panna

Andrej Šilan
(1976): Komunisté (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Jurgów
Země:
Věk:
† 78 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Andrej Šilan - Film: Komunisté (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1976, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1976 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Andrej Šilan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Komunisté (TV seriál)":
(*1937) Jiří Kodet

(*1930) Petr Haničinec

(*1947) Juraj Kukura

(*1941) Bronislav Križan

(*1936) Vlado Müller

(*1920) Viktor Blaho

(*1920) Zdeněk Řehoř

(*1945) Milan Kňažko

(*1940) Ivan Palúch

(*1942) František Desset

(*1931) Ivan Rajniak

(*1934) Štefan Kvietik

(*1924) Ladislav Chudík

(*1935) Ivan Mistrík

(*1922) Július Pántik

(*1919) Mikuláš Huba

(*1944) Ľubomír Roman

(*1936) Leopold Haverl

(*1923) Vladimír Ráž

(*1921) Jurij Ozerov (režisér)

(*1946) Dušan Jamrich

(*1931) Otakar Krivánek (režisér)

(*1921) Štefan Mišovic

(*1923) Vladimír Petruška

(*1932) Rudolf Kraus

(*1921) Josef Mixa

(*1946) Jozef Husár

(*1924) Jaroslav Rozsíval

(*1944) Marián Sotník

(*1931) Anton Korenči

(*1927) Ján Barto

(*1927) Jaroslav Vrzala



Tranzitní horoskop (1976)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
22°53’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
0°44’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
3°29’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
9°08’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
11°36’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
16°20’
Beran
15°34’
SaturnSaturn:
Kozoroh
5°17’
Lev
1°01’
UranUran:
Beran
14°12’
Štír
6°24’
NeptunNeptun:
Panna
4°03’
Střelec
12°32’
PlutoPluto:
Rak
20°37’
Váhy
11°39’
S.UzelS.Uzel:
Beran
25°15’
Štír
19°14’
Černá LunaLilith:
Vodnář
23°55’
Beran
6°54’
CheirónCheirón:
Býk
18°38’
Beran
23°35’

Dnes se narodili
Spojené státy Kristen Stewart
(*1990) herečka

Spojené státy Dennis Quaid
(*1954) herec, scénárista, režisér

Česká republika Vlasta Burian
(*1891) herec, divadelní ředitel, sportovec

Francie Jean-Paul Belmondo
(*1933) herec

Spojené státy Jesse McCartney
(*1987) herec, zpěvák, model, textař


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steven Seagal
(*1952) herec, režisér

Švédsko Max von Sydow
(*1929) herec

Česká republika Jaroslava Obermaierová
(*1946) herečka

Egypt Omar Sharif
(*1932) herec

Česko-Slovensko Zdeněk Pohlreich
(*1957) šéfkuchař, gastronom, moderátor, podnikatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924 - 2011) režisér, herec, scenárista, producent, spisovatel

Česká republika Egon Bondy
(*1930 - 2007) básník, filosof, inspirátor českého undergroundu

Velká Británie D. G. Rossetti
(*1828 - 1882) anglický malíř a básník italského původu

Spojené státy Frank Lloyd Wright
(*1867 - 1959) jeden z nejvýznamnějších amerických architektů

Česká republika Jiří Ornest
(*1946 - 2017) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »