strelec

Miroslav Vrba
(2005): Oběti: Živnostník

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 79 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Miroslav Vrba - Film: Oběti: Živnostník
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2005, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2005 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Miroslav Vrba - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Oběti: Živnostník":
(*1965) Martin Dejdar

(*1961) Yvetta Kornová

(*1960) Ilona Svobodová

(*1943) František Němec

(*1940) Václav Mareš

(*1964) Tomáš Valík

(*1944) Vladimír Drha

(*1966) Pavel Řezníček

(*1962) Radoslava Stupková-Boháčová

(*1956) Petr Slavík (režisér)

(*1968) Vanda Hybnerová

(*1965) Josef Polášek

(*1996) Matyáš Valenta

(*1941) Marie Málková

(*1964) Pavla Vojáčková

(*1985) Braňo Holiček

(*1964) Mário Kubec

(*1946) Jiří Wohanka

(*1940) Zdeněk Hess

(*1981) Ladislav Hampl

(*1956) Zdeněk Palusga



Tranzitní horoskop (2005)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
24°35’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
0°34’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
3°27’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
19°39’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
5°36’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
22°32’
Váhy
17°20’
SaturnSaturn:
Kozoroh
22°06’
Rak
24°53’
UranUran:
Beran
15°28’
Ryby
3°55’
NeptunNeptun:
Panna
7°58’
Vodnář
13°51’
PlutoPluto:
Rak
21°36’
Střelec
22°44’
S.UzelS.Uzel:
Beran
1°03’
Beran
28°17’
Černá LunaLilith:
Beran
14°41’
Rak
16°50’
CheirónCheirón:
Býk
19°32’
Kozoroh
25°35’

Dnes se narodili
Česká republika Václav Svoboda
(*1964) herec

Spojené státy Aaliyah
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Josef Skupa
(*1892) režisér, výtvarník, loutkař, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka

Velká Británie Kate Moss
(*1974) zpěvačka, modelka

Velká Británie Atticus Ross
(*1968) hudební skladatel soundtracků


Zítra slaví narozeniny
Kanada Jim Carrey
(*1962) herec, komik

Spojené státy James Earl Jones
(*1931) herec

Spojené státy Muhammad Ali
(*1942) boxer

Spojené státy Michelle Obama
(*1964) první dáma USA

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Carole Lombard
(*1908 - 1942) herečka

Česká republika Marie Majerová
(*1882 - 1967) spisovatelka, novinářka

Spojené státy Albert Fish
(*1870 - 1936) sériový vrah, kanibal

Francie Edmond About
(*1828 - 1885) spisovatel, novinář a kritik umění

Spojené státy Tom Archia
(*1919 - 1977) hudebník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »