vodnar

Lana Turner
(1963): Hollywood: The Great Stars

Pohlaví:
Žena
Narození:
8.2. 1921 - 12:30h
Místo:
Wallace, Idaho
Země:
Věk:
† 74 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herečka
Lana Turner - Film: Hollywood: The Great Stars
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1963, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1963 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Lana Turner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - 1939: Hollywood's Greatest Year
(2001) - Lana Turner... a Daughter's Memoir
(2001) - History's Mysteries: Infamous Murders (TV seriál)
(1996) - Bob Hope: Hollywood's Brightest Star
(1994) - Entertaining the Troops
(1991) - Thwarted
(1988) - The Making of a Legend: Gone with the Wind
(1987) - Happy 100th Birthday Hollywood
(1985) - Circus of the Stars #10
(1984) - TV's Funniest Gameshow Moments
(1982) - Women I Love: Beautiful But Funny
(1982) - Showbiz Goes to War
(1981) - Síla rodu (TV seriál)
(1980) - Bob Hope's Overseas Christmas Tours: Around the World with the Troops - 1941-1972
(1980) - Witches' Brew
(1976) - Bittersweet Love
(1974) - Persecution
(1971) - The Last of the Powerseekers
(1969) - The Survivors (TV seriál)
(1969) - The Big Cube
(1966) - Madame X
(1965) - The Love Goddesses
(1965) - Hollywood My Home Town
(1965) - Love Has Many Faces
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1962) - Hollywood: The Fabulous Era
(1962) - Who's Got the Action?
(1961) - By Love Possessed
(1961) - Bachelor in Paradise
(1960) - Portrait in Black
(1959) - Imitation of Life
(1958) - The Lady Takes a Flyer
(1958) - Jiný čas, jiné místo
(1958) - Andy Hardy Comes Home
(1957) - Peyton Place
(1956) - Diane
(1955) - The Prodigal
(1955) - Pronásledování na moři
(1955) - Když nastaly deště
(1954) - Zrazení
(1954) - The Flame and the Flesh
(1953) - Latin Lovers
(1952) - The Merry Widow
(1952) - Město iluzí
(1951) - Mr. Imperium
(1950) - A Life of Her Own
(1948) - Screen Snapshots: Hollywood Party
(1948) - The Three Musketeers
(1948) - Homecoming
(1947) - Green Dolphin Street
(1947) - Cass Timberlane
(1946) - Pošťák vždy zvoní dvakrát
(1945) - Week-End at the Waldorf
(1945) - Keep Your Powder Dry
(1944) - Marriage Is a Private Affair
(1943) - Show Business at War
(1943) - The Youngest Profession
(1943) - Strictly G.I.
(1943) - Slightly Dangerous
(1943) - Du Barry Was a Lady
(1942) - Někde se potkáme
(1941) - Meet the Stars #6: Stars at Play
(1941) - Ziegfeld Girl
(1941) - Johnny Eager
(1941) - Honky Tonk
(1941) - Dr. Jekyll a pan Hyde
(1940) - We Who Are Young
(1940) - Two Girls on Broadway
(1939) - These Glamour Girls
(1939) - Tajemný případ dr. Kildarea
(1939) - Rhumba Rhythm at the Hollywood La Conga
(1939) - Dancing Co-Ed
(1938) - Vitaphone Pictorial Revue (Series 2) #6
(1938) - The Chaser
(1938) - The Adventures of Marco Polo
(1938) - Rich Man, Poor Girl
(1938) - Love Finds Andy Hardy
(1938) - Four's a Crowd
(1938) - Dramatic School
(1937) - Zrodila se hvězda
(1937) - They Won't Forget
(1937) - Přátelé z onoho světa
(1937) - The Great Garrick
Spoluherci ve filmu "Hollywood: The Great Stars":
(*1925) Tony Curtis

(*1925) Jack Lemmon

(*1932) Anthony Perkins

(*1908) James Stewart

(*1933) Kim Novak

(*1924) Marlon Brando

(*1920) Yul Brynner

(*1889) Charlie Chaplin

(*1923) Charlton Heston

(*1907) John Wayne

(*1934) Shirley MacLaine

(*1917) June Allyson

(*1899) Fred Astaire

(*1924) Lauren Bacall

(*1937) Warren Beatty

(*1915) Ingrid Bergman

(*1899) Charles Boyer

(*1925) Richard Burton

(*1899) James Cagney

(*1903) Claudette Colbert

(*1901) Gary Cooper

(*1906) Joan Crawford

(*1908) Bette Davis

(*1922) Doris Day

(*1901) Marlene Dietrich

(*1916) Kirk Douglas

(*1898) Irene Dunne

(*1883) Douglas Fairbanks Sr.

(*1909) Errol Flynn

(*1905) Henry Fonda

(*1901) Clark Gable

(*1905) Greta Garbo

(*1913) John Garfield

(*1922) Judy Garland

(*1904) Greer Garson

(*1904) Cary Grant

(*1911) Jean Harlow

(*1918) Rita Hayworth

(*1929) Audrey Hepburn

(*1907) Katharine Hepburn

(*1925) Rock Hudson

(*1912) Gene Kelly

(*1914) Hedy Kiesler

(*1913) Burt Lancaster

(*1934) Sophia Loren

(*1904) Peter Lorre

(*1913) Victor Mature

(*1926) Marilyn Monroe

(*1932) Peter O'Toole

(*1892) Mary Pickford

(*1904) Dick Powell

(*1935) Elvis Presley

(*1895) George Raft

(*1892) Basil Rathbone

(*1932) Debbie Reynolds

(*1893) Edward G. Robinson

(*1911) Ginger Rogers

(*1915) Frank Sinatra

(*1932) Elizabeth Taylor

(*1900) Spencer Tracy

(*1895) Rudolph Valentino

(*1938) Natalie Wood

(*1913) Loretta Young

(*1884) Emil Jannings

(*1902) Tallulah Bankhead

(*1868) George Arliss

(*1909) Douglas Fairbanks Jr.

(*1895) Richard Barthelmess

(*1919) Tim Holt

(*1875) D. W. Griffith

(*1890) Groucho Marx

(*1921) Louis Jourdan

(*1917) Dean Martin

(*1916) Rossano Brazzi

(*1924) Geraldine Page

(*1933) Hope Lange

(*1890) Herbert Marshall

(*1910) Dick Foran

(*1919) Forrest Tucker

(*1924) Eva Marie Saint

(*1884) Walter Huston

(*1910) Mae Clarke

(*1894) Dooley Wilson

(*1915) Priscilla Lane

(*1912) Michael Wilding

(*1898) Walter Abel

(*1917) Mel Ferrer

(*1904) George Brent

(*1928) Eddie Fisher

(*1928) Laurence Harvey

(*1890) Adolphe Menjou

(*1897) Marion Davies

(*1879) Sydney Greenstreet

(*1903) Chill Wills

(*1905) Thomas Gomez

(*1876) Mack Swain

(*1933) Edd Byrnes

(*1946) Sue Lyon

(*1920) Virginia Mayo



Tranzitní horoskop (1963)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
19°34’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
28°42’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
5°36’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
6°18’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
26°39’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
16°55’
Ryby
9°05’
SaturnSaturn:
Panna
23°42’
Vodnář
9°59’
UranUran:
Ryby
4°43’
Panna
5°05’
NeptunNeptun:
Lev
12°10’
Štír
15°05’
PlutoPluto:
Rak
7°06’
Panna
12°04’
S.UzelS.Uzel:
Štír
0°56’
Lev
0°39’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
23°09’
Váhy
17°47’
CheirónCheirón:
Beran
7°11’
Ryby
7°07’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Blíženci
28°18’
4. IC:
Lev
27°46’
7. DSC:
Střelec
28°18’
10. MC:
Vodnář
27°46’

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) podnikatelka, dědička firmy L'oreal, mecenáška



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »