ryby

Jaroslav Choc
(1972): Vražda před večeří

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 82 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Jaroslav Choc - Film: Vražda před večeří
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1972, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1972 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jaroslav Choc - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Vražda před večeří":
(*1944) Věra Vlčková

(*1929) Pavel Háša (režisér)

(*1910) Jiří Kostka

(*1931) Jiří Samek

(*1921) Václav Neužil st.

(*1930) Dáša Neblechová

(*1938) Pavel Pípal

(*1928) Miloslav Včala

(*1935) Jaroslav Konečný

(*1935) Milan Vlachovský

(*1918) František Baťka

(*1919) Jarmila Balašová

(*1937) Tomáš Šolc

(*1919) Jiří Šust (hudební skladatel)

(*1926) Adolf Navara (kameraman)



Tranzitní horoskop (1972)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
29°23’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
27°58’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
6°20’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
6°17’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
3°44’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
10°42’
Střelec
22°27’
SaturnSaturn:
Kozoroh
0°10’
Blíženci
0°23’
UranUran:
Beran
6°53’
Váhy
18°06’
NeptunNeptun:
Lev
29°13’
Střelec
4°06’
PlutoPluto:
Rak
16°13’
Váhy
2°03’
S.UzelS.Uzel:
Býk
24°06’
Vodnář
6°36’
Černá LunaLilith:
Střelec
23°01’
Váhy
23°59’
CheirónCheirón:
Býk
7°18’
Beran
9°24’

Dnes se narodili
Velká Británie Sean Bean
(*1959) herec

Spojené státy William Holden
(*1918) herec

Česká republika Aňa Geislerová
(*1976) herečka

Spojené státy Jennifer Garner
(*1972) herečka, režisérka

Česká republika Michal Jagelka
(*1977) moderátor, dabér


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Woods
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Hayley Mills
(*1946) herečka

Česká republika Pavel Kříž
(*1961) herec

Česká republika Naďa Konvalinková
(*1951) herečka

Česká republika Jan Kaplický
(*1937) architekt, designer, přednášející


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Císler
(*1928 - 2004) herec, režisér, komik, hudebník, dramatik, spisovatel, mistr sarkasmu, klaun

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706 - 1790) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel

Spojené státy Eddie Cochran
(*1938 - 1960) herec, zpěvák, kytarista

Kolumbie Gabriel García Márquez
(*1927 - 2014) scénárista, dramatik, prozaik

Spojené státy Esther Edwards Burr
(*1732 - 1758) spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »