stir

Mirko Čech
(1950): Zocelení

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Rakousko-Uhersko
Země:
Věk:
† 47 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Mirko Čech - Film: Zocelení
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1950, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1950 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Mirko Čech - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Zocelení":
(*1886) František Kovářík

(*1926) Jana Dítětová

(*1914) Marta Fričová

(*1923) Antonie Hegerlíková

(*1898) Jindra Hermanová

(*1896) Marie Nademlejnská

(*1919) Radovan Lukavský

(*1907) Zdeněk Šavrda

(*1902) Martin Frič (režisér)

(*1920) Josef Chvalina

(*1921) Jaroslav Mareš

(*1895) Jindřich Doležal

(*1909) Oldřich Lukeš

(*1915) Miloslav Holub

(*1917) František Holar

(*1914) Štěpán Bulejko

(*1883) Alois Dvorský

(*1916) František Hanus

(*1891) Antonín Holzinger

(*1882) Josef Hořánek

(*1916) Karel Houska

(*1905) Bohuš Hradil

(*1896) František Klika

(*1910) Jiří Kostka

(*1887) Stanislav Langer

(*1888) J. O. Martin

(*1909) Hynek Němec

(*1902) Ladislav Sedláček

(*1896) Jarmil Škrdlant

(*1918) Felix Le Breux

(*1904) Karel Peyr

(*1909) Jaroslav Zrotal

(*1907) Karel Jelínek

(*1897) Bohumil Machník

(*1904) František Marek

(*1900) Vladimír Řepa

(*1919) Miroslav Doležal

(*1918) Jan Matýsek

(*1887) Bedřich Bozděch

(*1894) Josef Zora (zvukař)

(*1897) Josef Steigl

(*1883) Josef Waltner

(*1888) Ferdinand Jarkovský

(*1898) Bolek Prchal

(*1919) František Miroslav Doubrava

(*1896) Magda Kopřivová

(*1903) Adolf Šmíd

(*1903) Vojta Plachý-Tůma

(*1904) Rudolf Široký

(*1920) Majka Marie Tomášová

(*1910) Jiří Sternwald (hudební skladatel)

(*1908) Jaroslav Tuzar (kameraman)



Tranzitní horoskop (1950)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
23°48’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
8°28’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
19°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
16°04’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
18°33’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
27°23’
Vodnář
6°37’
SaturnSaturn:
Lev
0°35’
Panna
19°26’
UranUran:
Vodnář
15°58’
Rak
2°39’
NeptunNeptun:
Lev
4°52’
Váhy
17°16’
PlutoPluto:
Rak
4°05’
Lev
17°47’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
22°46’
Beran
12°05’
Černá LunaLilith:
Lev
0°59’
Beran
28°50’
CheirónCheirón:
Ryby
21°55’
Střelec
15°50’

Dnes se narodili
Slovensko Táňa Pauhofová
(*1983) herečka

Velká Británie Alfred Hitchcock
(*1899) režisér, herec

Kuba Fidel Castro
(*1926) bývalý kubánský prezident a premiér, revolucionář

Velká Británie John Logie Baird
(*1888) inženýr, vynálezce prvního televizoru

Itálie Camillo Olivetti
(*1868) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Martin
(*1945) herec, scénárista, režisér, skladatel

Spojené státy Halle Berry
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Marcia Gay Harden
(*1959) herečka

Francie Romane Bohringer
(*1973) herečka, režisérka, módní návrhářka

Ukrajina Mila Kunis
(*1983) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie H. G. Wells
(*1866 - 1946) spisovatel, historik

Spojené státy Julia Child
(*1912 - 2004) kuchařka, herečka, spisovatelka

Francie René T. H. Laennec
(*1781 - 1826) lékař, vynálezce stetoskopu

Česká republika Ctirad Mašín
(*1930 - 2011) člen protikomunistické odbojové skupiny bratří Mašínů

Německo August Bebel
(*1840 - 1913) německý politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »