strelec

Miroslav Vrba
(1983): Katapult

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 79 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Miroslav Vrba - Film: Katapult
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1983, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1983 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Miroslav Vrba - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Katapult":
(*1930) Jiří Hálek

(*1959) Bára Štěpánová

(*1963) Ivana Chýlková

(*1951) Dana Homolová

(*1931) Jiřina Jirásková

(*1926) Věra Koktová

(*1949) Kateřina Macháčková

(*1945) Johanna Tesařová

(*1959) Zlata Adamovská

(*1922) Václav Kotva

(*1921) Oldřich Velen

(*1920) Zdeněk Dítě

(*1929) Zdeněk Ornest

(*1941) Oldřich Vlach

(*1947) Jiří Bartoška

(*1924) Jan Čuřík (kameraman)

(*1935) Jaromil Jireš (režisér)

(*1975) Kateřina Urbancová

(*1957) Jana Leichtová

(*1962) Jana Matiášková

(*1932) Vladimír Páral (spisovatelská předloha)

(*1932) Vladimír Páral (scénárista)

(*1935) Dana Balounová

(*1939) Jindřich Goetz (scénograf)

(*1948) Tomáš Halík

(*1963) Jarmila Urbišová

(*1935) Zdeněk Pololáník (hudební skladatel)

(*1903) Jaroslav Bouček

(*1939) Jaromír Šofr (kameraman)

(*1975) Jakub Šolín



Tranzitní horoskop (1983)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
24°35’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
0°34’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
3°27’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
19°39’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
5°36’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
22°32’
Střelec
1°16’
SaturnSaturn:
Kozoroh
22°06’
Štír
2°56’
UranUran:
Beran
15°28’
Střelec
6°57’
NeptunNeptun:
Panna
7°58’
Střelec
27°15’
PlutoPluto:
Rak
21°36’
Váhy
29°14’
S.UzelS.Uzel:
Beran
1°03’
Rak
3°49’
Černá LunaLilith:
Beran
14°41’
Kozoroh
21°34’
CheirónCheirón:
Býk
19°32’
Býk
23°09’

Dnes se narodili
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Dana Medřická
(*1920 - 1983) herečka

Spojené státy Peggy Lee
(*1920 - 2002) herečka, zpěvačka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870 - 1924) politik, spisovatel

Indie George Orwell
(*1903 - 1950) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Rakousko Božena Němcová
(*1820 - 1862) spisovatelka, zakladatelka novodobé české prózy



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »