vahy

Dale Dye
(1997): Ještě blbější

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Cape Girardeau
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
herec
Dale Dye - Film: Ještě blbější
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1997, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1997 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Dale Dye - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Sniper: Special Ops
(2016) - Range 15
(2016) - First Platoon
(2015) - The Green Ghost
(2014) - Očista: Anarchie
(2014) - Letadla 2: Hasiči a záchranáři
(2013) - Blízko od sebe
(2011) - USS Franklin: Navrácená čest
(2011) - Lt. Dan Band: For the Common Good
(2011) - Falling Skies (TV seriál)
(2010) - The Making of 'Last of the Mohicans'
(2010) - Zatím spolu, zatím živi
(2007) - Music Within
(2006) - Naked Run
(2005) - The 100 Greatest War Films
(2005) - 6. Batalion
(2005) - První prezidentka (TV seriál)
(2004) - Saving Private Ryan: Boot Camp
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2003) - 44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu
(2003) - Nezvěstný syn
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2002) - Death From Above: The Making of 'Starship Troopers'
(2001) - A Tour of the Inferno: Revisiting 'Platoon'
(2001) - The Making of 'Band of Brothers'
(2001) - Charlie Sheen - hollywoodský divoch
(2001) - Spy Game
(2001) - Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
(2000) - Ti druzí (TV seriál)
(2000) - Krvavá volba
(1999) - Vzpoura v Port Chicagu
(1999) - Stůl pro jednoho
(1998) - Return to Normandy
(1998) - Into the Breach: 'Saving Private Ryan'
(1998) - Zachraňte vojína Ryana
(1998) - Sedm dní (TV seriál)
(1998) - Operace Delta Force II
(1998) - Air America (TV seriál)
(1997) - Tvrdí chlapi
(1997) - Ještě blbější
(1997) - Hvězdná pěchota
(1996) - Within the Rock
(1996) - Seržant Bilko
(1996) - Mission: Impossible
(1995) - Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
(1995) - Smrtící epidemie
(1995) - Přepadení 2: Temné území
(1994) - Vládci loutek
(1994) - Takoví normální zabijáci
(1994) - Operace "Blue Sky"
(1994) - Hlídat Tess
(1993) - Nebe a země
(1993) - Cover Story
(1992) - Raven (TV seriál)
(1992) - Přesný zásah
(1992) - Přepadení v Pacifiku
(1991) - Sluhové soumraku
(1991) - Operace Žralok
(1991) - JFK
(1990) - Živá pochodeň
(1990) - Ohnivá eskadra
(1990) - Kid
(1990) - Čtvrtá válka
(1990) - The Court-Martial of Jackie Robinson
(1989) - Patrola prokletých
(1989) - Oběti války
(1989) - Neónová říše
(1989) - Navždy
(1989) - Narozen 4. července
(1989) - Favoritka
(1988) - Supercarrier (TV seriál)
(1987) - Billionaire Boys Club
(1986) - Vetřelci z Marsu
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - Četa
Spoluherci ve filmu "Ještě blbější":
(*1975) Charlize Theron

(*1955) Jeff Daniels

(*1939) Lawrence Pressman

(*1961) Jennifer Coolidge

(*1931) Rip Torn

(*1943) Jonathan Lynn (režisér)

(*1949) Michael Richards

(*1965) Jessica Steen

(*1940) Austin Pendleton

(*1965) Alexandra Wentworth

(*1955) Gabriel Beristain (kameraman)

(*1976) Adam F. Goldberg

(*1967) Max Casella



Tranzitní horoskop (1997)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
15°04’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
8°38’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
5°54’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
12°34’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
26°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
15°49’
Kozoroh
25°17’
SaturnSaturn:
Rak
10°35’
Beran
1°21’
UranUran:
Blíženci
12°58’
Vodnář
3°17’
NeptunNeptun:
Váhy
4°24’
Kozoroh
26°50’
PlutoPluto:
Lev
10°00’
Střelec
4°24’
S.UzelS.Uzel:
Rak
23°16’
Váhy
3°01’
Černá LunaLilith:
Panna
25°54’
Lev
21°28’
CheirónCheirón:
Panna
24°55’
Štír
0°15’

Dnes se narodili
Spojené státy Shirley MacLaine
(*1934) herečka

Spojené státy Barbra Streisand
(*1942) herečka, zpěvačka, režisérka

Spojené státy Kelly Clarkson
(*1982) herečka, zpěvačka, textařka

Slovensko Juraj Mokrý
(*1977) herec, moderátor, bavič

Irsko Aidan Gillen
(*1968) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Renée Zellweger
(*1969) herečka

Spojené státy Al Pacino
(*1940) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Paul Mazursky
(*1930) herec, scénárista, režisér

Česká republika Josef Dvořák
(*1942) herec, komik

Spojené státy Ella Fitzgerald
(*1917) zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Emil Artur Longen
(*1885 - 1936) herec, scénárista, dramatik, prozaik, výtvarník

Německo Max von Laue
(*1879 - 1960) německý fyzik, objevitel rozptylu rentgenových paprsků

Indie Sri Sathya Sai Baba
(*1926 - 2011) indický guru

Norsko Arvid Noe
(*1946 - 1976) námořník, řidič kamionu, první ze zaznamenaných případů HIV

DR Kongo Papa Wemba
(*1949 - 2016) zpěvák, hudebník, skladatel a herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »