rak

Lukáš Vacek
(2008): Na vlky železa

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1991 (?)
Země:
Věk:
30 let
Povolání:
herec
Lukáš Vacek - Film: Na vlky železa
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2008, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2008 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Lukáš Vacek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Na vlky železa":
(*1949) Andrej Hryc

(*1962) Lukáš Vaculík

(*1963) David Matásek

(*1957) Tomáš Hanák

(*1969) David Novotný

(*1952) Zdeněk Žák

(*1962) Petr Meissel

(*1963) Veronika Gajerová

(*1956) Josef Carda

(*1964) Miroslav Etzler

(*1958) Bohumil Klepl

(*1956) Petr Slavík (režisér)

(*1945) Michal Pavlata

(*1978) Lucie Žáčková

(*1968) Vanda Hybnerová

(*1941) Petr Pelzer

(*1964) Pavla Vojáčková

(*1964) Petr Motloch

(*1974) Marko Igonda

(*1974) Petr Štěpán

(*1964) Norbert Lichý

(*1971) Karel Zima

(*1946) Jiří Wohanka

(*1995) Lucie Šteflová

(*1986) Barbora Mottlová

(*1966) Alena Štréblová

(*1956) Michal Pavlíček (hudební skladatel)

(*1981) Lucie Štěpánková

(*1981) Martha Olšrová

(*1962) Martin Čech (kameraman)



Tranzitní horoskop (2008)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
5°21’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
9°25’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
17°21’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
19°56’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
19°01’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
13°41’
Kozoroh
3°07’
SaturnSaturn:
Vodnář
5°32’
Panna
8°24’
UranUran:
Kozoroh
12°06’
Ryby
15°22’
NeptunNeptun:
Kozoroh
15°39’
Vodnář
20°16’
PlutoPluto:
Štír
17°49’
Střelec
29°09’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
19°44’
Ryby
0°18’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
6°56’
Štír
18°49’
CheirónCheirón:
Rak
27°15’
Vodnář
13°15’

Dnes se narodili
Spojené státy Danny Trejo
(*1944) herec

Irsko Pierce Brosnan
(*1953) herec

Spojené státy Debra Winger
(*1955) herečka

Spojené státy Henry Fonda
(*1905) herec

Česká republika Oldřich Kaiser
(*1955) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Paxton
(*1955) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Dennis Hopper
(*1936) herec

Slovensko Zuzana Fialová
(*1974) herečka, režisérka

Česká republika Jiří Korn
(*1949) herec, zpěvák, tanečník, kytarista, moderátor, baskytarista

Irsko Enya
(*1961) zpěvačka, skladatelka, hudebnice, klávesistka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sammy Davis Jr.
(*1925 - 1990) herec, režisér

Spojené státy Ronnie James Dio
(*1942 - 2010) zpěvák, baskytarista

Spojené státy Dean Potter
(*1972 - 2015) horolezec

Spojené státy Howard Sasportas
(*1948 - 1992) astrolog

Spojené státy Andy Kaufman
(*1949 - 1984) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Úplněk ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »