ryby

Monica Staggs
(2002): Dámy nebo nedá mi?

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Boulder, Colorado
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
herečka
Monica Staggs - Film: Dámy nebo nedá mi?
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2002, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2002 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Monica Staggs - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Dámy nebo nedá mi?":
(*1955) Stephen Furst

(*1974) Barry Watson

(*1974) Melissa Sagemiller

(*1962) Harland Williams

(*1982) Heather Matarazzo

(*1972) Michael Rosenbaum

(*1978) Omar Benson Miller

(*1972) Greg Coolidge (scénárista)

(*1972) Greg Coolidge

(*1973) Brad Beyer

(*1981) Vanessa Lee Evigan

(*1979) Jessica Kiper

(*1978) Samantha Shelton

(*1966) Brian Posehn

(*1932) John Vernon

(*1969) Yvonne Sciò

(*1955) Peter Scolari

(*1977) Bree Turner

(*1950) Mark Mothersbaugh (hudební skladatel)

(*1979) Tony Denman

(*1971) Holly Beavon

(*1977) Daniel Farber

(*1977) Stuart Stone

(*1982) Teri Thompson

(*1946) Mark Metcalf



Tranzitní horoskop (2002)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
5°27’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
10°29’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
15°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
12°52’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
22°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
5°56’
Rak
10°35’
SaturnSaturn:
Býk
4°24’
Blíženci
9°17’
UranUran:
Váhy
8°01’
Vodnář
22°28’
NeptunNeptun:
Střelec
0°52’
Vodnář
7°27’
PlutoPluto:
Panna
26°36’
Střelec
16°03’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
12°24’
Blíženci
26°19’
Černá LunaLilith:
Lev
8°49’
Ryby
14°44’
CheirónCheirón:
Beran
4°32’
Kozoroh
2°13’

Dnes se narodili
Spojené státy Elijah Wood
(*1981) herec

Spojené státy Tom Selleck
(*1945) herec

Spojené státy W. C. Fields
(*1879) herec, komik

Spojené státy Victor Mature
(*1913) herec, režisér

Česká republika Pavel Liška
(*1972) herec


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Christian Bale
(*1974) herec

Spojené státy Gene Hackman
(*1930) herec, režisér

Velká Británie Vanessa Redgrave
(*1937) herečka

Velká Británie Phil Collins
(*1951) herec, zpěvák

Švédsko Olof Palme
(*1927) švédský politik, předseda sociální demokracie, předseda vlády


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Alan Ladd
(*1913 - 1964) herec

Rusko Alexandr Sergejevič Puškin
(*1799 - 1837) spisovatel

Itálie Antonio Brivio
(*1905 - 1995) závodník

Spojené státy Margaret Daniel
(*1924 - 2008) spisovatelka

Spojené státy Allen Dulles
(*1893 - 1969) americký diplomat, právník, ředitel CIA



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »