byk

Ondřej Vetchý
(2013): Nevinné lži (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1962 (?)
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec
Ondřej Vetchý - Film: Nevinné lži (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2013, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2013 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ondřej Vetchý - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Princ Mamánek
(2017) - Po strništi bos
(2016) - Spravedlnost (TV seriál)
(2016) - Red Green Blue
(2016) - Pohádky pro Emu
(2016) - Každý milion dobrý
(2015) - Kristína: Number one (hudební videoklip)
(2015) - Dobrovolní hasiči roku 2015
(2015) - Český lev 2014
(2015) - Život je život
(2015) - Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho (divadelní záznam)
(2015) - Johančino tajemství
(2014) - Světlo pro Světlušku 2014
(2014) - Ceny české filmové kritiky 2013
(2014) - S Jirkou Mádlem k moři
(2014) - Naše krev je Sparta
(2014) - Magický Činoherní klub (TV seriál)
(2014) - Hrdý na svůj klub
(2014) - Všiváci
(2014) - Pojedeme k moři
(2014) - Kdyby byly ryby
(2014) - Jak jsme hráli čáru
(2014) - Intimity
(2014) - Případy 1. oddělení (TV seriál)
(2013) - Nominační večer Českého lva 2013
(2013) - Možná přijde i charita 2013
(2013) - Český lev 2012
(2013) - Šmejdi
(2013) - O Jihlavě
(2013) - Příběh kmotra
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2013) - Colette
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Česká 30
(2012) - Ceny české filmové kritiky 2011
(2012) - Film o filmu - Okresní přebor: Poslední zápas Pepika Hnátka
(2012) - 7 dní hříchů
(2012) - Šťastný smolař
(2012) - Ondřej Vetchý je Přemysl Otakar II.
(2012) - Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV seriál)
(2012) - Láska je láska
(2012) - Konfident
(2011) - Uchem jehly
(2011) - Pološero
(2011) - Český lev 2010
(2011) - Vesnice roku
(2011) - Vendeta
(2011) - Tajemství staré bambitky
(2011) - Nevinnost
(2011) - Léda (divadelní záznam)
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2011) - Autopohádky
(2010) - Slnko v sieti 2010
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - Kinorama
(2010) - 13. komnata Iva Niederleho
(2010) - Okresní přebor (TV seriál)
(2010) - Kuky se vrací
(2010) - Dešťová víla
(2009) - Silnější než rozum
(2009) - Neobyčejné životy: Petr Nárožný
(2009) - Film o filmu: Zemský ráj to napohled
(2009) - Zemský ráj to napohled
(2009) - Ptákovina (divadelní záznam)
(2009) - Proč bychom se netopili (TV seriál)
(2009) - Nedodržený slib
(2008) - Tajné akce StB
(2008) - Po stopách hvězd (TV seriál)
(2008) - Film o filmu Kuky se vrací
(2008) - Lovec vodního ticha
(2008) - Devatenáct klavírů
(2007) - Velcí a malí
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Variace recyklace
(2007) - Gynekologie 2 (TV seriál)
(2006) - Předčasná úmrtí: Široká duše
(2006) - Vratné lahve
(2006) - Prachy dělaj člověka
(2006) - Po hlavě... do prdele
(2006) - Místo v životě (TV seriál)
(2006) - Krev zmizelého (TV seriál)
(2006) - Impresário ze Smyrny (divadelní záznam)
(2006) - Boží pole s. r. o.
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Tři strážníci
(2005) - Řeka
(2005) - Maska a tvář (divadelní záznam)
(2005) - Krev zmizelého
(2005) - Eden - Zlatá karta
(2005) - Eden (TV seriál)
(2005) - A tou nocí nevidím ani jedinou hvězdu
(2004) - Film o filmu: Pánská jízda
(2004) - Film o filmu: Milenci a vrazi
(2004) - Pánská jízda
(2004) - Místo nahoře (TV seriál)
(2004) - Milenci a vrazi
(2004) - Kousek nebe
(2004) - Hop nebo trop (TV seriál)
(2004) - Duše jako kaviár
(2003) - Bráškové (TV seriál)
(2002) - J.A.R.: Jsem pohodlný (hudební videoklip)
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Já a moji synové...
(2002) - Film o filmu Děvčátko
(2002) - Kruté radosti
(2002) - Kožené slunce
(2002) - Děvčátko
(2001) - Zlatá princezna
(2001) - Tmavomodrý svět
(2001) - Červená karta
(2001) - Černí andělé (TV seriál)
(2001) - Babí léto
(2000) - První pomoc
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Zpověď Ungelt
(2000) - Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV seriál)
(1999) - Všichni moji blízcí
(1999) - Velký případ
(1999) - Návrat ztraceného ráje
(1999) - Mořská brána
(1998) - Vše pro firmu
(1998) - Tonda
(1998) - O pyšném panovníkovi
(1998) - Markétin zvěřinec
(1998) - Hvězda života
(1998) - Císař a tambor
(1998) - Causa Kain
(1997) - Hejbni kostrou
(1997) - Film o filmu: Báječná léta pod psa
(1997) - Zvědavý osel
(1997) - Ptačí král
(1997) - Červený kamínek
(1997) - Čarodějné námluvy
(1997) - Celý muž
(1997) - Báječná léta pod psa
(1997) - Arrowsmith (TV seriál)
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Kouzelný měšec
(1996) - Kolja
(1996) - Jak si pan Pinajs kupoval od kocoura sádlo
(1995) - Film o filmu: Cesta peklem
(1995) - Z hříček o královnách: Císařovna na chvíli (útržek pruský)
(1995) - Situace vlka
(1995) - Rabín a jeho Golem
(1995) - Posel
(1995) - Má je pomsta
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
(1995) - Golet v údolí
(1995) - Cesta peklem
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Z hříček o královnách: Královnina smečka psů (útržek anglický)
(1994) - V erbu lvice
(1994) - Laskavý divák promine (TV seriál)
(1994) - Hořké víno
(1994) - Černobílá pohádka
(1994) - Bylo nás pět (TV seriál)
(1993) - Daniel Landa: Jó, ulice! (hudební videoklip)
(1993) - Zvláštní schopnosti
(1993) - Zelený rytíř
(1993) - Televizní mikroscéna
(1993) - Proces
(1993) - Mistr Kampanus
(1993) - Konec básníků v Čechách
(1993) - Jak se ztratit ve zlém světě
(1993) - Chacun pour toi
(1992) - Kufr
(1992) - Muž bolestné víry
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
(1992) - Případ s černým vzadu
(1992) - Peklo
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1992) - Kafka to taky neměl lehký
(1992) - Dvanáct měsíčků
(1992) - Černí baroni
(1991) - Žebrácká opera
(1991) - Víla z jeskyně zla
(1991) - Území bílých králů (TV seriál)
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1991) - Prosím, vaše lordstvo!
(1991) - Podivné odpoledne Dr. Zvonka Burkeho (divadelní záznam)
(1991) - Pilát Pontský, onoho dne
(1991) - Opouštět Petrohrad
(1991) - Obecná škola
(1991) - Muž, který neměl důvěru
(1990) - A pomáhal jen Bůh
(1990) - Vlci
(1990) - Radostný život posmrtný
(1990) - Marta a já
(1990) - Let asfaltového holuba
(1990) - Jasnovidcem proti své vůli
(1990) - Chybná diagnóza
(1990) - Drobné něžnosti
(1990) - Byli jsme to my?
(1989) - Skřivánčí ticho
(1989) - Než poznáš první úsměv
(1989) - Chodník cez Dunaj
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Nevinné lži (TV seriál)":
(*1962) Lukáš Vaculík

(*1965) Michal Suchánek

(*1963) Zdeněk Suchý

(*1941) Iva Janžurová

(*1953) Taťjana Medvecká

(*1950) Jiří Lábus

(*1975) Petra Špalková

(*1957) Tomáš Hanák

(*1948) Pavel Nový

(*1959) Jitka Asterová

(*1967) Nela Boudová

(*1955) Veronika Freimanová

(*1976) Aňa Geislerová

(*1970) Barbora Kodetová

(*1946) Daniela Kolářová

(*1948) Jana Preissová

(*1947) Regina Rázlová

(*1947) Jana Švandová

(*1947) Lenka Termerová

(*1953) Dagmar Veškrnová-Havlová

(*1978) Tatiana Vilhelmová

(*1972) Lenka Vlasáková

(*1968) Tereza Brodská

(*1982) Kryštof Hádek

(*1968) Michal Dlouhý

(*1962) Vladimír Javorský

(*1941) Boris Hybner

(*1966) Jiří Langmajer

(*1972) Pavel Liška

(*1933) Luděk Munzar

(*1965) Roman Luknár

(*1967) Bohdan Sláma (režisér)

(*1971) Alice Nellis (režisérka)

(*1971) Alice Nellis (scénáristka)

(*1971) Marek Daniel

(*1984) Ester Geislerová

(*1988) Vojtěch Kotek

(*1988) Vojtěch Kotek (režisér)

(*1972) Kamil Švejda

(*1969) Tereza Kopáčová-Vrábelová (režisérka)

(*1977) Lenka Krobotová

(*1973) Roman Zach

(*1978) Lucie Žáčková

(*1975) Jan Zadražil

(*1949) Pavel Rímský

(*1974) Filip Čapka

(*1973) Marek Taclík

(*1968) Vanda Hybnerová

(*1979) Jan Prušinovský (scénárista)

(*1979) Jan Prušinovský (režisér)

(*1987) Veronika Kubařová

(*1979) Tomáš Měcháček

(*1951) Miroslav Krobot

(*1989) Tereza Voříšková

(*1989) Sandra Černodrinská

(*1970) Martin Myšička

(*1969) Adrian Jastraban

(*1983) Hana Vagnerová

(*1974) Jaroslav Plesl

(*1978) Martin Hofmann

(*1970) Peter Bebjak (režisér)

(*1958) Martin Zahálka

(*1985) Petra Nesvačilová

(*1959) Jiří Schwarz

(*1978) Matěj Ruppert

(*1978) Jitka Čvančarová

(*1975) Kryštof Rímský

(*1975) Matěj Hádek

(*1974) Petr Stach

(*1968) Leoš Noha

(*1970) Michal Malátný

(*1982) Jan Plouhar

(*1956) Otmar Brancuzský

(*1973) Hynek Čermák

(*1971) Karel Zima

(*1985) Vojtěch Dyk

(*1946) Jiří Wohanka

(*1974) Petr Zahrádka (režisér)

(*1973) Simona Babčáková

(*1970) Magdaléna Sidonová

(*1982) Vlastina Svátková

(*1974) Jiří Vyorálek

(*1972) Sabina Remundová

(*1946) Michal Prokop

(*1939) Milan Slepička

(*1981) Zuzana Onufráková

(*1991) Tomáš Materna

(*1956) Markéta Tanner

(*1971) Daniel Svoboda

(*1949) Marie Spurná

(*1961) Luboš Veselý

(*1970) Martin Trnavský

(*1994) Richard Zevel

(*1975) Pavel Batěk

(*1961) Tomáš Turek

(*1980) Ivana Uhlířová

(*1978) Jan Hájek

(*1979) Petra Hřebíčková

(*1973) Vladimír Šmicer



Tranzitní horoskop (2013)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
25°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
19°27’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
16°32’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
22°00’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
20°34’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
9°21’
Blíženci
7°43’
SaturnSaturn:
Vodnář
11°22’
Štír
9°34’
UranUran:
Lev
26°27’
Beran
4°46’
NeptunNeptun:
Štír
11°45’
Ryby
1°05’
PlutoPluto:
Panna
7°31’
Kozoroh
9°20’
S.UzelS.Uzel:
Lev
12°50’
Štír
23°34’
Černá LunaLilith:
Panna
22°06’
Blíženci
12°20’
CheirónCheirón:
Ryby
10°30’
Ryby
6°03’

Dnes se narodili
Velká Británie Ewan McGregor
(*1971) herec, scénárista

Spojené státy Christopher Walken
(*1943) herec

Spojené státy Richard Chamberlain
(*1934) herec

Chilská republika Alejandro Amenábar
(*1972) režisér, scénárista, hudební skladatel

Česká republika Jan Potměšil
(*1966) herec


Zítra slaví narozeniny
Čína Toširó Mifune
(*1920) herec

Spojené státy Debbie Reynolds
(*1932) herečka, zpěvačka, tanečnice

Spojené státy Wallace Beery
(*1886) herec, režisér

Spojené státy Method Man
(*1971) herec, rapper

Velká Británie Susan Boyle
(*1961) zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Brandon Lee
(*1965 - 1993) herec, syn legendy bojových filmů Bruce Leeho

Česká republika Egon Erwin Kisch
(*1885 - 1948) spisovatel, reportér

Česká republika Ota Pavel
(*1930 - 1973) spisovatel, novinář a sportovní reportér

Velká Británie Charlotte Brontë
(*1816 - 1855) spisovatelka

Spojené státy Jesse Owens
(*1913 - 1980) americký vrcholový atlet, sprinter, dálkař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »