ryby

Jaroslav Choc
(1989): Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 82 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Jaroslav Choc - Film: Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1989, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1989 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jaroslav Choc - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)":
(*1949) Jiří Schmitzer

(*1925) Jan Skopeček

(*1932) Leoš Suchařípa

(*1920) Vlastimil Brodský

(*1924) Otakar Brousek st.

(*1957) Otakar Brousek ml.

(*1946) Rudolf Hrušínský ml.

(*1937) Eugen Jegorov

(*1939) Jaroslav Satoranský

(*1940) Petr Čepek

(*1923) Lubomír Lipský st.

(*1934) Josef Somr

(*1942) Michal Dočolomanský

(*1949) Andrej Hryc

(*1962) Lukáš Vaculík

(*1937) Jiří Kodet

(*1962) Milan Šimáček

(*1956) Václav Vydra nejml.

(*1954) Vlastimil Zavřel

(*1953) Taťjana Medvecká

(*1946) Jaroslava Obermaierová

(*1963) David Matásek

(*1951) Tomáš Töpfer

(*1922) Josef Větrovec

(*1949) Pavel Zedníček

(*1930) Blažena Holišová

(*1944) Věra Vlčková

(*1922) Stella Zázvorková

(*1946) Jiří Ornest

(*1972) Saša Rašilov nejml.

(*1952) Jan Hartl

(*1948) Pavel Nový

(*1952) Jitka Smutná

(*1943) Václav Postránecký

(*1947) Jana Šulcová

(*1916) Bohumil Vávra

(*1925) Jaroslava Adamová

(*1941) Jana Andresíková

(*1912) Vlasta Fabianová

(*1939) Zuzana Fišárková

(*1908) Nelly Gaierová

(*1938) Věra Galatíková

(*1952) Zuzana Geislerová

(*1941) Libuše Geprtová

(*1942) Jana Gýrová

(*1917) Valerie Kaplanová

(*1946) Daniela Kolářová

(*1951) Naďa Konvalinková

(*1972) Sabina Laurinová

(*1969) Barbora Lukešová

(*1945) Hana Maciuchová

(*1933) Marcela Martínková

(*1948) Jana Preissová

(*1957) Miluše Šplechtová

(*1955) Simona Stašová

(*1945) Evelyna Steimarová

(*1973) Zuzana Stivínová ml.

(*1947) Jana Švandová

(*1935) Libuše Švormová

(*1945) Dana Syslová

(*1933) Valentina Thielová

(*1942) Gabriela Wilhelmová

(*1967) Regina Zahradníková-Řandová

(*1968) Lucie Zedníčková

(*1959) Zlata Adamovská

(*1954) Jana Riháková-Dolanská

(*1942) Jiřina Jelenská

(*1958) Valérie Zawadská

(*1964) Ivan Trojan

(*1930) Petr Haničinec

(*1947) Viktor Preiss

(*1959) Čestmír Řanda ml.

(*1959) Miroslav Táborský

(*1962) Ondřej Vetchý

(*1946) Ivan Vyskočil

(*1968) Michal Dlouhý

(*1958) Vladimír Dlouhý

(*1930) Josef Vinklář

(*1938) Petr Kostka

(*1947) Jiří Štěpnička

(*1952) Ivan Gübel

(*1940) Václav Mareš

(*1939) Miroslav Moravec

(*1945) Ladislav Potměšil

(*1951) Svatopluk Skopal

(*1920) Gustav Opočenský

(*1961) Jan Čenský

(*1944) Pavol Mikulík

(*1939) Bronislav Poloczek

(*1962) Vladimír Javorský

(*1959) Zdeněk Podhůrský

(*1951) Boris Rösner

(*1939) Alois Švehlík

(*1966) Jiří Langmajer

(*1932) Radoslav Brzobohatý

(*1934) Vladimír Brabec

(*1936) Jan Schmid

(*1950) Pavel Trávníček

(*1952) Ľubomír Paulovič

(*1933) Luděk Munzar



Tranzitní horoskop (1989)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
29°23’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
27°58’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
6°20’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
6°17’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
3°44’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
10°42’
Býk
26°41’
SaturnSaturn:
Kozoroh
0°10’
Kozoroh
5°39’
UranUran:
Beran
6°53’
Kozoroh
1°47’
NeptunNeptun:
Lev
29°13’
Kozoroh
9°56’
PlutoPluto:
Rak
16°13’
Štír
14°34’
S.UzelS.Uzel:
Býk
24°06’
Ryby
7°45’
Černá LunaLilith:
Střelec
23°01’
Panna
25°46’
CheirónCheirón:
Býk
7°18’
Rak
3°49’

Dnes se narodili
Velká Británie Sean Bean
(*1959) herec

Spojené státy William Holden
(*1918) herec

Česká republika Aňa Geislerová
(*1976) herečka

Spojené státy Jennifer Garner
(*1972) herečka, režisérka

Česká republika Michal Jagelka
(*1977) moderátor, dabér


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Woods
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Hayley Mills
(*1946) herečka

Česká republika Pavel Kříž
(*1961) herec

Česká republika Naďa Konvalinková
(*1951) herečka

Česká republika Jan Kaplický
(*1937) architekt, designer, přednášející


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Císler
(*1928 - 2004) herec, režisér, komik, hudebník, dramatik, spisovatel, mistr sarkasmu, klaun

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706 - 1790) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel

Spojené státy Eddie Cochran
(*1938 - 1960) herec, zpěvák, kytarista

Kolumbie Gabriel García Márquez
(*1927 - 2014) scénárista, dramatik, prozaik

Spojené státy Esther Edwards Burr
(*1732 - 1758) spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »