vodnar

Minnie Driver
(2007): The Graham Norton Show

Pohlaví:
Žena
Narození:
31.1. 1970 - 05:25h
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
48 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 22
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvačka, textařka, herečka
Minnie Driver - Film: The Graham Norton Show
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2007, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2007 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Minnie Driver - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - A Conspiracy on Jekyll Island
(2015) - Unity
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - Stage Fright
(2014) - Return to Zero
(2014) - Peter Pan Live!
(2014) - Červený stan
(2014) - Beyond the Lights
(2014) - About a Boy (TV seriál)
(2013) - Hollywood Game Night
(2013) - Dávám tomu rok
(2012) - Lady Friends
(2011) - Terapie online (TV seriál)
(2011) - Prostě skvělá
(2010) - Odsouzení
(2010) - The Deep (TV seriál)
(2010) - Barneyho ženy
(2009) - Taková moderní rodinka (TV seriál)
(2009) - Mateřské galeje
(2007) - The Graham Norton Show
(2007) - Zkřížené cesty
(2007) - Revisioned: Tomb Raider (TV seriál)
(2007) - Invaze buranů (TV seriál)
(2007) - Dominový efekt
(2006) - Panna z Juarezu
(2006) - Opilí slávou
(2004) - Film Trix 2004
(2004) - Zakletá Ella
(2004) - Portrait
(2004) - Fantom opery
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Případ Mahowny
(2003) - Ach ty ženy!
(2001) - A Tribute to Barbra Streisand
(2001) - Zloději a vyděrači
(2001) - D.C. Smalls
(2000) - GPTV
(2000) - Intimate Portrait: Minnie Driver
(2000) - Vrať se mi
(2000) - The Upgrade
(2000) - Slow Burn
(2000) - Krasavice
(1999) - Tarzan
(1999) - South Park: Peklo na Zemi
(1999) - Ideální manžel
(1998) - 70. Annual Academy Awards
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1998) - Povodeň
(1998) - Guvernantka
(1998) - At Sachem Farm
(1997) - The Making of 'Good Will Hunting'
(1997) - Jasný terč
(1997) - Dobrý Will Hunting
(1997) - Baggage
(1996) - Žranice
(1996) - Spáči
(1995) - Zlaté oko
(1995) - Šance pro lásku
(1995) - Politikova žena (TV seriál)
(1995) - My Good Friend (TV seriál)
(1995) - Cruel Train
(1994) - That Sunday
(1994) - The Day Today (TV seriál)
(1993) - Royal Celebration
(1993) - Mr. Wroe's Virgins (TV seriál)
(1992) - Gomorron
(1992) - The Zebra Man
(1991) - Salón Eliott (TV seriál)
(1990) - God on the Rocks
(1988) - This Morning
(1981) - Entertainment Tonight
Spoluherci ve filmu "The Graham Norton Show":
(*1954) Denzel Washington

(*1971) Ewan McGregor

(*1952) Liam Neeson

(*1967) Nicole Kidman

(*1934) Judi Dench

(*1968) Will Smith

(*1969) Cate Blanchett

(*1968) Hugh Jackman

(*1939) Ian McKellen

(*1943) Robert De Niro

(*1965) Robert Downey Jr.

(*1960) Kenneth Branagh

(*1951) Michael Keaton

(*1956) Tom Hanks

(*1960) Hugh Grant

(*1970) Matt Damon

(*1949) Don Johnson

(*1950) Bill Murray

(*1956) Kim Cattrall

(*1958) Michelle Pfeiffer

(*1949) Meryl Streep

(*1976) Reese Witherspoon

(*1939) John Cleese

(*1989) Daniel Radcliffe

(*1960) Stanley Tucci

(*1943) Michael Palin

(*1946) John Waters

(*1967) Mark Ruffalo

(*1941) Miriam Margolyes

(*1982) Kelly Clarkson

(*1958) Jennifer Saunders

(*1957) Dawn French

(*1963) Hugh Bonneville

(*1985) Anna Kendrick

(*1971) Amanda Holden

(*1972) Nick Frost

(*1980) Chris Pine

(*1983) Emily Blunt

(*1971) Jeremy Renner

(*1965) Bill Bailey

(*1961) Harry Enfield

(*1979) James McAvoy

(*1933) Joan Rivers

(*1970) Sharon Horgan

(*1961) Ricky Gervais

(*1994) Saoirse Ronan

(*1971) David Tennant

(*1990) Dev Patel

(*1982) Eddie Redmayne

(*1990) Jack O'Connell

(*1988) Adele

(*1985) Carey Mulligan

(*1976) Benedict Cumberbatch

(*1979) Noomi Rapace

(*1987) Karen Gillan

(*1982) Matt Smith

(*1983) Cheryl Cole

(*1989) Elizabeth Olsen

(*1986) Kit Harington

(*1986) Emilia Clarke

(*1970) Greg Davies

(*1990) Margot Robbie

(*1979) Simon Amstell

(*1988) Jack Whitehall

(*1990) Rita Ora

(*1983) Kara Tointon

(*1986) Ellie Goulding

(*1993) Niall Horan

(*1993) Liam Payne

(*1994) Harry Styles

(*1986) Christina Perri

(*1985) Lily Allen

(*1988) Jessie J

(*1977) Robin Thicke

(*1994) Jake Bugg

(*1979) Aloe Blacc

(*1959) Lorraine Kelly

(*1992) Cara Delevingne

(*1982) Jon Richardson



Tranzitní horoskop (2007)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
10°53’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
17°53’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
16°15’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
12°24’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
4°38’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
5°21’
Střelec
8°17’
SaturnSaturn:
Býk
2°44’
Lev
24°26’
UranUran:
Váhy
8°38’
Ryby
11°33’
NeptunNeptun:
Střelec
0°37’
Vodnář
18°07’
PlutoPluto:
Panna
27°07’
Střelec
27°02’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
13°41’
Ryby
19°38’
Černá LunaLilith:
Lev
6°07’
Váhy
8°08’
CheirónCheirón:
Beran
3°23’
Vodnář
7°49’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Střelec
15°39’
4. IC:
Beran
17°27’
7. DSC:
Blíženci
15°39’
10. MC:
Váhy
17°27’

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »