strelec

Miroslav Vrba
(2007): Všichni do jednoho

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 79 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Miroslav Vrba - Film: Všichni do jednoho
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2007, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2007 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Miroslav Vrba - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Všichni do jednoho":
(*1959) Jiří Maria Sieber

(*1971) Karel Žalud (scénárista)

(*1971) Karel Žalud (režisér)

(*1973) Radek Zima

(*1983) Kateřina Janečková

(*1971) Karel Zima

(*1957) Alice Šnirychová-Dvořáková



Tranzitní horoskop (2007)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
24°35’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
0°34’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
3°27’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
19°39’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
5°36’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
22°32’
Střelec
8°17’
SaturnSaturn:
Kozoroh
22°06’
Lev
24°26’
UranUran:
Beran
15°28’
Ryby
11°33’
NeptunNeptun:
Panna
7°58’
Vodnář
18°07’
PlutoPluto:
Rak
21°36’
Střelec
27°02’
S.UzelS.Uzel:
Beran
1°03’
Ryby
19°38’
Černá LunaLilith:
Beran
14°41’
Váhy
8°08’
CheirónCheirón:
Býk
19°32’
Vodnář
7°49’

Dnes se narodili
Česká republika Václav Svoboda
(*1964) herec

Spojené státy Aaliyah
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Josef Skupa
(*1892) režisér, výtvarník, loutkař, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka

Velká Británie Kate Moss
(*1974) zpěvačka, modelka

Velká Británie Atticus Ross
(*1968) hudební skladatel soundtracků


Zítra slaví narozeniny
Kanada Jim Carrey
(*1962) herec, komik

Spojené státy James Earl Jones
(*1931) herec

Spojené státy Muhammad Ali
(*1942) boxer

Spojené státy Michelle Obama
(*1964) první dáma USA

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Carole Lombard
(*1908 - 1942) herečka

Česká republika Marie Majerová
(*1882 - 1967) spisovatelka, novinářka

Spojené státy Albert Fish
(*1870 - 1936) sériový vrah, kanibal

Francie Edmond About
(*1828 - 1885) spisovatel, novinář a kritik umění

Spojené státy Tom Archia
(*1919 - 1977) hudebník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »