rak

Lukáš Vacek
(2010): Román pro muže

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1991 (?)
Země:
Věk:
30 let
Povolání:
herec
Lukáš Vacek - Film: Román pro muže
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2010, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2010 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Lukáš Vacek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Román pro muže":
(*1951) Miroslav Donutil

(*1983) Táňa Pauhofová

(*1977) Jan Budař

(*1966) Pavel Řezníček

(*1959) Miroslav Vladyka

(*1967) Pavel Göbl

(*1974) Filip Čapka

(*1968) Vanda Hybnerová

(*1974) Tomáš Bařina (režisér)

(*1971) Igor Chmela

(*1977) Pavel Šimčík

(*1977) Ági Gubíková

(*1955) Václav Legner

(*1980) Lukáš Langmajer

(*1959) Ivan G'Vera

(*1983) David Šír

(*2000) Daniela Ernestová

(*1974) Michal Soltész

(*1962) Michal Viewegh (scénárista)

(*1975) Tomáš Sysel (kameraman)

(*1956) Zdeněk Vřešťál (hudební skladatel)

(*1958) Rudolf Biermann (producent)



Tranzitní horoskop (2010)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
5°21’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
9°25’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
17°21’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
19°56’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
19°01’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
13°41’
Vodnář
26°27’
SaturnSaturn:
Vodnář
5°32’
Váhy
4°31’
UranUran:
Kozoroh
12°06’
Ryby
23°06’
NeptunNeptun:
Kozoroh
15°39’
Vodnář
24°35’
PlutoPluto:
Štír
17°49’
Kozoroh
3°19’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
19°44’
Kozoroh
21°36’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
6°56’
Vodnář
10°14’
CheirónCheirón:
Rak
27°15’
Vodnář
23°08’

Dnes se narodili
Spojené státy Danny Trejo
(*1944) herec

Irsko Pierce Brosnan
(*1953) herec

Spojené státy Debra Winger
(*1955) herečka

Spojené státy Henry Fonda
(*1905) herec

Česká republika Oldřich Kaiser
(*1955) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Paxton
(*1955) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Dennis Hopper
(*1936) herec

Slovensko Zuzana Fialová
(*1974) herečka, režisérka

Česká republika Jiří Korn
(*1949) herec, zpěvák, tanečník, kytarista, moderátor, baskytarista

Irsko Enya
(*1961) zpěvačka, skladatelka, hudebnice, klávesistka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sammy Davis Jr.
(*1925 - 1990) herec, režisér

Spojené státy Ronnie James Dio
(*1942 - 2010) zpěvák, baskytarista

Spojené státy Dean Potter
(*1972 - 2015) horolezec

Spojené státy Howard Sasportas
(*1948 - 1992) astrolog

Spojené státy Andy Kaufman
(*1949 - 1984) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Úplněk ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »