ryby

Monica Staggs
(1998): Mutant 2

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Boulder, Colorado
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
herečka
Monica Staggs - Film: Mutant 2
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1998, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1998 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Monica Staggs - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Mutant 2":
(*1957) Michael Madsen

(*1935) Peter Boyle

(*1940) James Cromwell

(*1945) George Dzundza

(*1957) Mykelti Williamson

(*1944) Richard Belzer

(*1974) Natasha Henstridge

(*1973) Sarah Wynter

(*1958) Marg Helgenberger

(*1937) Peter Medak (režisér)

(*1917) Henderson Forsythe

(*1967) Justin Lazard

(*1966) Ed Shearmur (hudební skladatel)

(*1941) Matthew F. Leonetti (kameraman)



Tranzitní horoskop (1998)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
5°27’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
10°29’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
15°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
12°52’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
22°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
5°56’
Vodnář
22°21’
SaturnSaturn:
Býk
4°24’
Beran
13°46’
UranUran:
Váhy
8°01’
Vodnář
7°08’
NeptunNeptun:
Střelec
0°52’
Kozoroh
28°57’
PlutoPluto:
Panna
26°36’
Střelec
6°46’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
12°24’
Panna
13°41’
Černá LunaLilith:
Lev
8°49’
Váhy
1°57’
CheirónCheirón:
Beran
4°32’
Štír
15°33’

Dnes se narodili
Spojené státy Elijah Wood
(*1981) herec

Spojené státy Tom Selleck
(*1945) herec

Spojené státy W. C. Fields
(*1879) herec, komik

Spojené státy Victor Mature
(*1913) herec, režisér

Česká republika Pavel Liška
(*1972) herec


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Christian Bale
(*1974) herec

Spojené státy Gene Hackman
(*1930) herec, režisér

Velká Británie Vanessa Redgrave
(*1937) herečka

Velká Británie Phil Collins
(*1951) herec, zpěvák

Švédsko Olof Palme
(*1927) švédský politik, předseda sociální demokracie, předseda vlády


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Alan Ladd
(*1913 - 1964) herec

Rusko Alexandr Sergejevič Puškin
(*1799 - 1837) spisovatel

Itálie Antonio Brivio
(*1905 - 1995) závodník

Spojené státy Margaret Daniel
(*1924 - 2008) spisovatelka

Spojené státy Allen Dulles
(*1893 - 1969) americký diplomat, právník, ředitel CIA



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »