stir

Július Matula
(1991): Corpus delicti

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1943 (?)
Země:
Věk:
78 let
Povolání:
režisér, scénárista, herec
Július Matula - Film: Corpus delicti
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1991, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1991 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Július Matula - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Július Matula - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Július Matula - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Corpus delicti":
(*1942) Michal Dočolomanský

(*1938) Milena Dvorská

(*1962) Karel Roden

(*1959) Jitka Asterová

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1956) Lenka Kořínková

(*1974) Kateřina Hrachovcová-Herčíková

(*1954) F. A. Brabec (kameraman)

(*1954) Václav Křístek

(*1936) Jan Němec

(*1960) Irena Pavlásková (režisérka)

(*1960) Irena Pavlásková (scénáristka)

(*1957) Milan Šteindler

(*1933) Stanislav Bruder

(*1964) Petra Lustigová

(*1919) Jiří Patočka

(*1908) Antonín Zacpal

(*1949) Kateřina Frýbová

(*1955) Markéta Světlíková

(*1930) Jindřich Bonaventura

(*1949) Marie Spurná

(*1954) Jan Rejžek

(*1963) Jiří Chlumecký (hudební skladatel)

(*1967) Šimon Pánek



Tranzitní horoskop (1991)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
4°11’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
27°09’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
25°50’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
19°07’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
22°13’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
23°48’
Lev
11°56’
SaturnSaturn:
Blíženci
26°18’
Kozoroh
25°43’
UranUran:
Blíženci
8°05’
Kozoroh
9°45’
NeptunNeptun:
Váhy
2°58’
Kozoroh
14°08’
PlutoPluto:
Lev
8°42’
Štír
19°36’
S.UzelS.Uzel:
Lev
11°35’
Kozoroh
29°06’
Černá LunaLilith:
Lev
17°26’
Střelec
17°17’
CheirónCheirón:
Panna
12°09’
Rak
25°14’

Dnes se narodili
Irsko Stephen Boyd
(*1931) herec

Česká republika Oldřich Lipský
(*1924) scénárista, režisér

Japonsko Tomio Okamura
(*1972) podnikatel, politik, poslanec, zakladatel hnutí Úsvit a SPD

Finsko Sonja Tammela
(*1937) norská královna

Francie Giuseppe Garibaldi
(*1807) vůdce vlastenců v partyzánské válce


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Ljuba Krbová
(*1958) herečka, sportovkyně, manželka spisovatele Ondřeje Neffa

Francie Jean Cocteau
(*1889) režisér, scénárista, kameraman, herec

Francie Eva Green
(*1980) herečka, modelka

Spojené státy RZA
(*1969) skladatel, herec, rapper

Česká republika Viktor Sodoma
(*1945) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Voskovec
(*1905 - 1981) režisér, textař, dramatik, spisovatel, básník, divadelní a filmový herec

Česká republika Vladimír Ráž
(*1923 - 2000) pohádkový herec, představitel krále Miroslava v pohádce Pyšná princezna

Česká republika Aleš Jarý
(*1958 - 2015) herec, dabér

Spojené státy John Adams
(*1735 - 1826) 2. prezident usa

Spojené státy Thomas Jefferson
(*1743 - 1826) 3. prezident usa



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »