stir

Mirko Čech
(1948): Červená ještěrka

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Rakousko-Uhersko
Země:
Věk:
† 47 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Mirko Čech - Film: Červená ještěrka
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1948, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1948 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Mirko Čech - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Červená ještěrka":
(*1907) František Filipovský

(*1922) Miloš Kopecký

(*1912) Vlasta Fabianová

(*1898) Jindra Hermanová

(*1901) Marie Ježková

(*1929) Alena Kreuzmannová

(*1911) Blažena Slavíčková

(*1891) Milada Smolíková

(*1898) Meda Valentová

(*1890) Hermína Vojtová

(*1922) Karel Effa

(*1923) Strýček Jedlička

(*1914) Josef Hlinomaz

(*1929) Antonín Šůra

(*1924) Miloš Vavruška

(*1907) Zdeněk Šavrda

(*1899) Jindřich Plachta

(*1918) Václav Voska

(*1924) Oldřich Lipský

(*1888) Rudolf Myzet

(*1913) František Sádek (režisér)

(*1895) František Kreuzmann st.

(*1919) Jaroslav Štercl

(*1897) Jaroslav Seník

(*1920) Oldřich Dědek

(*1902) Richard Záhorský

(*1918) Felix Le Breux

(*1904) František Marek

(*1899) Ota Motyčka

(*1903) František Vnouček

(*1928) Oleg Reif

(*1897) Josef Steigl

(*1894) Blažena Částková

(*1921) Oldřich Musil

(*1919) Lída Borovcová-Marečková

(*1919) Josef Kotapiš

(*1913) Fanča Inka Lopatová-Horáková

(*1928) Dagmar Kmínková

(*1903) Vojta Plachý-Tůma

(*1910) Václav Hanuš (kameraman)

(*1911) Bohumír Vích

(*1922) Ilja Hylas

(*1924) Zdeňka Balounová

(*1891) Jiří Mařánek (spisovatelská předloha)



Tranzitní horoskop (1948)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
23°48’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
8°28’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
19°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
16°04’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
18°33’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
27°23’
Střelec
15°14’
SaturnSaturn:
Lev
0°35’
Lev
21°57’
UranUran:
Vodnář
15°58’
Blíženci
23°29’
NeptunNeptun:
Lev
4°52’
Váhy
12°56’
PlutoPluto:
Rak
4°05’
Lev
14°29’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
22°46’
Býk
20°47’
Černá LunaLilith:
Lev
0°59’
Vodnář
7°24’
CheirónCheirón:
Ryby
21°55’
Štír
20°55’

Dnes se narodili
Slovensko Táňa Pauhofová
(*1983) herečka

Velká Británie Alfred Hitchcock
(*1899) režisér, herec

Kuba Fidel Castro
(*1926) bývalý kubánský prezident a premiér, revolucionář

Velká Británie John Logie Baird
(*1888) inženýr, vynálezce prvního televizoru

Itálie Camillo Olivetti
(*1868) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Martin
(*1945) herec, scénárista, režisér, skladatel

Spojené státy Halle Berry
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Marcia Gay Harden
(*1959) herečka

Francie Romane Bohringer
(*1973) herečka, režisérka, módní návrhářka

Ukrajina Mila Kunis
(*1983) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie H. G. Wells
(*1866 - 1946) spisovatel, historik

Spojené státy Julia Child
(*1912 - 2004) kuchařka, herečka, spisovatelka

Francie René T. H. Laennec
(*1781 - 1826) lékař, vynálezce stetoskopu

Česká republika Ctirad Mašín
(*1930 - 2011) člen protikomunistické odbojové skupiny bratří Mašínů

Německo August Bebel
(*1840 - 1913) německý politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »