ryby

Jaroslav Choc
(1963): Okurkový hrdina

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 82 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Jaroslav Choc - Film: Okurkový hrdina
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1963, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1963 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jaroslav Choc - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Okurkový hrdina":
(*1941) Iva Janžurová

(*1945) Alena Procházková

(*1940) Zuzana Stivínová st.

(*1943) František Němec

(*1927) Lubomír Kostelka

(*1936) Václav Sloup

(*1943) Jan Kotva

(*1944) Petr Hapka

(*1937) Karel Chromík

(*1942) Jiří Havel

(*1939) Jan Odl

(*1931) Josef Pivonka

(*1942) Jiří Stivín

(*1938) Alena Hesounová

(*1937) Jiří Štíbr

(*1942) Jiřina Barášová

(*1935) Stanislav Šimek

(*1935) Luboš Fišer (hudební skladatel)

(*1920) Zdeněk Stehlík (střihač)

(*1926) Jiří Tarantík (kameraman)



Tranzitní horoskop (1963)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
29°23’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
27°58’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
6°20’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
6°17’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
3°44’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
10°42’
Ryby
9°05’
SaturnSaturn:
Kozoroh
0°10’
Vodnář
9°59’
UranUran:
Beran
6°53’
Panna
5°05’
NeptunNeptun:
Lev
29°13’
Štír
15°05’
PlutoPluto:
Rak
16°13’
Panna
12°04’
S.UzelS.Uzel:
Býk
24°06’
Lev
0°39’
Černá LunaLilith:
Střelec
23°01’
Váhy
17°47’
CheirónCheirón:
Býk
7°18’
Ryby
7°07’

Dnes se narodili
Japonsko Masaru Ibuka
(*1908) průmyslník, spoluzakladatel společnosti Sony

Česká republika Michal Novotný
(*1979) herec

Česká republika Pavel Pípal
(*1938) herec, dabér

Česká republika Zdeněk Rytíř
(*1944) zpěvák, skladatel, textař, kytarista

Velká Británie Joss Stone
(*1987) herečka, zpěvačka


Zítra slaví narozeniny
Kuba Andy Garcia
(*1956) herec, režisér

Spojené státy Rod Steiger
(*1925) herec

Spojené státy Shannen Doherty
(*1971) herečka, režisérka

Spojené státy Lionel Barrymore
(*1878) herec, režisér

Česká republika Milan Šteindler
(*1957) herec, scénárista, režisér, moderátor


Výročí úmrtí dnes mají
Mexiko Dolores del Rio
(*1904 - 1983) herečka

Francie Jacques Prévert
(*1900 - 1977) scénárista, textař, dramatik, básník

Spojené státy Kurt Vonnegut
(*1922 - 2007) spisovatel

Spojené státy Proof
(*1973 - 2006) hip hopový umělec, zakladatel rapové skupiny D12

Spojené státy Erskine Caldwell
(*1903 - 1987) prozaik, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »