panna

Louis C. K.
(2012): Do hlubin komedie

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Washington, District of Columbia
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
herec, bavič, scénárista, režisér
Louis C. K. - Film: Do hlubin komedie
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2012, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2012 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Louis C. K. - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Oscar 2016 (TV pořad)
(2016) - Tajný život mazlíčků
(2016) - Horace and Pete (TV seriál)
(2015) - 67. Emmy Awards
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Night of Too Many Stars: America Comes Together for Autism Programs
(2015) - Trumbo
(2015) - Louis C.K.: Live at the Comedy Store
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - Špinavý trik
(2013) - Louis C.K.: Můj ty Bože! (divadelní záznam)
(2013) - Jasmíniny slzy
(2012) - 64. Emmy Awards
(2012) - Do hlubin komedie
(2011) - Talking Funny
(2011) - The Undefeated
(2011) - Louis C.K.: Live at the Beacon Theater
(2010) - Conan
(2010) - Rozvedený se závazky (TV seriál)
(2010) - Louis C.K.: Hilarious
(2009) - Umění lhát
(2009) - Parks and Recreation (TV seriál)
(2009) - Just for Laughs (TV seriál)
(2008) - Largo
(2008) - Vítej doma
(2008) - Louis C.K.: Chewed Up
(2008) - Chvilkové zatmění
(2007) - Nestyda Louis C.K.
(2007) - Jak funguje katolícka cirkev
(2006) - Comic Relief 2006
(2006) - Maxed Out: Hard Times, Easy Credit and the Era of Predatory Lenders
(2006) - Lucky Louie (TV seriál)
(2005) - One Night Stand (TV seriál)
(2005) - London
(2002) - Tough Crowd with Colin Quinn
(1999) - Pulp Comics: Louis C.K.'s Filthy Stupid Talent Show
(1999) - Home Movies (TV seriál)
(1998) - Comedy Central Presents
(1997) - The Chris Rock Show
(1996) - The Daily Show
(1995) - HBO Comedy Half-Hour
(1995) - Dr. Katz, profesionální terapeut (TV seriál)
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1975) - Saturday Night Live
Spoluherci ve filmu "Do hlubin komedie":
(*1965) Ben Stiller

(*1962) Jim Carrey

(*1926) Mel Brooks

(*1948) Billy Crystal

(*1945) Steve Martin

(*1963) Mike Myers

(*1950) Martin Short

(*1951) Robin Williams

(*1939) Lily Tomlin

(*1922) Carl Reiner

(*1966) Chris Rock

(*1958) Keenen Ivory Wayans

(*1958) Ellen DeGeneres

(*1925) Jonathan Winters

(*1943) Martin Mull

(*1967) Will Ferrell

(*1933) Carol Burnett

(*1947) Larry David

(*1970) Tina Fey

(*1949) Garry Shandling

(*1960) Jane Lynch

(*1970) Sarah Silverman

(*1942) David Steinberg (režisér)

(*1942) David Steinberg

(*1967) Judd Apatow

(*1962) Steve Carell

(*1929) Bob Newhart

(*1954) Jerry Seinfeld

(*1958) Drew Carey

(*1960) Brad Garrett

(*1926) Don Rickles

(*1956) Bill Maher

(*1942) Robert Klein

(*1922) Betty White

(*1955) Steven Wright

(*1960) Kathy Griffin

(*1933) Tim Conway

(*1955) Susie Essman



Tranzitní horoskop (2012)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
19°02’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
6°19’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
4°34’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
28°53’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
1°35’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
23°01’
Býk
0°26’
SaturnSaturn:
Beran
10°33’
Váhy
28°19’
UranUran:
Panna
24°26’
Beran
0°51’
NeptunNeptun:
Štír
22°00’
Vodnář
28°54’
PlutoPluto:
Panna
20°23’
Kozoroh
7°20’
S.UzelS.Uzel:
Beran
29°50’
Střelec
12°57’
Černá LunaLilith:
Beran
28°54’
Býk
1°45’
CheirónCheirón:
Ryby
27°55’
Ryby
1°55’

Dnes se narodili
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922) herec

Česká republika Igor Chaun
(*1963) režisér, scénárista, kameraman, herec

Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) zpěvák

Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) prozaik

Spojené státy Tori Amos
(*1963) zpěvačka, pianistka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy River Phoenix
(*1970) herec, zpěvák, kytarista

Spojené státy Gene Kelly
(*1912) herec

Česká republika Libuše Švormová
(*1935) herečka

Česká republika Karel Plíhal
(*1958) zpěvák, skladatel, textař, folkový a jazzový kytarista, hudební režisér a aranžér

Francie král Ludvík XVI.
(*1754) francouzský král


Výročí úmrtí dnes mají
Brazílie Juscelino Kubitschek
(*1902 - 1976) prezident

Česká republika Jan Neruda
(*1834 - 1891) spisovatel, básník

Česká republika Jozef Bednárik
(*1947 - 2013) herec, choreograf, divadelní režisér

Itálie Ignazio Tranquilli
(*1900 - 1978) spisovatel

Francie Roger Martin Du Gard
(*1881 - 1958) prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »