra slaví narozeniny
Francie Isabelle Adjani
(*1955) herečka

Spojené státy Tobey Maguire
(*1975) herec

Česká republika Jan Hřebejk
(*1967) režisér, scénárista, herec

Bulharsko Monika Načeva
(*1966) herečka, zpěvačka, šansoniérka, členka Divadla Sklep

Česká republika Jarmila Šuláková
(*1929) moravská folklórní zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Kája Saudek
(*1935 - 2015) malíř, kreslíř, dvojče-bratr Jana Saudka

Nizozemsko Gerrit Rietveld
(*1888 - 1964) architekt De Stijl

Ukrajina Vlasta Fabianová
(*1912 - 1991) herečka

Spojené státy John Jacob VI Astor
(*1912 - 1992) obchodník

Spojené státy Howard Baker
(*1925 - 2014) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »