ryby

Jaroslav Choc
(1999): Návštěva staré dámy

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 82 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Jaroslav Choc - Film: Návštěva staré dámy
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1999, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1999 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jaroslav Choc - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Návštěva staré dámy":
(*1924) Otakar Brousek st.

(*1946) Rudolf Hrušínský ml.

(*1952) Oldřich Navrátil

(*1925) Jaroslava Adamová

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1935) Miriam Kantorková

(*1955) Simona Stašová

(*1943) František Němec

(*1968) Martin Sitta

(*1965) Jan Šťastný

(*1951) Svatopluk Skopal

(*1939) Alois Švehlík

(*1937) Jan Přeučil

(*1935) Milan Riehs

(*1941) Oldřich Vlach

(*1930) Jan Pohan

(*1936) Karel Hábl

(*1933) Bořivoj Navrátil

(*1946) René Přibil

(*1954) Zdeněk Zelenka (scénárista)

(*1954) Zdeněk Zelenka (režisér)

(*1932) Stanislav Zindulka

(*1932) Viktor Maurer

(*1931) Stanislav Fišer

(*1946) Jiří Plachý ml.

(*1949) Pavel Rímský

(*1975) Zuzana Dřízhalová

(*1976) Jan Teplý ml.

(*1925) Roman Hemala

(*1929) Jaroslava Tichá

(*1975) Matěj Hádek

(*1974) Viktor Limr

(*1940) Zdeněk Hess

(*1951) Miloslav Mejzlík

(*1945) Jiří F. Svoboda (hudební skladatel)

(*1921) Friedrich Dürrenmatt (scénárista)



Tranzitní horoskop (1999)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
29°23’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
27°58’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
6°20’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
6°17’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
3°44’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
10°42’
Ryby
22°00’
SaturnSaturn:
Kozoroh
0°10’
Beran
26°46’
UranUran:
Beran
6°53’
Vodnář
10°58’
NeptunNeptun:
Lev
29°13’
Vodnář
1°04’
PlutoPluto:
Rak
16°13’
Střelec
9°07’
S.UzelS.Uzel:
Býk
24°06’
Lev
24°22’
Černá LunaLilith:
Střelec
23°01’
Štír
12°38’
CheirónCheirón:
Býk
7°18’
Štír
29°21’

Dnes se narodili
Velká Británie Sean Bean
(*1959) herec

Spojené státy William Holden
(*1918) herec

Česká republika Aňa Geislerová
(*1976) herečka

Spojené státy Jennifer Garner
(*1972) herečka, režisérka

Česká republika Michal Jagelka
(*1977) moderátor, dabér


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Woods
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Hayley Mills
(*1946) herečka

Česká republika Pavel Kříž
(*1961) herec

Česká republika Naďa Konvalinková
(*1951) herečka

Česká republika Jan Kaplický
(*1937) architekt, designer, přednášející


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Císler
(*1928 - 2004) herec, režisér, komik, hudebník, dramatik, spisovatel, mistr sarkasmu, klaun

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706 - 1790) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel

Spojené státy Eddie Cochran
(*1938 - 1960) herec, zpěvák, kytarista

Kolumbie Gabriel García Márquez
(*1927 - 2014) scénárista, dramatik, prozaik

Spojené státy Esther Edwards Burr
(*1732 - 1758) spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »