byk

Tom Bergeron
(2004): The Tony Danza Show

Pohlaví:
Muž
Narození:
6.5. 1955 - 10:30h
Místo:
Haverhill
Země:
Věk:
62 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Tom Bergeron - Film: The Tony Danza Show
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2004, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2004 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tom Bergeron - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "The Tony Danza Show":
(*1946) Sylvester Stallone

(*1963) William Baldwin

(*1955) Peter Gallagher

(*1946) Susan Sarandon

(*1952) Patrick Swayze

(*1938) Jon Voight

(*1971) Sean Astin

(*1959) Kyle MacLachlan

(*1936) Dean Stockwell

(*1948) Billy Crystal

(*1945) John Lithgow

(*1952) Chazz Palminteri

(*1931) William Shatner

(*1965) Charlie Sheen

(*1955) Gary Sinise

(*1955) Jimmy Smits

(*1951) Richard Thomas

(*1956) Carrie Fisher

(*1966) Cynthia Nixon

(*1961) Lea Thompson

(*1936) Alan Alda

(*1964) Teri Hatcher

(*1946) Liza Minnelli

(*1979) Jennifer Love Hewitt

(*1976) Freddie Prinze Jr.

(*1974) Jerry O'Connell

(*1971) Denise Richards

(*1954) James Belushi

(*1972) Alyssa Milano

(*1970) Lara Flynn Boyle

(*1972) Carmen Electra

(*1959) David Hyde Pierce

(*1946) Suzanne Somers

(*1959) Jason Alexander

(*1978) Ian Somerhalder

(*1950) Cybill Shepherd

(*1961) James Gandolfini

(*1943) Penny Marshall

(*1957) Fran Drescher

(*1986) Amanda Bynes

(*1969) Callie Thorne

(*1965) Kevin Dillon

(*1985) Frankie Muniz

(*1947) Michael McKean

(*1973) Jennifer Esposito

(*1965) Alan Cumming

(*1962) Carlos Bernard

(*1978) Maria Menounos

(*1965) Jami Gertz

(*1973) Tyra Banks

(*1965) Ron Eldard

(*1962) Marcia Cross

(*1967) Courtney Thorne-Smith

(*1958) Marg Helgenberger

(*1966) Dean Cain

(*1952) Carol Kane

(*1961) Jeff Probst

(*1957) Ray Romano

(*1930) Doris Roberts

(*1970) Dominic Purcell

(*1962) Craig Ferguson

(*1969) Melinda Clarke

(*1977) Emmanuelle Chriqui

(*1945) Jaclyn Smith

(*1932) Jay Sandrich (režisér)

(*1964) Blair Underwood

(*1955) Kelsey Grammer

(*1986) Lindsay Lohan

(*1968) Vanessa Marcil

(*1952) Marilu Henner

(*1969) David Boreanaz

(*1979) Rosario Dawson

(*1946) Naomi Judd

(*1969) Naveen Andrews

(*1929) Katherine Helmond

(*1962) Paula Abdul

(*1965) Jon Cryer

(*1958) Ted McGinley

(*1972) Jenny McCarthy

(*1946) Donald Trump

(*1973) Heidi Klum

(*1951) Tony Danza

(*1975) KaDee Strickland

(*1958) Bebe Neuwirth

(*1946) Susan Lucci

(*1966) Maria Canals-Barrera

(*1953) Cyndi Lauper

(*1961) Camryn Manheim

(*1975) Charlie O'Connell

(*1963) Lisa Rinna

(*1978) Shiri Appleby

(*1956) Bryan Cranston

(*1962) Rosie O'Donnell

(*1981) Paris Hilton

(*1933) Joan Rivers

(*1993) AnnaSophia Robb

(*1974) Jenna Fischer

(*1966) Matthew Fox

(*1967) Phil Keoghan

(*1978) Jesse Metcalfe



Tranzitní horoskop (2004)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
15°17’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
11°44’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
0°06’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
14°22’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
17°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
23°39’
Panna
18°53’
SaturnSaturn:
Štír
18°04’
Rak
9°42’
UranUran:
Rak
24°08’
Ryby
0°05’
NeptunNeptun:
Váhy
26°22’
Vodnář
11°42’
PlutoPluto:
Lev
24°18’
Střelec
20°30’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
28°46’
Býk
17°40’
Černá LunaLilith:
Střelec
6°20’
Blíženci
6°02’
CheirónCheirón:
Vodnář
5°29’
Kozoroh
18°31’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
28°14’
4. IC:
Váhy
10°58’
7. DSC:
Kozoroh
28°14’
10. MC:
Beran
10°58’

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel

Francie André Bettencourt
(*1919 - 2007) politik

Belgie James Ensor
(*1860 - 1949) belgický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »