strelec

Miroslav Vrba
(1989): Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 79 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Miroslav Vrba - Film: Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1989, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1989 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Miroslav Vrba - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)":
(*1949) Jiří Schmitzer

(*1925) Jan Skopeček

(*1932) Leoš Suchařípa

(*1920) Vlastimil Brodský

(*1924) Otakar Brousek st.

(*1957) Otakar Brousek ml.

(*1946) Rudolf Hrušínský ml.

(*1937) Eugen Jegorov

(*1939) Jaroslav Satoranský

(*1940) Petr Čepek

(*1923) Lubomír Lipský st.

(*1934) Josef Somr

(*1942) Michal Dočolomanský

(*1949) Andrej Hryc

(*1962) Lukáš Vaculík

(*1937) Jiří Kodet

(*1962) Milan Šimáček

(*1956) Václav Vydra nejml.

(*1954) Vlastimil Zavřel

(*1953) Taťjana Medvecká

(*1946) Jaroslava Obermaierová

(*1963) David Matásek

(*1951) Tomáš Töpfer

(*1922) Josef Větrovec

(*1949) Pavel Zedníček

(*1930) Blažena Holišová

(*1944) Věra Vlčková

(*1922) Stella Zázvorková

(*1946) Jiří Ornest

(*1972) Saša Rašilov nejml.

(*1952) Jan Hartl

(*1948) Pavel Nový

(*1952) Jitka Smutná

(*1943) Václav Postránecký

(*1947) Jana Šulcová

(*1916) Bohumil Vávra

(*1925) Jaroslava Adamová

(*1941) Jana Andresíková

(*1912) Vlasta Fabianová

(*1939) Zuzana Fišárková

(*1908) Nelly Gaierová

(*1938) Věra Galatíková

(*1952) Zuzana Geislerová

(*1941) Libuše Geprtová

(*1942) Jana Gýrová

(*1917) Valerie Kaplanová

(*1946) Daniela Kolářová

(*1951) Naďa Konvalinková

(*1972) Sabina Laurinová

(*1969) Barbora Lukešová

(*1945) Hana Maciuchová

(*1933) Marcela Martínková

(*1948) Jana Preissová

(*1957) Miluše Šplechtová

(*1955) Simona Stašová

(*1945) Evelyna Steimarová

(*1973) Zuzana Stivínová ml.

(*1947) Jana Švandová

(*1935) Libuše Švormová

(*1945) Dana Syslová

(*1933) Valentina Thielová

(*1942) Gabriela Wilhelmová

(*1967) Regina Zahradníková-Řandová

(*1968) Lucie Zedníčková

(*1959) Zlata Adamovská

(*1954) Jana Riháková-Dolanská

(*1942) Jiřina Jelenská

(*1958) Valérie Zawadská

(*1964) Ivan Trojan

(*1930) Petr Haničinec

(*1947) Viktor Preiss

(*1959) Čestmír Řanda ml.

(*1959) Miroslav Táborský

(*1962) Ondřej Vetchý

(*1946) Ivan Vyskočil

(*1968) Michal Dlouhý

(*1958) Vladimír Dlouhý

(*1930) Josef Vinklář

(*1938) Petr Kostka

(*1947) Jiří Štěpnička

(*1952) Ivan Gübel

(*1940) Václav Mareš

(*1939) Miroslav Moravec

(*1945) Ladislav Potměšil

(*1951) Svatopluk Skopal

(*1920) Gustav Opočenský

(*1961) Jan Čenský

(*1944) Pavol Mikulík

(*1939) Bronislav Poloczek

(*1962) Vladimír Javorský

(*1959) Zdeněk Podhůrský

(*1951) Boris Rösner

(*1939) Alois Švehlík

(*1966) Jiří Langmajer

(*1932) Radoslav Brzobohatý

(*1934) Vladimír Brabec

(*1936) Jan Schmid

(*1950) Pavel Trávníček

(*1952) Ľubomír Paulovič

(*1933) Luděk Munzar



Tranzitní horoskop (1989)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
24°35’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
0°34’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
3°27’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
19°39’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
5°36’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
22°32’
Býk
26°41’
SaturnSaturn:
Kozoroh
22°06’
Kozoroh
5°39’
UranUran:
Beran
15°28’
Kozoroh
1°47’
NeptunNeptun:
Panna
7°58’
Kozoroh
9°56’
PlutoPluto:
Rak
21°36’
Štír
14°34’
S.UzelS.Uzel:
Beran
1°03’
Ryby
7°45’
Černá LunaLilith:
Beran
14°41’
Panna
25°46’
CheirónCheirón:
Býk
19°32’
Rak
3°49’

Dnes se narodili
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Belushi
(*1949) herec

Česká republika Boris Rösner
(*1951) herec, režisér

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938) herec, skladatel, písničkář, básník

Spojené státy Alicia Keys
(*1981) herečka, zpěvačka, skladatelka, klavíristka, spisovatelka, filantropka

Velká Británie Virginia Woolf
(*1882) spisovatelka, prozaička, literární kritička


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Chris Penn
(*1965 - 2006) herec

Spojené státy Ted Bundy
(*1946 - 1989) sériový vrah, vystudovaný psycholog

Velká Británie Winston Churchill
(*1874 - 1965) politik, premiér, voják

Švýcarsko Edwin Fisher
(*1886 - 1960) pianista, dirigent

Spojené státy L. Ron Hubbard
(*1911 - 1986) spisovatel sci-fi, zakladatel dianetiky a scientologie



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »