vahy

Hana Hegerová
(1985): Kavárnička dříve narozených

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1931 (?)
Země:
Věk:
87 let
Povolání:
herečka, zpěvačka
Hana Hegerová - Film: Kavárnička dříve narozených
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1985, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1985 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Hana Hegerová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Ententýky (TV seriál)
(2011) - Tajemství Hany Hegerové
(2011) - Hana Hegerová - Pasiáns
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Prominenti
(2009) - Fakta Barbory Tachecí
(2009) - Česká hlava 2009
(2008) - Hitparáda 80. let (hudební videoklip)
(2008) - Keď odchádza kabaret
(2008) - Česká RAPublika
(2008) - Nestyda
(2007) - Semafor - Největší hity 2 (hudební videoklip)
(2007) - Život je kabaret
(2007) - Hádej, kdo jsem!
(2007) - Dobře placená procházka '07
(2006) - Strážci plamene
(2006) - Příběhy slavných: Neřízená střela Stella
(2006) - Hana Hegerová - Portrét
(2006) - Hana Hegerová - live koncert (koncert)
(2006) - Básníci Live (koncert)
(2006) - Strážce plamene v obrazech
(2006) - Kde lampy bloudí
(2005) - Semafor - Největší hity (hudební videoklip)
(2005) - Všechnopárty
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Tak se ukaž, Silvestře
(2004) - Jednou v roce na Vánoce
(2004) - Poprvé aneb střípky ze života Jaromíra Nohavici
(2004) - Bulat Okudžava - Věčná píseň
(2002) - Když jdou na mužskýho léta...
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2002) - Předčasná úmrtí: Poslední gróf
(2002) - Předčasná úmrtí: Lásko prokletá
(2002) - Mosty - Gesharim 2002 (koncert)
(2001) - Na kus řeči
(2001) - Bílé Vánoce Lucie Bílé
(2001) - Ať se lidi mají rádi... aspoň dnes
(2000) - Lucie na bílo
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Vzlety a pády
(1999) - Věšák
(1999) - Semafor má 40
(1999) - Bylo jich pět
(1999) - Petr Hapka
(1998) - Prima jízda
(1998) - Na plovárně
(1997) - Úsměvy
(1997) - Bolkoviny
(1995) - Horoskopičiny
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1992) - Legendy taneční hudby
(1990) - Aby bylo veselo
(1990) - Nešťastná šťastná Hana Hegerová
(1990) - Poslední motýl
(1989) - Fabrika na oficíry (TV seriál)
(1988) - Lovec senzací
(1987) - Manéž Bolka Polívky
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1984) - Písničky známé a nejznámější s Orchestrem Karla Vlacha
(1984) - ABECEDA
(1976) - Písničky z obrazovky
(1976) - Písničky potichu
(1976) - Inventura Písniček pod rentgenem
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1972) - Nejsem gladiátor
(1970) - Televarieté
(1969) - Lásko prokletá (hudební videoklip)
(1968) - U Hany Hegerové
(1968) - Co nikdy nepochopím...
(1967) - Naši v Paříži
(1967) - Ta naše písnička česká
(1967) - Sedm žen Alfonse Karáska
(1966) - Bejvávalo
(1966) - Revue v mlze
(1966) - Dobře placená procházka
(1964) - Řekni mi, co jíš
(1964) - Kdyby tisíc klarinetů
(1963) - Babiččina krabička
(1963) - Konkurs
(1963) - Naděje
(1962) - Album Supraphonu (koncert)
(1962) - Zhasněte lampióny
(1962) - Neděle ve všední den
(1961) - Zuzana je zase sama doma
(1960) - Přežil jsem svou smrt
(1960) - Policejní hodina
(1957) - Tam na konečné
(1956) - Previerka lásky
(1954) - Frona
Spoluherci ve filmu "Kavárnička dříve narozených":
(*1923) Jiří Lír

(*1925) Jan Skopeček

(*1920) Jiří Sovák

(*1924) Otakar Brousek st.

(*1946) Ladislav Gerendáš

(*1922) Miloš Kopecký

(*1923) Lubomír Lipský st.

(*1931) Jiří Suchý

(*1938) Milena Dvorská

(*1913) Zita Kabátová

(*1922) Stella Zázvorková

(*1910) Raoul Schránil

(*1943) Václav Postránecký

(*1946) Hana Brejchová

(*1912) Vlasta Fabianová

(*1929) Květa Fialová

(*1928) Vlasta Fialová

(*1908) Nelly Gaierová

(*1924) Libuše Havelková

(*1923) Antonie Hegerlíková

(*1913) Ljuba Hermanová

(*1917) Valerie Kaplanová

(*1933) Eva Klepáčová

(*1944) Věra Křesadlová

(*1899) Anna Kreuzmannová

(*1950) Jitka Molavcová

(*1956) Dáda Patrasová

(*1955) Jana Paulová

(*1901) Marie Rosůlková

(*1956) Jaroslava Schallerová

(*1920) Jarmila Smejkalová

(*1916) Jiřina Steimarová

(*1920) Věra Tichánková

(*1914) Hana Vítová

(*1941) Pavlína Filipovská

(*1930) Josef Vinklář

(*1943) Luděk Sobota

(*1947) Jiří Štěpnička

(*1922) Karel Effa

(*1923) Strýček Jedlička

(*1937) Jan Přeučil

(*1925) Miloš Nesvadba

(*1927) Lubomír Kostelka

(*1904) Jára Kohout

(*1918) Josef Bek

(*1920) Zdeněk Dítě

(*1923) Zdeněk Podskalský st.

(*1935) Zdeněk Srstka

(*1923) Rudolf Pellar

(*1932) Waldemar Matuška

(*1935) Rudolf Jelínek

(*1932) Ladislav Trojan

(*1930) Ilja Racek

(*1910) Elmar Klos

(*1921) Vladimír Svitáček

(*1916) František Dibarbora

(*1925) Karel Fiala

(*1922) Július Pántik

(*1929) Ivo Niederle

(*1920) Robert Vrchota

(*1918) Svatopluk Beneš

(*1928) Jiří Císler

(*1919) Jaroslav Štercl

(*1923) Vladimír Ráž

(*1945) Ondřej Neff

(*1931) Stanislav Fišer

(*1915) Miloslav Holub

(*1925) Bohuslav Čáp

(*1907) Gustav Nezval

(*1919) Běla Jurdová

(*1923) Stella Májová

(*1920) Zdenka Sulanová

(*1932) Jiří Sehnal

(*1934) Alois Müller (režisér)

(*1908) R. A. Strejka

(*1919) Miroslav Doležal

(*1907) Ela Šárková

(*1908) Antonín Zacpal

(*1914) Anna Gabrielová

(*1910) Bohuslav Kupšovský

(*1935) Sylvie Daníčková

(*1930) Karel Urbánek

(*1946) Kateřina Burianová-Rajmontová

(*1920) Jan Pixa st.

(*1919) Stanislav Procházka st.

(*1937) Karel Čáslavský

(*1955) Jana Janěková

(*1910) Lili Hodačová

(*1934) Barbara Połomska

(*1921) Bedřich Zelenka

(*1931) Štěpánka Haničincová

(*1928) Ferdinand Havlík

(*1947) Yvonne Přenosilová

(*1932) Josef Zíma

(*1937) Karel Štědrý

(*1921) Felix Holzmann

(*1927) Miloš Kirschner

(*1944) Helena Štáchová

(*1959) Alena Sasínová-Polarczyk



Tranzitní horoskop (1985)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
26°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
20°12’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
27°21’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
7°17’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
22°50’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
18°51’
Kozoroh
21°34’
SaturnSaturn:
Kozoroh
17°19’
Štír
24°46’
UranUran:
Beran
17°01’
Střelec
15°23’
NeptunNeptun:
Panna
7°15’
Kozoroh
1°30’
PlutoPluto:
Rak
22°09’
Štír
4°22’
S.UzelS.Uzel:
Beran
4°07’
Býk
25°07’
Černá LunaLilith:
Beran
8°16’
Beran
13°11’
CheirónCheirón:
Býk
22°22’
Blíženci
4°07’

Dnes se narodili
Spojené státy Renée Zellweger
(*1969) herečka

Spojené státy Al Pacino
(*1940) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Paul Mazursky
(*1930) herec, scénárista, režisér

Česká republika Josef Dvořák
(*1942) herec, komik

Spojené státy Ella Fitzgerald
(*1917) zpěvačka


Zítra slaví narozeniny
Čína Jet Li
(*1963) herec, mistr bojových umění

Česká republika Klára Issová
(*1979) herečka, dabérka

Egypt Rudolf Hess
(*1894) německý nacistický politik

Spojené státy Channing Tatum
(*1980) herec, tanečník

Itálie Giorgio Moroder
(*1940) zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Ginger Rogers
(*1911 - 1995) tanečnice, herečka a zpěvačka

Itálie Mario Bava
(*1914 - 1980) herec, režisér, kameraman

Česká republika Robert Vrchota
(*1920 - 1993) herec

Kypr Mike Brant
(*1947 - 1975) zpěvák

Spojené státy Pamela Courson
(*1946 - 1974) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »