rak

Raymond Cruz
(2005): Closer (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
herec
Raymond Cruz - Film: Closer (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2005, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2005 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Raymond Cruz - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Clevelandský únos
(2015) - Volejte Saulovi (TV seriál)
(2012) - Major Crimes (TV seriál)
(2012) - Lauren (TV seriál)
(2008) - Perníkový táta (TV seriál)
(2006) - 10 Tricks
(2006) - Za rozbřesku (TV seriál)
(2005) - Spoušť
(2005) - Krvavá odplata
(2005) - Jmenuju se Earl (TV seriál)
(2005) - Closer (TV seriál)
(2004) - Modesty: Dobrodružství Modesty Blaise
(2004) - Just Hustle
(2003) - Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
(2002) - Vzkvétající město (TV seriál)
(2002) - Protiúder
(2002) - Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Training Day
(2001) - Strážkyně zákona (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(1999) - Znamení smrti
(1999) - Šerif
(1999) - Strange World (TV seriál)
(1999) - Od soumraku do úsvitu 2
(1999) - Krutá říše (TV seriál)
(1999) - Blood Money
(1998) - Sedm dní (TV seriál)
(1998) - Playing Patti
(1997) - 413 Hope St. (TV seriál)
(1997) - Vetřelec: Vzkříšení
(1997) - Na život a na smrt
(1997) - Cracker (TV seriál)
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Suplent
(1996) - Skála
(1996) - Operace: Zlomený šíp
(1996) - Intimní detaily
(1995) - Marshal (TV seriál)
(1995) - The Eddie Files (TV seriál)
(1994) - Jasné nebezpečí
(1994) - Dragstrip Girl
(1993) - Walker, Texas Ranger (TV seriál)
(1993) - Věc cti
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Living and Working in Space: The Countdown Has Begun
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Teror v L.A.
(1992) - Přepadení v Pacifiku
(1992) - Když skončí večírek
(1992) - Když má muž problémy
(1992) - Detektiv Nails
(1991) - Znovu po smrti
(1991) - Perfect Crimes
(1991) - Nemilosrdná spravedlnost
(1990) - Gremlins 2
(1990) - Cold Dog Soup
(1989) - A Nightmare on Drug Street
(1989) - I Know My First Name Is Steven
(1988) - Twice Dead
(1988) - China Beach (TV seriál)
(1988) - Freddyho noční můry (TV seriál)
(1987) - Vietnam War Story (TV seriál)
(1987) - Maid to Order
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1984) - CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
(1982) - Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
(1979) - Knots Landing (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Closer (TV seriál)":
(*1947) Ray Wise

(*1951) Stephen Tobolowsky

(*1944) G. W. Bailey

(*1965) Kyra Sedgwick

(*1955) J. K. Simmons

(*1948) Clyde Kusatsu

(*1961) Jennifer Coolidge

(*1962) Thomas Ian Griffith

(*1948) John de Lancie

(*1953) Robert Picardo

(*1958) Roxann Dawson (režisérka)

(*1972) Kerr Smith

(*1943) Paul Michael Glaser

(*1943) Charles Haid (režisér)

(*1970) Brad Rowe

(*1969) Brian Krause

(*1950) Elya Baskin

(*1968) David Hewlett

(*1942) Richard Roundtree

(*1947) Meredith Baxter

(*1957) Michael Woods

(*1969) Meredith Monroe

(*1924) Nina Foch

(*1946) John Rubinstein

(*1960) Douglas Sills

(*1966) Dean McDermott

(*1962) Colleen Flynn

(*1930) Frances Sternhagen

(*1979) Rachelle Lefevre

(*1970) Natasha Gregson Wagner

(*1950) Michael Paul Chan

(*1949) Veronica Cartwright

(*1960) William Snow

(*1951) John Fleck

(*1952) Holmes Osborne

(*1967) Rick Ravanello

(*1984) Marshall Allman

(*1973) Jennifer Aspen

(*1951) Robin Bartlett

(*1977) Olivia Burnette

(*1969) Amy Pietz

(*1961) Lauren Tom

(*1957) Ned Bellamy

(*1960) John Billingsley

(*1969) Allison Smith

(*1940) Arvin Brown (režisér)

(*1960) Lorraine Toussaint

(*1953) Amy Hill

(*1974) Jennifer O'Dell

(*1964) Bob Clendenin

(*1981) Michael Rady

(*1989) Joy Lauren

(*1976) Steve Braun

(*1979) Brianna Brown

(*1978) Brian Wade

(*1979) Stephanie Lemelin

(*1940) Dakin Matthews

(*1982) Ryan Carnes

(*1961) Titus Welliver

(*1964) Sean Whalen

(*1951) Mark Harelik

(*1939) Kathryn Joosten

(*1972) Jason O'Mara

(*1930) Clive Revill

(*1981) Seth Gabel

(*1959) Glenn Morshower

(*1970) Jason Butler Harner

(*1996) Braeden Lemasters

(*1988) Danielle Savre

(*1981) Katherine Boecher

(*1971) Mark Feuerstein

(*1968) Roland Kickinger

(*1978) Hillary Tuck

(*1968) James Frain

(*1943) Richard Fancy

(*1959) Beth Broderick

(*1965) Michael Worth

(*1968) Jillian Armenante

(*1952) S. Epatha Merkerson

(*1965) Paolo Seganti

(*1986) Brando Eaton

(*1978) Stana Katic

(*1933) Larry King

(*1961) Jon Tenney

(*1968) Paul Rae

(*1928) Orson Bean

(*1980) Jackie Tohn

(*1961) Scott Alan Smith

(*1989) Sterling Knight

(*1988) Andrew Lawrence

(*1986) Kyle Gallner

(*1975) Samantha Quan

(*1962) Deirdre Lovejoy

(*1967) Alex Fernandez

(*1964) Rodney Rowland

(*1959) Fredric Lehne

(*1973) Greg Vaughan

(*1961) Bonnie Burroughs

(*1981) Randy Wayne



Tranzitní horoskop (2005)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
17°01’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
9°45’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
1°22’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
2°25’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
6°14’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
4°14’
Váhy
17°20’
SaturnSaturn:
Kozoroh
27°16’
Rak
24°53’
UranUran:
Lev
23°43’
Ryby
3°55’
NeptunNeptun:
Štír
8°34’
Vodnář
13°51’
PlutoPluto:
Panna
6°13’
Střelec
22°44’
S.UzelS.Uzel:
Lev
29°18’
Beran
28°17’
Černá LunaLilith:
Lev
17°37’
Rak
16°50’
CheirónCheirón:
Ryby
6°17’
Kozoroh
25°35’

Dnes se narodili
Spojené státy Elijah Wood
(*1981) herec

Spojené státy Tom Selleck
(*1945) herec

Spojené státy W. C. Fields
(*1879) herec, komik

Spojené státy Victor Mature
(*1913) herec, režisér

Česká republika Pavel Liška
(*1972) herec


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Christian Bale
(*1974) herec

Spojené státy Gene Hackman
(*1930) herec, režisér

Velká Británie Vanessa Redgrave
(*1937) herečka

Velká Británie Phil Collins
(*1951) herec, zpěvák

Švédsko Olof Palme
(*1927) švédský politik, předseda sociální demokracie, předseda vlády


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Alan Ladd
(*1913 - 1964) herec

Rusko Alexandr Sergejevič Puškin
(*1799 - 1837) spisovatel

Itálie Antonio Brivio
(*1905 - 1995) závodník

Spojené státy Margaret Daniel
(*1924 - 2008) spisovatelka

Spojené státy Allen Dulles
(*1893 - 1969) americký diplomat, právník, ředitel CIA



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »