kozoroh

Nicole Eggert
(1994): Howard Stern

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Glendale, Kalifornie
Země:
Věk:
46 let
Povolání:
herečka
Nicole Eggert - Film: Howard Stern
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1994, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1994 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Nicole Eggert - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Where's the Love?
(2014) - Lamači srdcí (TV seriál)
(2014) - The Dog Who Saved Easter
(2010) - Comedy Central Roast of David Hasselhoff
(2010) - Let smrti
(2009) - Phantom Racer
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - Návrat minulosti
(2008) - A Christmas Proposal
(2008) - Dealer
(2007) - Holiday Switch
(2006) - Dead Lenny
(2006) - Cattle Call
(2006) - Blesk
(2004) - Decoys: Behind the Scenes
(2004) - Smrtící skály
(2004) - Návnada
(2003) - Zeď tajemství
(2003) - Větrná smršť
(2003) - Pobřežní hlídka: Havajská noc
(2002) - Cockroach Hotel
(2001) - Triangle Square
(2001) - Thank You, Good Night
(2000) - Celebrity Profile: Scott Baio
(2000) - V zajetí hlubin
(2000) - Únos ze snu
(1999) - Sleeping Beauties
(1998) - Sibiř
(1997) - The Price of Kissing
(1997) - Pink as the Day She Was Born
(1997) - Bartender
(1996) - Frequent Flyer
(1995) - Melissa
(1995) - The Demolitionist
(1995) - Amanda & the Alien
(1994) - Howard Stern
(1994) - Hollywood Women (TV seriál)
(1993) - Anything for Love
(1992) - Pobřežní hlídka: Řeka, odkud není návratu
(1992) - Home Fires (TV seriál)
(1992) - Hollywoodská tajemství
(1992) - The Double 0 Kid
(1992) - Blown Away
(1992) - Baywatch Summerfest Special
(1990) - The Haunting of Morella
(1990) - Grandpa
(1989) - Věci, o kterých se nemluví
(1989) - Pobřežní hlídka (TV seriál)
(1987) - Circus of the Stars #12
(1987) - Omega Syndrome
(1986) - Circus of the Stars #11
(1986) - Ayla z kmene medvědů
(1986) - Androidy
(1985) - Rose Petal Place: Real Friends
(1985) - I Dream of Jeannie... Fifteen Years Later
(1984) - Who's the Boss? (TV seriál)
(1984) - Rose Petal Place
(1984) - Charles in Charge (TV seriál)
(1984) - Hambone and Hillie
(1984) - Dead Wrong: The John Evans Story
(1984) - CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
(1982) - T.J. Hooker
(1982) - T.J. Hooker (TV seriál)
(1981) - Someday You'll Find Her, Charlie Brown
(1981) - Poslední důkaz
(1981) - Dennis the Menace in Mayday for Mother
(1981) - Bohaté a slavné
(1979) - When She Was Bad...
(1979) - When Hell Was in Session
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Howard Stern":
(*1956) Mel Gibson

(*1967) Julia Roberts

(*1961) George Clooney

(*1946) Sylvester Stallone

(*1947) Arnold Schwarzenegger

(*1960) Jean-Claude Van Damme

(*1966) Stephen Baldwin

(*1964) Keanu Reeves

(*1964) Nicolas Cage

(*1944) Gary Busey

(*1959) Tom Arnold

(*1965) Robert Downey Jr.

(*1965) Ben Stiller

(*1960) David Duchovny

(*1947) David Bowie

(*1962) Wesley Snipes

(*1966) Billy Zane

(*1970) Uma Thurman

(*1931) Robert Duvall

(*1959) Sean Young

(*1960) Daryl Hannah

(*1962) Jim Carrey

(*1958) Kevin Bacon

(*1965) Martin Lawrence

(*1953) Tim Allen

(*1971) David Arquette

(*1958) Alec Baldwin

(*1947) Albert Brooks

(*1940) James Caan

(*1936) David Carradine

(*1946) Danny Glover

(*1962) Lou Diamond Phillips

(*1931) William Shatner

(*1964) Rosie Perez

(*1965) Kyra Sedgwick

(*1958) Jennifer Tilly

(*1937) Warren Beatty

(*1945) Mia Farrow

(*1940) Chuck Norris

(*1969) Jason Priestley

(*1971) Mark Wahlberg

(*1967) Pamela Anderson

(*1962) Michelle Yeoh

(*1963) Rob Schneider

(*1974) Alyson Hannigan

(*1979) Natasha Lyonne

(*1975) Tara Reid

(*1956) Eric Roberts

(*1954) James Belushi

(*1972) Carmen Electra

(*1968) Pauly Shore

(*1966) Julianna Margulies

(*1946) Suzanne Somers

(*1963) Quentin Tarantino

(*1959) Jason Alexander

(*1969) Mary McCormack

(*1944) Richard Belzer

(*1958) Madonna

(*1951) Sting

(*1963) Brigitte Nielsen

(*1947) Farrah Fawcett

(*1977) Jaime Pressly

(*1971) Corey Feldman

(*1974) Natasha Henstridge

(*1973) Tori Spelling

(*1966) Cindy Crawford

(*1952) Roseanne Barr

(*1964) Courtney Love

(*1958) Kevin Sorbo

(*1972) Rebecca Romijn

(*1962) Jon Bon Jovi

(*1957) Shannon Tweed

(*1967) Tia Carrere

(*1946) Ivan Reitman

(*1962) Mike Judge

(*1957) Fran Drescher

(*1961) Dennis Rodman

(*1968) Lucy Lawless

(*1979) Jaime King

(*1944) R. Lee Ermey

(*1966) Chris Rock

(*1971) Johnny Knoxville

(*1958) Lorenzo Lamas

(*1942) Paul McCartney

(*1940) Ringo Starr

(*1978) Maria Menounos

(*1973) Rose McGowan

(*1973) Tyra Banks

(*1965) Christine Elise

(*1961) Heather Locklear

(*1973) Dave Chappelle

(*1954) Corbin Bernsen

(*1921) Rodney Dangerfield

(*1964) Robin Givens

(*1968) Yasmine Bleeth

(*1961) Richard Hatch

(*1961) Jeff Probst

(*1964) Debi Mazar

(*1951) William Katt

(*1975) Nicki Aycox



Tranzitní horoskop (1994)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
22°24’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
17°03’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
2°22’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
26°10’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
11°30’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
25°04’
Štír
9°50’
SaturnSaturn:
Býk
29°52’
Vodnář
27°02’
UranUran:
Váhy
18°16’
Kozoroh
21°36’
NeptunNeptun:
Střelec
4°28’
Kozoroh
20°28’
PlutoPluto:
Váhy
2°01’
Štír
27°05’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
5°58’
Střelec
1°04’
Černá LunaLilith:
Váhy
25°19’
Beran
19°23’
CheirónCheirón:
Beran
9°35’
Panna
9°12’

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »