rak

Lukáš Vacek
(2003): Pátek čtrnáctého

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1991 (?)
Země:
Věk:
30 let
Povolání:
herec
Lukáš Vacek - Film: Pátek čtrnáctého
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2003, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2003 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Lukáš Vacek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Pátek čtrnáctého":
(*1941) Jana Andresíková

(*1953) Hana Čížková

(*1965) Alena Mihulová

(*1954) Jana Riháková-Dolanská

(*1954) Václav Křístek (režisér)

(*1978) Jan Dolanský

(*1979) Martin Písařík

(*1966) Igor Bareš

(*1949) Pavel Rímský

(*1925) Roman Hemala

(*1983) Kristýna Nováková-Fuitová

(*1949) Václav Knop

(*1975) Matěj Hádek

(*1975) Sandra Pogodová

(*1971) Karel Zima

(*1932) Jan Počepický

(*1951) Magda Weigertová

(*1947) Vladimír Kudla

(*1967) Pavel Tesař

(*1961) Eva Režnarová

(*1970) David Ployhar (kameraman)



Tranzitní horoskop (2003)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
5°21’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
9°25’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
17°21’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
19°56’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
19°01’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
13°41’
Lev
16°50’
SaturnSaturn:
Vodnář
5°32’
Blíženci
24°24’
UranUran:
Kozoroh
12°06’
Vodnář
26°17’
NeptunNeptun:
Kozoroh
15°39’
Vodnář
9°34’
PlutoPluto:
Štír
17°49’
Střelec
18°17’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
19°44’
Blíženci
7°00’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
6°56’
Beran
25°33’
CheirónCheirón:
Rak
27°15’
Kozoroh
10°48’

Dnes se narodili
Spojené státy Danny Trejo
(*1944) herec

Irsko Pierce Brosnan
(*1953) herec

Spojené státy Debra Winger
(*1955) herečka

Spojené státy Henry Fonda
(*1905) herec

Česká republika Oldřich Kaiser
(*1955) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Paxton
(*1955) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Dennis Hopper
(*1936) herec

Slovensko Zuzana Fialová
(*1974) herečka, režisérka

Česká republika Jiří Korn
(*1949) herec, zpěvák, tanečník, kytarista, moderátor, baskytarista

Irsko Enya
(*1961) zpěvačka, skladatelka, hudebnice, klávesistka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sammy Davis Jr.
(*1925 - 1990) herec, režisér

Spojené státy Ronnie James Dio
(*1942 - 2010) zpěvák, baskytarista

Spojené státy Dean Potter
(*1972 - 2015) horolezec

Spojené státy Howard Sasportas
(*1948 - 1992) astrolog

Spojené státy Andy Kaufman
(*1949 - 1984) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Úplněk ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »