strelec

Miroslav Vrba
(1992): Kráva

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 79 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Miroslav Vrba - Film: Kráva
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1992, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1992 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Miroslav Vrba - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Kráva":
(*1954) Vlastimil Zavřel

(*1968) Radek Holub

(*1918) Viktorie Knotková

(*1965) Alena Mihulová

(*1958) Valérie Zawadská

(*1942) Zdeněk Dušek

(*1924) Zdeněk Kozák st.

(*1924) Karel Kachyňa (režisér)

(*1924) Karel Kachyňa (scénárista)

(*1922) František Peterka

(*1939) Antonín Molčík

(*1931) Eva Jiroušková

(*1944) Petr Hapka (hudební skladatel)

(*1947) Václav Helšus

(*1934) Milan Dvořák (scénograf)

(*1931) Jindřich Khain

(*1945) Milena Šajdková

(*1957) Alice Šnirychová-Dvořáková

(*1970) Roman Slovák

(*1962) Bohumír Starý

(*1929) Jan Procházka (spisovatelská předloha)

(*1943) Karel Čabrádek (scénárista)



Tranzitní horoskop (1992)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
24°35’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
0°34’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
3°27’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
19°39’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
5°36’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
22°32’
Panna
14°37’
SaturnSaturn:
Kozoroh
22°06’
Vodnář
5°54’
UranUran:
Beran
15°28’
Kozoroh
13°42’
NeptunNeptun:
Panna
7°58’
Kozoroh
16°14’
PlutoPluto:
Rak
21°36’
Štír
22°06’
S.UzelS.Uzel:
Beran
1°03’
Kozoroh
9°46’
Černá LunaLilith:
Beran
14°41’
Kozoroh
27°46’
CheirónCheirón:
Býk
19°32’
Lev
8°17’

Dnes se narodili
Česká republika Jana Brejchová
(*1940) herečka

Spojené státy Telly Savalas
(*1924) herec, režisér

Itálie Federico Fellini
(*1920) režisér, scénárista, herec

Spojené státy David Lynch
(*1946) scénárista, režisér

Česká republika Egon Bondy
(*1930) básník, filosof, inspirátor českého undergroundu


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Belgie Audrey Hepburn
(*1929 - 1993) herečka, velvyslankyně UNICEF

Spojené státy Barbara Stanwyck
(*1907 - 1990) herečka

Velká Británie král Jiří V.
(*1865 - 1936) král Spojeného království VB a indický císař

Velká Británie John Ruskin
(*1819 - 1900) kreslič, malíř a sběratel

Česká republika Jiří Raška
(*1941 - 2012) skokan na lyžích



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »