ryby

Jaroslav Choc
(1987): Discopříběh

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 82 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Jaroslav Choc - Film: Discopříběh
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1987, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1987 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jaroslav Choc - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Discopříběh":
(*1970) Rudolf Hrušínský nejml.

(*1959) Bára Štěpánová

(*1948) Pavel Nový

(*1916) Bohumil Vávra

(*1925) Lena Birková

(*1954) Jana Krausová

(*1942) Jiřina Jelenská

(*1945) Ladislav Potměšil

(*1946) Jaroslav Soukup (režisér)

(*1946) Jaroslav Soukup (scénárista)

(*1929) Ivo Niederle

(*1961) Tatiana Kulíšková

(*1930) Karel Vochoč

(*1949) Igor Smržík

(*1942) Milan Pěkný

(*1967) Andy Kraus

(*1971) Mariana Slováková

(*1969) Jaroslava Bobková-Stránská

(*1930) Dáša Neblechová

(*1951) Jaroslav Šanda

(*1935) Eduard Pergner (scénárista)

(*1935) Milan Vlachovský

(*1960) Michal David (hudební skladatel)

(*1954) Zdeněk Barták (hudební skladatel)

(*1942) Vladimír Smutný (kameraman)



Tranzitní horoskop (1987)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
29°23’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
27°58’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
6°20’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
6°17’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
3°44’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
10°42’
Ryby
17°35’
SaturnSaturn:
Kozoroh
0°10’
Střelec
15°26’
UranUran:
Beran
6°53’
Střelec
23°37’
NeptunNeptun:
Lev
29°13’
Kozoroh
5°42’
PlutoPluto:
Rak
16°13’
Štír
9°28’
S.UzelS.Uzel:
Býk
24°06’
Beran
16°28’
Černá LunaLilith:
Střelec
23°01’
Rak
4°21’
CheirónCheirón:
Býk
7°18’
Blíženci
17°21’

Dnes se narodili
Velká Británie Sean Bean
(*1959) herec

Spojené státy William Holden
(*1918) herec

Česká republika Aňa Geislerová
(*1976) herečka

Spojené státy Jennifer Garner
(*1972) herečka, režisérka

Česká republika Michal Jagelka
(*1977) moderátor, dabér


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Woods
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Hayley Mills
(*1946) herečka

Česká republika Pavel Kříž
(*1961) herec

Česká republika Naďa Konvalinková
(*1951) herečka

Česká republika Jan Kaplický
(*1937) architekt, designer, přednášející


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Císler
(*1928 - 2004) herec, režisér, komik, hudebník, dramatik, spisovatel, mistr sarkasmu, klaun

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706 - 1790) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel

Spojené státy Eddie Cochran
(*1938 - 1960) herec, zpěvák, kytarista

Kolumbie Gabriel García Márquez
(*1927 - 2014) scénárista, dramatik, prozaik

Spojené státy Esther Edwards Burr
(*1732 - 1758) spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »