beran

Eddie Murphy
(2007): Zlatý Glóbus 2007

Pohlaví:
Muž
Narození:
3.4. 1961 - 13:30h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
58 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, scénárista, režisér, zpěvák
Eddie Murphy - Film: Zlatý Glóbus 2007
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2007, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2007 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eddie Murphy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2020) - Triplets
(2020) - Richard Pryor: Is It Something I Said?
(2020) - Beverly Hills Cop 4
(2016) - Mr. Church
(2015) - 87. Annual Academy Awards
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2013) - Moms Mabley: I Got Somethin' to Tell You
(2013) - Beverly Hills Cop
(2012) - Tisíc slov
(2012) - Shrek's Thrilling Tales
(2011) - Mistrovský plán
(2010) - Shrek: Zvonec a konec
(2010) - Donkey's Christmas Shrektacular
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - Comedy Central Roast of Joan Rivers
(2009) - Životopisy: Eddie Murphy
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1980, 1990, 2000
(2009) - Tak si představ
(2008) - A Musical History
(2008) - Seznamte se s Davem
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2007) - 100 Greatest Stand-Ups
(2007) - Maquillando entre monstruos
(2007) - Shrek Třetí
(2007) - Shrekovy Vánoce
(2007) - Norbit
(2006) - Dreamgirls
(2004) - V záři reflektorů (TV seriál)
(2004) - Meet the Cast of Shrek 2
(2004) - Shrek 2
(2004) - Father of the Pride (TV seriál)
(2004) - Far Far Away Idol
(2003) - Strašidelný dům
(2003) - Shrek 4-D
(2003) - Bláznivá školka
(2002) - Comedy Central Canned Ham: I Spy
(2002) - Inside TV Land: African Americans in Television
(2002) - HypaSpace (TV seriál)
(2002) - Showtime
(2002) - Pluto Nash
(2002) - Jsem agent
(2001) - Creating a Fairy Tale World: The Making of 'Shrek'
(2001) - Shrek
(2001) - Dr. Dolittle 2
(2000) - Zamilovaný profesor 2: Klumpovi
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - Trhák pana Bowfingera
(1999) - The PJs (TV seriál)
(1999) - Doživotí
(1998) - Svatý muž
(1998) - Legenda o Mulan
(1998) - Dr. Dolittle
(1997) - Policajt ze San Francisca
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Zamilovaný profesor
(1995) - Michael Jackson: Video Greatest Hits - HIStory (hudební videoklip)
(1995) - What Makes You Laugh?
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1995) - Upír v Brooklynu
(1994) - Policajt v Beverly Hills III
(1993) - Dangerous: The Short Films (hudební videoklip)
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1992) - Michael Jackson: Remember the Time (hudební videoklip)
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Dokonalý džentlmen
(1992) - Bumerang
(1991) - Walt Disney World's 20th Anniversary Celebration
(1990) - Sammy Davis, Jr. 60th Anniversary Celebration
(1990) - Dalších 48 hodin
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1989) - What's Alan Watching?
(1989) - Noci v Harlemu
(1988) - Cesta do Ameriky
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Sprosťák Murphy
(1987) - Policajt v Beverly Hills II
(1986) - Oprah show
(1986) - The Joe Piscopo New Jersey Special
(1986) - An All-Star Celebration Honoring Martin Luther King Jr. (koncert)
(1986) - Zlaté dítě
(1985) - The Joe Piscopo Special
(1984) - The Great Standups
(1984) - Policajt v Beverly Hills
(1984) - Nejlepší obrana
(1983) - The 35th Annual Primetime Emmy Awards
(1983) - Eddie Murphy Delirious
(1983) - Záměna
(1982) - Late Night with David Letterman
(1982) - 48 hodin
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - Lou Rawls Parade of Stars
(1978) - The Big Laff Off
(1975) - Saturday Night Live
(1971) - Film '72

Eddie Murphy - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Eddie Murphy - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Zlatý Glóbus 2007":
(*1958) Sharon Stone

(*1963) Brad Pitt

(*1955) Bill Paxton

(*1948) Jeremy Irons

(*1968) Will Smith

(*1961) George Clooney

(*1947) Arnold Schwarzenegger

(*1930) Clint Eastwood

(*1969) Renée Zellweger

(*1975) Drew Barrymore

(*1972) Ben Affleck

(*1972) Cameron Diaz

(*1965) Ben Stiller

(*1975) Kate Winslet

(*1937) Jack Nicholson

(*1931) Robert Duvall

(*1968) Patricia Arquette

(*1968) Naomi Watts

(*1961) Forest Whitaker

(*1956) Geena Davis

(*1974) Joaquin Phoenix

(*1964) Djimon Hounsou

(*1956) Tom Hanks

(*1960) Hugh Grant

(*1953) Tim Allen

(*1971) David Arquette

(*1958) Alec Baldwin

(*1962) Emilio Estevez

(*1937) Dustin Hoffman

(*1965) Charlie Sheen

(*1966) Kiefer Sutherland

(*1947) James Woods

(*1958) Annette Bening

(*1964) Courteney Cox

(*1969) Jennifer Lopez

(*1945) Helen Mirren

(*1964) Mary-Louise Parker

(*1965) Sarah Jessica Parker

(*1965) Kyra Sedgwick

(*1949) Meryl Streep

(*1976) Reese Witherspoon

(*1937) Warren Beatty

(*1974) Leonardo DiCaprio

(*1971) Mark Wahlberg

(*1974) Hilary Swank

(*1979) Jennifer Love Hewitt

(*1970) Rachel Weisz

(*1966) Salma Hayek

(*1967) Jamie Foxx

(*1966) Patrick Dempsey

(*1972) Toni Collette

(*1982) Jessica Biel

(*1953) Tony Shalhoub

(*1967) Philip Seymour Hoffman

(*1984) America Ferrera

(*1958) Prince

(*1972) Jennifer Garner

(*1963) Edie Falco

(*1964) David Spade

(*1980) Jake Gyllenhaal

(*1971) Michael C. Hall

(*1981) Beyoncé Knowles

(*1949) Bill Nighy

(*1969) Sean Combs

(*1959) Hugh Laurie

(*1962) Felicity Huffman

(*1970) Tina Fey

(*1975) Zach Braff

(*1983) Emily Blunt

(*1969) Terrence Howard

(*1971) Sacha Baron Cohen

(*1981) Justin Timberlake

(*1962) Steve Carell

(*1975) Eva Longoria

(*1963) Peter Morgan

(*1979) Evangeline Lilly

(*1969) Ellen Pompeo

(*1981) Jennifer Hudson

(*1961) Julia Louis-Dreyfus

(*1985) Taryn Southern

(*1990) Lorraine Nicholson



Tranzitní horoskop (2007)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
13°45’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
14°15’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
19°43’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
25°10’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
14°36’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
3°09’
Střelec
8°17’
SaturnSaturn:
Kozoroh
28°49’
Lev
24°26’
UranUran:
Lev
21°56’
Ryby
11°33’
NeptunNeptun:
Štír
10°38’
Vodnář
18°07’
PlutoPluto:
Panna
5°59’
Střelec
27°02’
S.UzelS.Uzel:
Panna
4°25’
Ryby
19°38’
Černá LunaLilith:
Lev
6°53’
Váhy
8°08’
CheirónCheirón:
Ryby
4°40’
Vodnář
7°49’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Lev
16°56’
4. IC:
Štír
7°42’
7. DSC:
Vodnář
16°56’
10. MC:
Býk
7°42’

Dnes se narodili
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Boris Karloff
(*1887) herec

Francie Vincent Cassel
(*1966) herec, režisér

Itálie Franco Nero
(*1941) herec

Česká republika Jiří Stivín
(*1942) skladatel, hudebník, kameraman, multiinstrumentalista

Spojené státy Miley Cyrus
(*1992) herečka, zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Mae West
(*1892 - 1980) herečka

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917 - 1963) 35. prezident usa

Česká republika Emil Zátopek
(*1922 - 2000) atlet - běžec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960 - 1997) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS

Velká Británie C. S. Lewis
(*1898 - 1963) básník, prozaik, teolog, literární vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »