panna

Andrej Šilan
(1976): Komunisté (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Jurgów
Země:
Věk:
† 78 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Andrej Šilan - Film: Komunisté (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1976, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1976 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Andrej Šilan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Komunisté (TV seriál)":
(*1937) Jiří Kodet

(*1930) Petr Haničinec

(*1947) Juraj Kukura

(*1941) Bronislav Križan

(*1936) Vlado Müller

(*1920) Viktor Blaho

(*1920) Zdeněk Řehoř

(*1945) Milan Kňažko

(*1940) Ivan Palúch

(*1942) František Desset

(*1931) Ivan Rajniak

(*1934) Štefan Kvietik

(*1924) Ladislav Chudík

(*1935) Ivan Mistrík

(*1922) Július Pántik

(*1919) Mikuláš Huba

(*1944) Ľubomír Roman

(*1936) Leopold Haverl

(*1923) Vladimír Ráž

(*1921) Jurij Ozerov (režisér)

(*1946) Dušan Jamrich

(*1931) Otakar Krivánek (režisér)

(*1921) Štefan Mišovic

(*1923) Vladimír Petruška

(*1932) Rudolf Kraus

(*1921) Josef Mixa

(*1946) Jozef Husár

(*1924) Jaroslav Rozsíval

(*1944) Marián Sotník

(*1931) Anton Korenči

(*1927) Ján Barto

(*1927) Jaroslav Vrzala



Tranzitní horoskop (1976)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
22°53’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
0°44’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
3°29’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
9°08’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
11°36’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
16°20’
Beran
15°34’
SaturnSaturn:
Kozoroh
5°17’
Lev
1°01’
UranUran:
Beran
14°12’
Štír
6°24’
NeptunNeptun:
Panna
4°03’
Střelec
12°32’
PlutoPluto:
Rak
20°37’
Váhy
11°39’
S.UzelS.Uzel:
Beran
25°15’
Štír
19°14’
Černá LunaLilith:
Vodnář
23°55’
Beran
6°54’
CheirónCheirón:
Býk
18°38’
Beran
23°35’

Dnes se narodili
Kanada Jim Carrey
(*1962) herec, komik

Spojené státy James Earl Jones
(*1931) herec

Spojené státy Muhammad Ali
(*1942) boxer

Spojené státy Michelle Obama
(*1964) první dáma USA

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Costner
(*1955) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Velká Británie Cary Grant
(*1904) herec

Spojené státy Danny Kaye
(*1911) herec

Spojené státy Oliver Hardy
(*1892) herec

Velká Británie John Boorman
(*1933) scénárista, režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Crenna
(*1926 - 2003) herec

Velká Británie král Olaf V.
(*1903 - 1991) král

Spojené státy Bobby Fischer
(*1943 - 2008) šachista

Česká republika Josef Rössler-Ořovský
(*1869 - 1933) sportovec, sportovní organizátor

Slovensko Karol Polák
(*1934 - 2016) slovenský sportovní komentátor



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »