vahy

Denis Lacho
(2005): Inbox

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1993 (?)
Země:
Věk:
26 let
Povolání:
zpěvák, finalista československé superstar
Denis Lacho - Film: Inbox
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2005, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2005 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Denis Lacho - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Inbox":
(*1978) Eva Decastelo

(*1966) Iveta Bartošová

(*1966) Jiří Macháček

(*1980) Lucie Vondráčková

(*1968) Daniel Landa

(*1983) Jakub Prachař

(*1966) Lucie Bílá

(*1985) Kristýna Leichtová

(*1977) Petr Vágner

(*1989) Radka Pavlovčinová

(*1985) Agáta Hanychová-Prachařová

(*1970) Michal Malátný

(*1985) Vojtěch Dyk

(*1981) Olga Lounová

(*1993) Ewa Farna

(*1982) Diana Kobzanová

(*1977) Libor Šula

(*1986) Tomáš Klus

(*1986) Aneta Langerová

(*1974) Marta Jandová

(*1960) David Koller

(*1994) Jan Bendig

(*1987) Ben Cristovao

(*1983) Tereza Tobiášová

(*1985) Klára Vytisková

(*1978) Martina Gavriely

(*1977) Petr Bende

(*1967) Petr Kolář

(*1965) Josef Vojtek

(*1980) Helena Zeťová

(*1986) Tereza Kerndlová

(*1988) Miro Šmajda

(*1977) Vlasta Horváth

(*1985) Sámer Issa

(*1978) Lenny Trčková

(*1979) Xindl X

(*1981) Ondřej Ruml

(*1980) Lejla Abbasová



Tranzitní horoskop (2005)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
29°06’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
0°37’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
21°46’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
8°03’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
17°26’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
25°56’
Váhy
17°20’
SaturnSaturn:
Vodnář
23°39’
Rak
24°53’
UranUran:
Kozoroh
18°29’
Ryby
3°55’
NeptunNeptun:
Kozoroh
18°30’
Vodnář
13°51’
PlutoPluto:
Štír
24°24’
Střelec
22°44’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
4°49’
Beran
28°17’
Černá LunaLilith:
Beran
11°28’
Rak
16°50’
CheirónCheirón:
Panna
5°53’
Kozoroh
25°35’

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Costner
(*1955) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Velká Británie Cary Grant
(*1904) herec

Spojené státy Danny Kaye
(*1911) herec

Spojené státy Oliver Hardy
(*1892) herec

Velká Británie John Boorman
(*1933) scénárista, režisér


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tippi Hedren
(*1930) herečka, modelka, aktivistka

Spojené státy Dolly Parton
(*1946) herečka, zpěvačka

Spojené státy Janis Joplin
(*1943) zpěvačka, kytaristka

Spojené státy Edgar Allan Poe
(*1809) spisovatel, básník, literární kritik

Velká Británie James Watt
(*1736) mechanik, vynálezce a fyzik


Výročí úmrtí dnes mají
Indie Rudyard Kipling
(*1865 - 1936) básník, prozaik, novinář

Spojené státy Joan London
(*1901 - 1971) spisovatelka, dcera spisovatele Jacka Londona

Česká republika Václav Borovička
(*1925 - 1996) dramaturg, scénárista, režisér

Spojené státy John Tyler
(*1790 - 1862) 10. prezident usa

Velká Británie Cecil Beaton
(*1904 - 1980) anglický módní a portrétní fotograf



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »