vahy

Dale Dye
(1991): JFK

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Cape Girardeau
Země:
Věk:
75 let
Povolání:
herec
Dale Dye - Film: JFK
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1991, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1991 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Dale Dye - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Sniper: Special Ops
(2016) - Range 15
(2016) - First Platoon
(2015) - The Green Ghost
(2014) - Očista: Anarchie
(2014) - Letadla 2: Hasiči a záchranáři
(2013) - Blízko od sebe
(2011) - USS Franklin: Navrácená čest
(2011) - Lt. Dan Band: For the Common Good
(2011) - Falling Skies (TV seriál)
(2010) - The Making of 'Last of the Mohicans'
(2010) - Zatím spolu, zatím živi
(2007) - Music Within
(2006) - Naked Run
(2005) - The 100 Greatest War Films
(2005) - 6. Batalion
(2005) - První prezidentka (TV seriál)
(2004) - Saving Private Ryan: Boot Camp
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2003) - 44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu
(2003) - Nezvěstný syn
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2002) - Death From Above: The Making of 'Starship Troopers'
(2001) - A Tour of the Inferno: Revisiting 'Platoon'
(2001) - The Making of 'Band of Brothers'
(2001) - Charlie Sheen - hollywoodský divoch
(2001) - Spy Game
(2001) - Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
(2000) - Ti druzí (TV seriál)
(2000) - Krvavá volba
(1999) - Vzpoura v Port Chicagu
(1999) - Stůl pro jednoho
(1998) - Return to Normandy
(1998) - Into the Breach: 'Saving Private Ryan'
(1998) - Zachraňte vojína Ryana
(1998) - Sedm dní (TV seriál)
(1998) - Operace Delta Force II
(1998) - Air America (TV seriál)
(1997) - Tvrdí chlapi
(1997) - Ještě blbější
(1997) - Hvězdná pěchota
(1996) - Within the Rock
(1996) - Seržant Bilko
(1996) - Mission: Impossible
(1995) - Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
(1995) - Smrtící epidemie
(1995) - Přepadení 2: Temné území
(1994) - Vládci loutek
(1994) - Takoví normální zabijáci
(1994) - Operace "Blue Sky"
(1994) - Hlídat Tess
(1993) - Nebe a země
(1993) - Cover Story
(1992) - Raven (TV seriál)
(1992) - Přesný zásah
(1992) - Přepadení v Pacifiku
(1991) - Sluhové soumraku
(1991) - Operace Žralok
(1991) - JFK
(1990) - Živá pochodeň
(1990) - Ohnivá eskadra
(1990) - Kid
(1990) - Čtvrtá válka
(1990) - The Court-Martial of Jackie Robinson
(1989) - Patrola prokletých
(1989) - Oběti války
(1989) - Neónová říše
(1989) - Navždy
(1989) - Narozen 4. července
(1989) - Favoritka
(1988) - Supercarrier (TV seriál)
(1987) - Billionaire Boys Club
(1986) - Vetřelci z Marsu
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - Četa
Spoluherci ve filmu "JFK":
(*1946) Tommy Lee Jones

(*1950) John Candy

(*1959) Vincent D'Onofrio

(*1925) Jack Lemmon

(*1955) Kevin Costner

(*1949) Sissy Spacek

(*1945) Bob Gunton

(*1958) Gary Oldman

(*1958) Kevin Bacon

(*1920) Walter Matthau

(*1943) Joe Pesci

(*1940) Martin Sheen

(*1935) Donald Sutherland

(*1963) Frank Whaley

(*1929) Ed Asner

(*1955) Michael Rooker

(*1945) Edwin Neal

(*1947) John Larroquette

(*1946) Oliver Stone (scénárista)

(*1946) Oliver Stone (režisér)

(*1939) Ron Rifkin

(*1961) Lolita Davidovich

(*1960) Beata Poźniak Daniels

(*1941) Sally Kirkland

(*1953) Jay O. Sanders

(*1960) Pruitt Taylor Vince

(*1955) Laurie Metcalf

(*1932) Tomas Milian

(*1952) Tony Plana

(*1949) Gary Grubbs

(*1984) Sean Stone

(*1953) John S. Davies

(*1933) George R. Robertson

(*1932) John Williams (hudební skladatel)

(*1955) Robert Richardson (kameraman)

(*1932) Jerry Douglas

(*1929) Jacqueline Kennedy Onassis

(*1906) Leonid Iljič Brežněv

(*1908) Lyndon B. Johnson

(*1929) Martin Luther King

(*1925) Malcolm X

(*1961) Red Mitchell

(*1945) Brian Doyle-Murray



Tranzitní horoskop (1991)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
15°04’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
8°38’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
5°54’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
12°34’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
26°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
15°49’
Lev
11°56’
SaturnSaturn:
Rak
10°35’
Kozoroh
25°43’
UranUran:
Blíženci
12°58’
Kozoroh
9°45’
NeptunNeptun:
Váhy
4°24’
Kozoroh
14°08’
PlutoPluto:
Lev
10°00’
Štír
19°36’
S.UzelS.Uzel:
Rak
23°16’
Kozoroh
29°06’
Černá LunaLilith:
Panna
25°54’
Střelec
17°17’
CheirónCheirón:
Panna
24°55’
Rak
25°14’

Dnes se narodili
Spojené státy Eddie Murphy
(*1961) herec, scénárista, režisér, zpěvák

Spojené státy Alec Baldwin
(*1958) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Marlon Brando
(*1924) herec

Spojené státy Doris Day
(*1922) herečka

Spojené státy Jennie Garth
(*1972) herečka


Zítra slaví narozeniny
Nigérie Hugo Weaving
(*1960) herec

Spojené státy Robert Downey Jr.
(*1965) herec, zpěvák

Spojené státy Anthony Perkins
(*1932) herec, zpěvák

Česká republika Zdenka Procházková
(*1926) herečka, konferenciérka

Austrálie Heath Ledger
(*1979) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Johannes Brahms
(*1833 - 1897) německý hudební skladatel

Spojené státy Jesse James
(*1847 - 1882) zločinec, lupič, vrah

Německo Kurt Weill
(*1900 - 1950) skladatel

Spojené státy Ferde Grofé
(*1892 - 1972) skladatel, aranžér, pianista

Velká Británie Graham Greene
(*1904 - 1991) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »