kozoroh

Štefan Adamec
(1960): Na pochode sa vždy nespieva

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1911 (?)
Země:
Povolání:
herec
Štefan Adamec - Film: Na pochode sa vždy nespieva
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1960, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1960 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Štefan Adamec - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Na pochode sa vždy nespieva":
(*1942) Emília Vášáryová

(*1934) Eva Krížiková

(*1942) Stano Dančiak

(*1936) Vlado Müller

(*1930) Dušan Blaškovič

(*1934) Štefan Kvietik

(*1922) Elo Romančík

(*1919) Mikuláš Huba

(*1944) Ľubomír Roman

(*1930) Jela Lukešová

(*1921) Štefan Mišovic

(*1934) Anton Mrvečka

(*1928) Eva Kristínová

(*1895) Rudolf Bachlet

(*1920) Božena Slabejová

(*1909) František Kudláč (režisér)

(*1909) Oldřich Lukeš

(*1922) Bedřich Voděrka (střihač)

(*1906) Štefan Hoza

(*1921) Branislav Koreň

(*1920) Karol Krška (kameraman)

(*1904) Martin Hollý st.



Tranzitní horoskop (1960)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
3°36’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
7°26’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
1°35’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
19°13’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
24°22’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
3°24’
Střelec
18°50’
SaturnSaturn:
Býk
13°41’
Kozoroh
9°30’
UranUran:
Kozoroh
27°56’
Lev
20°31’
NeptunNeptun:
Rak
22°54’
Štír
8°42’
PlutoPluto:
Blíženci
27°52’
Panna
6°01’
S.UzelS.Uzel:
Beran
27°24’
Panna
28°41’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
11°52’
Blíženci
15°41’
CheirónCheirón:
Ryby
3°07’
Vodnář
24°26’

Dnes se narodili
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Dana Medřická
(*1920 - 1983) herečka

Spojené státy Peggy Lee
(*1920 - 2002) herečka, zpěvačka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870 - 1924) politik, spisovatel

Indie George Orwell
(*1903 - 1950) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Rakousko Božena Němcová
(*1820 - 1862) spisovatelka, zakladatelka novodobé české prózy



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »