rak

Lukáš Vacek
(2004): Rodinná pouta (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1991 (?)
Země:
Věk:
30 let
Povolání:
herec
Lukáš Vacek - Film: Rodinná pouta (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2004, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2004 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Lukáš Vacek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Rodinná pouta (TV seriál)":
(*1944) Marián Labuda st.

(*1952) Oldřich Navrátil

(*1954) Vlastimil Zavřel

(*1967) Martin Zounar

(*1959) Bára Štěpánová

(*1972) Saša Rašilov nejml.

(*1955) Jaroslava Kretschmerová

(*1954) Zdena Studenková

(*1944) Jana Altmannová

(*1967) Mahulena Bočanová

(*1972) Žaneta Fuchsová

(*1931) Jiřina Jirásková

(*1971) Dana Morávková

(*1939) Eva Pilarová

(*1955) Milena Steinmasslová

(*1947) Lenka Termerová

(*1933) Valentina Thielová

(*1946) Hana Zagorová

(*1958) Valérie Zawadská

(*1973) Simona Krainová

(*1978) Jaromír Nosek

(*1974) Jan Révai

(*1979) Alžbeta Stanková

(*1936) Jan Kačer

(*1946) Vlastimil Harapes

(*1983) Jakub Prachař

(*1964) Tomáš Valík

(*1946) René Přibil

(*1944) Vladimír Drha (režisér)

(*1938) Karel Pospíšil

(*1958) Bohumil Klepl

(*1971) Marek Dobeš

(*1935) Ivanka Devátá

(*1971) Tomáš Krejčíř

(*1973) Alice Bendová

(*1978) Eva Nádaždyová

(*1979) Klára Jandová

(*1954) Lenka Kodešová-Skopalová

(*1975) Jan Zadražil

(*1951) Vladimír Čech ml.

(*1988) Michal Hruška

(*1975) Zuzana Dřízhalová

(*1971) Tomáš Matonoha

(*1971) Zbyněk Fric

(*1979) Jitka Kocurová

(*1929) Josef Kubíček

(*1976) Laďka Něrgešová

(*1947) Yvonne Přenosilová

(*1979) Petr Vaněk

(*1975) Kryštof Rímský

(*1952) Petr Svoboda

(*1975) Sandra Pogodová

(*1979) Rostislav Novák ml.

(*1978) Ondřej Kavan

(*1980) Milan Enčev

(*1982) Jan Plouhar

(*1980) Renata Visnerová-Prokopová

(*1983) Kateřina Janečková

(*1973) Hynek Čermák

(*1980) Martin Kavan

(*1976) Petr Vondráček

(*1982) Markéta Bělonohá

(*1985) Silvie Koblížková

(*1986) Michaela Horká

(*1974) Viktor Limr

(*1980) Daniel Bambas

(*1972) Petra Špindlerová

(*1938) Karel Svoboda (hudební skladatel)

(*1938) Karel Svoboda

(*1951) Miloslav Mejzlík

(*1978) Markéta Plánková

(*1954) Jan Vávra

(*1973) Mojmír Kučera (režisér)

(*1973) Mojmír Kučera

(*1962) Heidi Janků

(*1980) Hana Holišová

(*1974) Zdeňka Žádníková-Volencová

(*1966) Claudia Vašeková

(*1948) Jan Cimický

(*1971) Filip Čáp

(*1974) Daniela Choděrová

(*1931) Rudolf Máhrla

(*1998) Johana Krtičková

(*1976) Otto Kallus

(*1962) Martin Čech (kameraman)

(*1952) Antonín Weiser (kameraman)

(*1976) Vít Bělohradský (kameraman)



Tranzitní horoskop (2004)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
5°21’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
9°25’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
17°21’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
19°56’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
19°01’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
13°41’
Panna
18°53’
SaturnSaturn:
Vodnář
5°32’
Rak
9°42’
UranUran:
Kozoroh
12°06’
Ryby
0°05’
NeptunNeptun:
Kozoroh
15°39’
Vodnář
11°42’
PlutoPluto:
Štír
17°49’
Střelec
20°30’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
19°44’
Býk
17°40’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
6°56’
Blíženci
6°02’
CheirónCheirón:
Rak
27°15’
Kozoroh
18°31’

Dnes se narodili
Spojené státy Danny Trejo
(*1944) herec

Irsko Pierce Brosnan
(*1953) herec

Spojené státy Debra Winger
(*1955) herečka

Spojené státy Henry Fonda
(*1905) herec

Česká republika Oldřich Kaiser
(*1955) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Paxton
(*1955) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Dennis Hopper
(*1936) herec

Slovensko Zuzana Fialová
(*1974) herečka, režisérka

Česká republika Jiří Korn
(*1949) herec, zpěvák, tanečník, kytarista, moderátor, baskytarista

Irsko Enya
(*1961) zpěvačka, skladatelka, hudebnice, klávesistka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sammy Davis Jr.
(*1925 - 1990) herec, režisér

Spojené státy Ronnie James Dio
(*1942 - 2010) zpěvák, baskytarista

Spojené státy Dean Potter
(*1972 - 2015) horolezec

Spojené státy Howard Sasportas
(*1948 - 1992) astrolog

Spojené státy Andy Kaufman
(*1949 - 1984) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Úplněk ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »