ryby

Monica Staggs
(2004): Slammed

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Boulder, Colorado
Země:
Věk:
52 let
Povolání:
herečka
Monica Staggs - Film: Slammed
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2004, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2004 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Monica Staggs - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Slammed":
(*1957) Park Overall

(*1967) Sasha Mitchell

(*1980) Katie Lohmann

(*1981) Zachery Ty Bryan

(*1974) Justin Whalin

(*1979) Lake Bell

(*1954) Don Stark

(*1964) Fabiana Udenio

(*1973) Josie Davis

(*1978) Heather Charles

(*1958) Tommy 'Tiny' Lister

(*1966) Natalie Raitano



Tranzitní horoskop (2004)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
5°27’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
10°29’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
15°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
12°52’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
22°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
5°56’
Panna
18°53’
SaturnSaturn:
Býk
4°24’
Rak
9°42’
UranUran:
Váhy
8°01’
Ryby
0°05’
NeptunNeptun:
Střelec
0°52’
Vodnář
11°42’
PlutoPluto:
Panna
26°36’
Střelec
20°30’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
12°24’
Býk
17°40’
Černá LunaLilith:
Lev
8°49’
Blíženci
6°02’
CheirónCheirón:
Beran
4°32’
Kozoroh
18°31’

Dnes se narodili
Slovensko Milan Lasica
(*1940) herec, dramatik, humorista, spisovatel

Česká republika Jan Vlasák
(*1943) herec

Česká republika Ondřej Hejma
(*1951) zpěvák, skladatel, hudebník, textař, překladatel, novinář

Finsko Alvar Aalto
(*1898) architekt

Česká republika Jaroslav Havlíček
(*1896) spisovatel, představitel psychologické prózy


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Ida Lupino
(*1918) herečka, režisérka

Česká republika Jiří Císler
(*1928) herec, režisér, komik, hudebník, dramatik, spisovatel, mistr sarkasmu, klaun

Austrálie Natalie Imbruglia
(*1975) herečka, zpěvačka

Spojené státy Alice Cooper
(*1948) herec, zpěvák, hudebník, textař

Česká republika Petr Muk
(*1965) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Bohumil Hrabal
(*1914 - 1997) spisovatel

Spojené státy Woodrow Wilson
(*1856 - 1924) 28. prezident usa

Německo August Horch
(*1868 - 1951) automobilový konstrukté, zakladatel firem Horch a Audi

Německo Hugo Junkers
(*1859 - 1935) inženýr, letecký konstruktér, vynálezce, průmyslník

Francie Maria Schneider
(*1952 - 2011) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2023
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »